Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
1
Favori
53.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...





    Digimon RPG (Kore Sunucusu-Global Olmayan Sunucu)


    Oyunun telif haklarını alan ve geliştiricisi ; Bandai

    Oyunu yayınlayan ; Digitalic

    Oyunun ana sitesi ; DigimonRPG

    Oyun hakkında bilgi ;

    Oyunun beta sürümü 20 Ocak 2002 yılında, tam versiyonu 10 Mart 2002 yılında açıldı.Oyun sadece korelilere hizmet veriyor.Oyuna üye olmak için KSSN (Koreal Social Security Number) yani bizdeki TC Kimlik No.'ları istiyorlar.

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |


    Üst tarafa isminizi yazacaksınız.Korece tabiki.Alttaki 2 tarafa ise KSSN numaranızı yazacaksınız.İlk 6 hane diğer üyeler tarafından görülebilecek.Diğer 7 hane ise güvenlik açısından görülemeyecek.KSSN'leri yasal olmadığı için konuma yazmıyorum.Ancak Google'a "KSSN List"-"KSSN No. List"-"KSSN Generator"-"KSSN Numarası" vb. anahtar kelimelerle arama yapıp temin edebilirsiniz.

    Oyunu oynamak için Kore dil paketi gereksinimide olabilir.Bunun için Google'a "Korean Languange Patch" yamanız yeterlidir.

    Oyuna yeni başlayacak birçok hevesli genç arkadaşlarımız var.Bölüme haftada 2-3 kez biri çıkıp, "Üyelik Yardım!"-"KSSN Yardım!"-"Nereden İndireceğim? Yardım!" gibi konular açıyorlar.Kimsede cevap yazmaya yeltenmiyor.Çünkü Kore sunucusu oyunu en erken 1 sene önce oynamış kimseler için oynanabilir niteliği taşıyor.Eğer ileri seviyede bir karakteriniz yoksa oyundan uzak durun.Çünkü oyunda herkes gelinebilecek seviyeye ulaşmış.Alt seviyelerde çok çok az insan var.Onlarda koreliler ve koreli oldukları için rahatça kasabilirler.Oyuna yeni başlayan koreliler bile ileri seviyede karakter satın alıyorlar.Ayrıca oyundaki ticaret sistemi uçmuş vaziyette olup, oyuna sıfırdan başlıyan bir kişinin oyunda gelir etmesi çok zorlaşmıştır.En son 1 ay önce oyuna giriş yapmış bir kişi olarak oyunda nelerin satıldığını söyleyebilirim.Oyunda;

    Haziran-Temmuz 2008


    • +10 Brave Crest (500-600 m arası)
    • +10 Miracle Egg (450-500 m arası)
    • Digimon Storage (Herkesin normalde 5 digimon yakalama hakkı vardır.Bu item sayesinde digimon yakalamak için yer açarsınız.En fazla 5 tane kullanılır.600-800m arası değişir.)
    • Evrim kartları (1. seviye level kartları alınır genellikle ve set halinde olanların fiyatları uçuçu düzeydedir.Traynamon kartlarının 6 milyar'a satıldığını biliyorum.)
    • Kapsüller (Tabiri yerindeyse ekmek-su gibi satılır.Mutlaka alıcısı çıkar.Digimonların yumurta evriminde kullanılır.Elimde mevcut olduğu için hiç satın alma gereksinimi duymadım.Fiyatı hakkında bilgim yok.Ama ucuz değil.)
    • Evrim yumurtaları (Fazla talibi yok ama oyunda satılan bir materyal.Kapsülle birlikte yumurta evriminde kullanılır.Drop toplayıp yapabilirsiniz.Belki oyuna sıfırdan başlayanların kazanç yapabileceği tek şey.)
    • D-Ark(Oyunda kart kullanma sayınızı arttırır.5 kart fazla kullanırsınız.Cüzzi bir fiyata alabilirsiniz.)
    • +10 takılar (Atak takılarına istek daha fazladır.Set olarak 1 milyara alabilirsiniz.Ucuza satanlarda vardır.)
    • Pet yumurtası (Calumon'a istek daha fazladır.500-600m'ye rahatlıkla alabilirsiniz.)
    • Pet yemeği (100-200m'e rahatlıkla alabilirsiniz)
    • Deva Auralar (Digimonlarınız ölmediği takdirde aynı evrim seviyesinde arkanızda dolaşabilir ve savaşa devam edebilir.30 günlük kullanım süreli olarak siteden temin edilir.Size fiyatını şöyle söyleyeyim 3 +10 Brave Crest + 1 +10 Brave Egg'e 30 günlük alınır.Ama 30 günlük bulmak çok zordur.Maksimum 10-15 günlük satılır.)

    Ayrıca oyunda satılan kartlar;

    • GDX (Gold Drill Set, 22'lik 100'lük setler halinde bulunur.Oyunun en ihtiyaç duyulan itemidir.Savaş esnasında karşınızdaki tüm digimonlara bir digimona vurmuş gücünde vurursunuz.Ayrıca %100 attağınız artar.Parça halindede satılır.100'lük seti 900m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (22'lik set halinde bulunanı vardır.En değerlisidir.Az bulunur.300-400m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (100'lük set halinde bulunanı vardır.500-700m'e bulabilirsiniz.)
    • %100 atak kartı (100'lük set halindde bulunanı vardır.400-500m'e bulabilirsiniz.)


    Oyundaki ticaret sistemi bu.Burada söylediğim paralarda kolay kazanılmıyor.Size şöyle bir örnek vereyim.1000 adet GDX,1000 adet %120 atak kartı 100'lük setlerden ve 1000 tane %100 atak kartını MetalEtemonlar'da (MetalEtemon;oyunda Mavi tamer olmayan oyuncuların kesebileceği en güçlü boss olmayan digimondur.) hepsini normal olarak kullandığınızda 2,5m para kasabiliyorsunuz.Yani oyundaki bu ticaret uçurumunu anlayın.

    Oyunda iletişim sistemide iyi değil.Korece konuşmadığınız müddetçe herkes size kloncu gözüyle bakıyor.Size direk "where are you from?" gibi soru yöneltebilirler.Sizi rapor etmekle tehdit edebilirler.Hiçbirşey diyemezsiniz.Peki klonlamak nedir?Klon oyunda bulunan bir bug(sistem hatası) açığı sayesinde itemleri haksız yere çoğaltmaktır.Bu klon olayının en büyük açığıda 1 ay önce kapatıldı.Diğerleri hala var mı bilmiyorum.

    Oyunu indirmeside bir beladır.Öncelikle indirmek isteyenler Internet Exploler 7 kullanmak zorunda.Daha sonra;
    Buna tıklayın.

    Daha sonra'da exe yada zip formatındaki dosyayı indireceksiniz.Tıkladıktan sonra eklenti çıkacak.Onu kabul edin ve oyunu indirin.Oyunu indirdikten sonra gelen yamalarla (patch) uğraşmak istemiyorsanız oyunu indirmek için tıkladığınız exe yada rar uzantılı dosyaların altında bulunan exe yada rar boyutundaki yamaları indirip oyuna monte edebilirsiniz. Ama script hataları görülebilmektedir. Bu yüzden mutlaka kendi kendine yamalanmasını bekleyin.Bu işlemlerden sonra üye olmanız gerekir.Peki üye nasıl olunur?Üyelik alımı;

    1)Tıkla.Sonra aşşağıdaki adımları sırayla uygula.

    2)Üyelik Adı (4-12 harf arası).Sonra butona tıklayıp ismini onayla.

    3)Şifreni yaz.(4-8 harf arası)

    4)Şifreni yeniden yaz.

    5)KSSN'deki ismin.(Örn; 오스만 제국의 권력 bu Ottoman_PoweR demek.Sizde KSSN'deki isminizi bu şekilde yazacaksınız.)

    6)KSSN Numaranı yaz.Sonra yandaki butona tıklayıp onayla. (İlk sekmeye 6 hanesini sonraki sekmeye 7 hanesini yaz.)

    7)Telefon numarası istiyor.Sallayınız.

    8)Ev adresi istiyor.Sallayınız. (Sallamak için yandaki butona tıklayıp 121 yazın.Sonra kafanıza göre bir yer seçin.)

    9)E-mail adresinizi yazın.Sallamayın.

    10)Sallayınız.

    11)" 초등학초등학 " tırnak içindekini kopyalayıp yapıştırın.Sağ taraftaki mavi butona basın.

    Eğer şifrenizi değiştirmek isterseniz ilgili konuya tıklayın. Konu için bloder arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

    Bundan sonrasını artık lütfen dikkatli okuyunuz.

    Oyunumuz indi.Oyunu kurdunuz.Daha sonra oyunun kısayolu masaüstünde belirdi.Ama bunlada bitmiyor.Kendinize sağlam bir IP adresi bulmanız lazım.Bunun için size 2 program önereceğim.Diğer tüm programlardan farklıdırlar.Bunlar SocksChain ve Proxifier'dır.Bu programlar nasıl kullanılır onu anlatacağım.İlk önce;

    1)Programları indirip kurduğunuzu var sayıyorum.

    2)"SocksChain" adlı programımızı açıyoruz.Sol üstte "mandalla asılı çorap" butonuna tıklayın.Buton yoksa soldan Tools > Proxy Manager'e girin.

    3)"Update List" butonuna tıklayın.IP Listesi güncellensin.

    4)Sonra "Test All" butonuna tıklayın.IP'lerin çalışıp çalışmadığını öğrenin. (IP'lerin sonunda ampül varsa çalışıyor demektir.Diğer IP'lerle ilgilenmeyiniz.)

    5)Bu programımız açık kalsın ya da yanında ampül olan IP'leri bir txt dosyasına yazın. (İşimize sadece SOCKS4 ve SOCKS5 IP'leri yarar.)

    6)Proxifier adlı programımızı açıyoruz.

    7)Options > Proxy Settings 'e girin.

    8)"Add..." butonuna tıklayın.

    9)"Server kısmında; "Adress" kısmına IP adresini (Örn;31.313.131.31) yazın."Port" kısmına IP adresinin port'unu (Örn;3131) yazın.

    10)"Protocol" kısmında; IP adresinin türü olan yeri işaretleyin. (SOCKS4 ve SOCKS5 ile çalışıyoruz.HTML'ile işimiz yok.)

    11)"Settings" ayarını ellemeyiniz.Orası SOCKS5'ler için özeldir.SOCKS5'leri anlatırken açıklayacağım.

    12)"OK" butonuna basın.

    13)Yazdığınız IP adresi gözükecektir.Yandaki kutucağa tıklayın ve "OK" butonuna basın.

    14)Daha sonra herhangi bir browserı açıp test edin. (Örn;IE7, Mozilla Firefox, Opera, Safari, v.s)

    15)İnternete bağlandıysanız IP'nizi kontrol etmek için siteye girin.Burada dikkat etmeniz gereken ülke bayrağı kısmıdır.Türkiye bayrağı olmamalıdır.(Örn; ABD, İtalya, Kore v.b) Yasaklı olan ülkeleri aşşağıda belirteceğim.

    16)İnternete bağlandıysanız artık işimiz bitti sayılır.Proxifier'ı kapatın.Oyunu açın."Game Start" butonuna bastıktan sonra hemen Proxifier'ı açın.

    17)Başlat çizelgesinde sağ tarafta programı gördüyseniz tamamdır.İşlemimiz bitti.Oyundayız.

    Yok yazdıklarından anlamadım diyorsan; Tıkla.Videolu anlatım mecut.Yanlız videoda Permeo'yu kullandım.Tek farkı Permeo'nun sadece SOCKS5 kullanmasıdır.Proxifier SOCKS4 ve SOCKS5'i kullanabilir.

    Şimdi peki IP'leri nasıl seçeceğiz.Hangisi daha iyidir.Hangi ülke IP'leri yasaklıdır.Bunlardan bahsedelim;

    Klonu yayan İspanyol asıllı ülkelerin (başta Arjantin ve İspanya) , Büyük Britanya ve Türkiye IP'leri yasaklılar listesindedir.

    SOCKS4; Güney Kore olarak çok yaygındır.Çalışanını bulursanız yemeyinde yanında yatın yani.Onu bulamadıysanız ABD ve Japonya IP'leri de işinize yarar.Diğer ülke IP'leri çok yavaştır.İçinden ender olarak 1-2 tane çıkar. (Örn;Tayland ve Singapur.)

    SOCKS5; ABD olarak çok yaygındır.SOCKS4'e nazaran yavaştır ama en iyisini bulursanız SOCKS4'ün en iyisine fark atacak seviyede hızlı olur.Onu bulamadıysanız işiniz zordur.Çünkü ABD dışındaki IP'ler genelde aşırı yavaş olurlar.İçinden ender olarak 1-2 tane çıkar. (Örn;İsveç ve Polonya.)

    Çin IP'lerinden uzak durunuz.%99,99999'u çürüktür.Aşırı yavaştır.

    Birazda programları kullanırken oluşan hatalardan bahsedelim.

    SocksChain;

    1) " Update List" butonuna tıkladığınızda eğer IP'leri güncellemiyor, hata veriyorsa "Proxifier" yada "Permeo" programlarınız açık kalmıştır, kapatınız.Hala sorun devam ediyorsa PC'nize reset atın.

    2)"Test All" butonuna tıkladıktan sonra test edilen tüm IP'ler yanlış çıkıyorsa "Proxifier" yada "Permeo" programlarınız açık kalmıştır, kapatınız.Hala sorun devam ediyorsa internet hızınızdan kaynaklanmaktadır.Elimizden birşey gelmez.

    Proxifier;

    1)Programa tıkladığınız zaman "Fatal Error:Windows Network is not properly configured to work with Proxifier.Please run Netconf to configure." diye hata alıyorsanız Başlat > Proxifier > Network Configurator 'e tıklayın.Next > Finish yapın.

    2)Programı açtıktan sonra internet bağlantınızda hasar oluşursa PC'ye reset atmanız yeterlidir.



    Digimon RPG 2 (Çin Sunucusu-Global Olmayan Sunucu)


    Oyunun telif haklarını alan ve geliştiricisi ; CDC Games

    Oyunu yayınlayan ; GT Game

    Oyuna ulaşabileceğiniz site ;DigimonRPG 2

    Oyunun açılışı hakkında bilgiler ;

    Oyun Ağustos ayında hizmete girdi. Oyun sadece Çin vatandaşlarına hizmet veriyor. Oyuna üye olmak için CSSN (Chinese Social Security Number) gereklidir.

    Kore serverının yaptığı IP blokeleri bu oyuna rağbet edilmesini sağlamıştır. Öncelikle bu oyunu oynamak isteyenler mutlak suretle CSSN'ye ve bir Çin alfabesiyle yazılmış isme sahip olması gerekir. Bu uygulama Kore serverında da mevcuttu. Şimdi üyelik alımından bahsedelim.

    Üyelik Alımı;

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    1) Tıkla. Sonra aşağıdaki adımları uygula. (Üyelik esnasında kesinlikle Internet Exploler kullanmayın. Aksi halde üyelik almanız zorlaşır.)

    2) Önünüzde doldurulması gereken 4 yada 5 boşluk göreceksiniz (Browser'a göre değişir.). 1. boşluğa ID'nizi yani oyuna giriş yapmanız için gereken adınızı yazacaksınız. 4-14 karakter arası olup sadece harf ve sayı kullanmanız gerekir. "Küçük-Büyük harf duyarlılığı yoktur. Büyük yazsanız bile otomatik olarak harf küçülür. Üyelik adınızı yazdıktan sonra mutlaka üyelik adınızı yazdığınız yerin altında olan butonu tıklayın. Kırmızı renkli uyarı almamış iseniz işleminiz doğrudur.

    Kabul edilen üyelik adı

    3) 2. boşluğa şifremizi yazacağız. Şifremiz 6-16 karakter arası olup sadee harf ve sayı kullanmanız gerekir. "Küçük-Büyük harf duyarlılığı yoktur. Büyük yazsanız bile otomatik olarak harf küçülür. Daha sonra şifremizi doğrulamak adına 3. boşluğa yeniden şifremizi yazalım. Kırmızı renkli uyarı almamış iseniz işleminiz doğrudur.

    Kabul edilen üyelik şifresi

    4) Şimdi sıra önemli kısımlardan birine geldi. Çince isminizi öyle kafanıza göre "Kopyala-Yapıştır" yapamıyorsunuz. Buda Çin dışında oyunun oynanmaması için alınan bir önlem. Ama bununda kolay bir yolu var. Öncelikle istediğiniz ismi bu siteden yararlanarak yapalım. Mesela "Ottoman" 'ı kullanacağız. Hemen siteye tıklıyoruz daha sonra Orginal Text bölümüne ismimizi yazıyoruz. Yazdıktan sonra altta bulunan butonları English » Chinese(Simplified) haline getiriyoruz. Sonrada Translate butonuna tıklıyoruz. İsmimiz hazır. İsmimiz “奥斯曼” yani "Ottoman" oldu. Daha sonra ismimizin yazılı olduğu yerde faremizin sol tarafını tıklayarak seçiyoruz. Mavi alan içerisine aldığımız Çince ismimizi faremizim sol tuşuna basılı tutarak 4. boşluğun üstüne getiriyoruz ve orada sol tuşu bırakıyoruz. Böylece 4. boşluğa Çince ismimiz yazıldı.

    Kabul edilen Çince isim (Resimde yazılan isim "Ottoman" değildir.)

    5) Önünüze 3 seçenek sunuluyor. İlk olanı işaretli olarak kalsın.

    6) Şimdi sıra kader kısmına geldi. Yaparsak üyelik alma ihtimalimiz %99,9 oranlarına çıkıyor. CSSN yani Chinese Social Security Number. Çin vatandaşlık No.'sudur. Bunu uygulamak için herhangi bir siteden başka insanların CSSN'sini kullanmaya gerek yoktur. Mantığa dayalı olarak kurulabilir. Kendi elimizle CSSN oluşturacağımız için bunu burada anlatacağım. Herhangi bir şikayet yada kural dışı olduğu düşünülürse silerim. Ama KSSN gibi dışarıdan bulmadığımız yani çalmadığımız için kendi ellerimizle ürettiğimiz için bunu burda anlatabileceğimi düşünüyorum. Evet artık başlayalım.

    220221198912105316

    Bu bizim örnek CSSN numaramız. Bunun mantığını şimdi anlatacağım.

    220221-1989-12-10-5316

    220221; Sabit terimimiz. Her zaman başta bu 6 sayıyı kullanalım. Bu Sanırım Çinin Bölge kodu. Nasıl bizim TC kimlik No. larda sabit olarak son haneler çift oluyorsa bunlarda da böyle sanırım.

    1989; Doğum tarihimiz olacak. 2008 tarihinden itibaren sınırınız 1990 olmalı. 1991 ve üzeri tarihteki hiç bir tarih sistem tarafından kabul edilmez.

    12; Doğduğumuz ay.

    10; Doğduğumuz gün.

    5316; Burasıda en gıcık bölüm olan salla belki tutar bölümü burası tutarsa garanti üye oluyorsunuz.

    Şimdi sizle bir örnek yapalım ve uygulamanın çalışıp çalışmadığını görelim. Örneğimiz;

    "220221-1989-11-20-xxxx"

    Evet bunu CSSN'ye dönüştüreceğiz. "220221" sabit terimimiz. "1989" doğum tarihimiz."11" doğduğumuz ay olan Kasım ayı. "20" doğduğumuz gün olan 20. gün. Son 4 hane kadremizi belirleyecek.

    "2202211989112031xx"

    Evet "31" sayısını kafamızdan salladık. Şimdi 01-99 arası "xx" 'i deneyeceğiz. Eğer doğrusunu yazarsak yanda yazdığımız yere paralel olarak yeşil bir uyarı alacağız.

    "220221198911203109"
    "220221198911203117"
    "220221198911203125"
    "220221198911203133"
    "220221198911203141"
    "220221198911203168"
    "220221198911203176"
    "220221198911203184"
    "220221198911203192"
    "220221199002055654" (Yeni site örneği)

    Gördüğünüz gibi 9+1 tane CSSN'mizi çıkardık. Bu kadar kolaydı. Mantığını anladıysanız sevinirim. Bulduğumuz CSSN'yi 5. boşluğa yazalım.

    7) 6. boşluğa elektronik posta adresimizi yazalım.

    Kabul edilen elektronik posta

    8) 7. boşluk telefon numarası istemekte. Önünüzde engel teşkil ederse sallayın.

    9) 8. Boşluğa resimde gördüğünüz sayı ve ifadeleri arada boşluk bırakmadan yazınız.

    10) Sözleşmeyi onaylayınız.

    11) Alttaki yeşil butona tıklayınız.

    12) Çıkan sayfada DigimonRPG resminin sağındaki butona tıklayın.

    Görsel olarak

    13) Çıkan sayfadaki kutucuğa tıklayın. Burada oynayaacğımız sunucyu seçeceğiz.

    Sunucular (Güncel değildir.)

    Görsel olarak

    14) Sonra bize tebrik mesajı gelecek. Butonu tıklayın ve işlemi bitirin.

    Görsel olarak

    15) Artık üyeliğinizi aldınız.

    Üyelik alındıktan sonra oyuna giremediyseniz sunucu seçiminizi yanlış yaptınız demektir. Şimdi öncelikle siteye login olun. Çıkan sayfada Digimon resminin yanındaki üç şıktan en alttakini seçin (3. olan).

    Ondan sonrada sunucunuzu seçin. Aşağıda resimdeki gibi yapın. Aşağıdaki resimdeki sunucu seçme yeri eskidir. (Oyundaki. Sitedeki değil.)

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |


    Not = Sorunu çözen koray039'a teşekkürler.

    Üyeliği aldığımız için artık oyunumuzu indirebiliriz. (326 MB)

    Buradan İndirin. [Ana site.]

    Alternatif Filefront linki için tıklayın.

    Not = Filefront linki için -FeYYaZ-'a teşekkürler.

    Alternatif megaupload linki için http://www.megaupload.com/?d=IBEK5M94 bu linki kullanın.

    (Forosdelweb'den alıntıdır.) Bu linkten Open DNS yoluyla indirin. Megaupload şuanda Türkiye ile mahkemelik olduğu için siteye erişim engellenmiştir.

    Oyunu klasik olarak kuracaksınız. Burada anlatmanın gereği yok.Oyunu kurduktan sonra eğer yamalar (patch) çok çok yavaş geliyorsa ki gelebilir yamaları elle (manuel) olarak indirebilirsiniz.

    1.10 oyun yaması (20.6 MB)

    İngilizce yamalar için ;


    Grafikler (Örn;C:/Program Files/DigimonRPG/GUI klasörüne atın.)

    GUI'de sorun çıkarsa orjinal dosyalar ; Tıkla.

    Menüler 1 (Örn;C:/Program Files/DigimonRPG/GUI klasörüne atın.)

    Menüler 2 (Örn;C:/Program Files/DigimonRPG/GUI klasörüne atın.)

    Orjinal dosyaları yedeklemeyi unutmayınız.

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    Not = İngilizce yama linkleri için -FeYYaZ- ve ronaldinho_1'e teşekkürler.

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    Oyunu indirdikten sonra eğer oyunu açmak için oyun crackine tıkladığınızda karşınıza boş bir cmd sayfası gelir ve oyuna giremezseniz oyunun crackini değiştirmeniz gerekir.Cracki oyunu kurduğunuz klasörün içindeki crackin yerine atacaksınız. Hata düzelmediyse oyunu silip tekrar yükleyin. Hala hatanız devam ediyorsa PC'nizde fazla bilgi yoksa formatlamanızı öneririm. Çünkü bu hata regedit karışıklığından kaynaklanmaktadır. Regedit hataları da uzun süre formatlanmayan ya da regediti sürekli kurcalanan PC'lerde meydana gelir.

    DigimonRPG Crack 1.45 ; http://rapidshare.com/files/176758948/DigimonRPG.exe.html

    Güncel ; Crack 25 Aralık 2008 tarihinde güncellenmiştir.

    Oyuna giriş şiresini değiştirmek için ; Siteye giriş yaptıktan sonra görülen digimon resminin sağ tarafında bulunan butonlardan ortadakini seçin. Çıkan sayfaya ilk olarak yeni şifrenizi ve ikinci olarak tekrardan yeni şifrenizi yazın. Sağdaki butona tıklayın.

    Oyunda yabancılar Server 3'de takılıyormuş. İlgilenenlere duyrulur.

    Not = 4. ve 5. madde §|å¥Ë®_009'dan alıntıdır. Teşekkürler §|å¥Ë®_009.
    Nothing = 4. and 5. substance §|å¥Ë®_009 to quote. Thank you §|å¥Ë®_009.





    Digimon Battle (Global Sunucu)


    Oyunun telif haklarını alan ve geliştiricisi ; CDC Games (Oyunu açmadıkları için sözleşme iptal oldu.) , WeMade Entertainment

    Oyunu yayınlayan ; 12 Foottall (Geçersiz) , Digimon Battle
    Oyunun açılışı hakkında bilgiler ;

    Oyun Kasım yada Aralık ayında açılacaktır.Ağustos'un sonunda açılacak yalanlarına kanmayalım.İşte kanıtlarım;

    1)www.12foottall.com adresinde en son güncelleme 23 Nisan'da yapılmış.Site CDC Games'in Kuzey Amerika ayağını temsil ediyor.Son güncellemede konumuzdan bahsediliyor.

    http://12foottall.com/news.php

    2)www.cdcgames.net adresinde ise konuyla ilgili haber 10 Mart'ta yapıldı. 5 Ağustos'daki haberde Çin sunucusunun pek yakında açılacağını söylüyor. Bilindiğiz üzere Çin sunucusu açıldı.

    10 Mart'da ki normal haber;http://www.cdcgames.net/cdcgames/news080309.html (12foottall'daki ile aynıdır.)

    5 Ağustos'da ki Çin sunucusunun açılacağına dair haber;http://www.cdcgames.net/cdcgames/news080805.html (Haberi tam okumadığım için 5 Ağustos'un açılış tarihi olup olmadığı hakkımda pek fikrim yok.)

    3) Ben mi nasıl söylüyorum Kasım yada Aralık'da açılacağını oyunun. Tabikide bazıları gibi sallamıyorum. Elimde bir kaynak var. Dünya'daki neredeyse tüm online oyunların reklamlarını yapıp tanıtan büyük bir arşive sahip olan bir siteden haber koyacağım şimdi.Burada oyunun 3 Kasım 2008'de açılacağı söyleniyor. Gerçi bu haberde zamanında siteye konuldu.Bilen bilir.

    İlgili haber;http://feature.mmosite.com/content/2008-03-11/20080311000351133,1.shtml

    4) Şimdide buraya taichi arkadaşımızın CDC Games yöneticisi Monish Bahl'a attığı elektronik postayı ve cevabını koyuyorum.

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    Özetlemek gerekirse;

    taichi;"Oyun ne zaman açılacak?"
    Yönetici;"3-4 ay içinde olabilir."

    Yukarıda da gördüğünüz gibi 30 Ağustos'da oyunun açılması söz konusu değildir.

    Mail için taichi arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

    5)Bir kanıt daha...

    Malum bizim su digimonun k.amerika serverinin sitesi belliwww.12foottall.com
    ve bu sitede bulunan en önemli ve sanırım tek 3 boyutlu oyun olan Lunia
    Amerikanin Oyun Sitesi olan ve binlerce Türk'ün online oynadığı oyun sitesi olan ijji (gunz, soldier front ve DRIFT CITY gibi oyunların sitesi) Lunia'nın telif haklarını satın aldı
    Ve Lunia 7 Ekimden itibaren ijjide !!!!!!
    Yani 12foottall alternatif olarak başka bir oyun bulmalı ve daha önceden planlanmış olan Digimon RPG Online için tam zamanı bence siz ne dersiniz?

    Şans eseri gördüm valla tesadüfe bakın digimondan sonra ijjiye transfer oldum burada bile digimonla ilgili haber nasılda rastladı

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    ijji sitesi için
    www.ijji.com

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    Lunia tanıtımı sitesi için
    http://lunia.ijji.com/migration/index.nhn

    Ve oyun resmen ijji'ye geçti;

    http://lunia.ijji.com/




    Mesaj için djefecan'a teşekkürler.

    6) Evet bir haberde CDC firmasından geldi. Yapılan açıklamada DigimonRPG'nin büyük bir kitle tarafından sevildiği ve oyunun Çin sunucusunun Çinliler tarafından beğenildiği yazıyor. Bu Amerikan sunucusunun yakın zamanda açılacağını gösteriyor olabilir.

    İlgili Haber ;http://www.cdcgames.net/cdcgames/news080926.html

    7) CDC yöneticisi Monish Bahl'a attığım mesaj ve cevabını gösteriyorum.

     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

    Özetlemek gerekirse;

    Ben; Oyun ne zaman açılacak?

    Yönetici; Biz aslında oyunu Çin'liler için hazırladık ama global sunucuyu şimdilik bekleteceğiz.

    Bu e-postaya "Net bir zaman verebilirmisiniz?" diye yazdım. Cevap gelince sizleri bildireceğim.


    8) Oyunun Mart ayında açılacağı duyuruldu. Güncel bilgileri wizQ arkadaşımızın konusundan takip edebilirsiniz.





    Digimon Masters Online (Kore Sunucusu-Global Olmayan Sunucu)


    Rehber için tıklayınız. -FeYYaZ- adlı üyeye teşekkürler.


    Konuya katkısı olan kişiler; Ottoman_PoweR, bloder, taichi, djefecan , §|å¥Ë®_009 , -FeYYaZ- , ronaldinho_1 , koray039 ve wizQ


    Yenileme:Güncel...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 17 Mart 2010; 17:31:00 >







  • bilgilendirme için sağol benim için oyun haziran (össden sonra) açılacak nasıl olsa ne kdr geç olursa o kdr ii olur size yetişmem için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djefecan

    bilgilendirme için sağol benim için oyun haziran (össden sonra) açılacak nasıl olsa ne kdr geç olursa o kdr ii olur size yetişmem için





    bu arada sen hala drift city ye devam ediyor musun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 15 Ağustos 2008; 21:11:56 >




  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 17 Mart 2010; 17:31:48 >
  • ottoman sana bir sorum olacak rpg üyeliiksiteside herşey tamam kssn felan herşeytam ama
    이름과 주민번호를 확인해주세요.
    diye sorun verio nedenini biliyormusun acaba?
  • KSSN sorunu arkadaşım.
  • ben demistim banlandım16ya korelilere güvenmem diye
  • ben de cdc games'e mail atmıştım ne zaman çıkacak diye. bana eğer olurda o oyunu çıkarırsak (!), anca ekim-kasım ayında çıkarırız. dediler. bana açılacağı yönünde bile bir kesinlik vermemişlerdi. geçenlerde aynı adama 1 mail daha attım bu sefer cevap vermedi
  • Taichi, sana gelen elektronik postanın SS halinde buraya koyabilirmisin?

    Kanıt olarak o da konuda dursun.
  • Teşekkürler Ahmet.

    Güncellendi.
  • hangi ay olursa olsun ben beklerim digimon'u

    umarım kimse item klonlamaz..bunda da banlanırsan ne diyeyim
  • ben en başından beri biliodum
    quote:

    delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı


    düzen: ı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 22 Ağustos 2008; 23:33:08 >
  • quote:

    Tabikide bazıları gibi sallamıyorum.


    Ben??????
  • quote:

    Orjinalden alıntı: peren_potter

    quote:

    Tabikide bazıları gibi sallamıyorum.


    Ben??????

    onu bilmem ama ben sana demedim sende başkasından öğrendin sonuçta senin suçun deil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: peren_potter

    quote:

    Tabikide bazıları gibi sallamıyorum.


    Ben??????

    Sen yada banlandım16 ne fark eder?
  • Pff daha çok varmış yaww
    ben oyun çıkana kadar sistemi yenilerim be
  • Güncellendi...
  • Benim bildiğim digimon rpg 2 3d değilmiydi?Yani öle diyorlardı?
  • ben kssn mi girince


    (burda digimon var) 다른 회원이 사용 중인 주민등록번호이거나, 탈퇴한지 3개월이 지나지 않은 번호입니다.

    이미 회원가입을 하셨거나 아니면 다시 한번
    정확한 주민등록 번호를 하여
    주십시요.
    주민번호도용신고 찾기 재입력

    böle birşeyler dior ne demek bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 23 Ağustos 2008; 17:17:53 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    ...Ayrıca oyundaki ticaret sistemi uçmuş vaziyette olup, oyuna sıfırdan başlıyan bir kişinin oyunda gelir etmesi çok zorlaşmıştır.En son 1 ay önce oyuna giriş yapmış bir kişi olarak oyunda nelerin satıldığını söyleyebilirim.Oyunda;

    • +10 Brave Crest (500-600 m arası)
    • +10 Miracle Egg (450-500 m arası)
    • Evrim kartları (1. seviye level kartları alınır genellikle ve set halinde olanların fiyatları uçuçu düzeydedir.Traynamon kartlarının 6 milyar'a satıldığını biliyorum.)
    • Kapsüller (Tabiri yerindeyse ekmek-su gibi satılır.Mutlaka alıcısı çıkar.Digimonların yumurta evriminde kullanılır.Elimde mevcut olduğu için hiç satın alma gereksinimi duymadım.Fiyatı hakkında bilgim yok.Ama ucuz değil.)
    • Evrim yumurtaları (Fazla talibi yok ama oyunda satılan bir materyal.Kapsülle birlikte yumurta evriminde kullanılır.Drop toplayıp yapabilirsiniz.Belki oyuna sıfırdan başlayanların kazanç yapabileceği tek şey.)
    • +10 takılar (Atak takılarına istek daha fazladır.Set olarak 1 milyara alabilirsiniz.Ucuza satanlarda vardır.)
    • Pet yumurtası (Calumon'a iistek daha fazladır.500-600m'ye rahatlıkla alabilirsiniz.)
    • Pet yemeği (100-200m'e rahatlıkla alabilirsiniz)
    • Deva Auralar (Digimonlarınız ölmediği takdirde aynı evrim seviyesinde arkanızda dolaşabilir ve savaşa devam edebilir.30 günlük kullanım süreli olarak siteden temin edilir.Size fiyatını şöyle söyleyeyim 3 +10 Brave Crest + 1 +10 Brave Egg'e 30 günlük alınır.Ama 30 günlük bulmak çok zordur.Maksimum 10-15 günlük satılır.)

    Ayrıca oyunda satılan kartlar;

    • GDX (Gold Drill Set, 22'lik 100'lük setler halinde bulunur.Oyunun en ihtiyaç duyulan itemidir.Savaş esnasında karşınızdaki tüm digimonlara bir digimona vurmuş gücünde vurursunuz.Ayrıca %100 attağınız artar.Parça halindede satılır.100'lük seti 900m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (22'lik set halinde bulunanı vardır.En değerlisidir.Az bulunur.300-400m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (100'lük set halinde bulunanı vardır.500-700m'e bulabilirsiniz.)
    • %100 atak kartı (100'lük set halindde bulunanı vardır.400-500m'e bulabilirsiniz.)


    Oyundaki ticaret sistemi bu.Burada söylediğim paralarda kolay kazanılmıyor.Size şöyle bir örnek vereyim.1000 adet GDX,1000 adet %120 atak kartı 100'lük setlerden ve 1000 tane %100 atak kartını MetalEtemonlar'da (MetalEtemon;oyunda Mavi tamer olmayan oyuncuların kesebileceği en güçlü boss olmayan digimondur.) hepsini normal olarak kullandığınızda 2,5m para kasabiliyorsunuz.Yani oyundaki bu ticaret uçurumunu anlayın...


    Ottoman_PoweR ii dionda bende şu an daha dün başladım 21 lvl Greymon ( Tyrannomon yapcamda bi kere denedim kart çamurlu digiye döndü returnla gene greymon yaptım ) 22 lvl Growlmon var paramda 300,000,000 küsür adama 10 tane gdx yani Gold Drill X satıom adam bana 800,000,000 dio ama benim derdim para değil item 3 tane +10 luk brave alcam die gitti çok gdx şunun şurasında 270 küsürü gdx im kaldı bide 30 tane %120 atak veren itemim var artık adamlar onlara bile önem vermio bide bana from dienlerin hepsi avrupadan zaten korelilere eski üyeliğimde demiştim bişi olmadı , burda fazla konuşmuom

    ya 3 +10 luk brave var ama miracle de lazım 3 tane +10 luk adamın birinde vardı 30 gdx 10 Sword of Justice vee 1 tane +10 luk Crest of Reliability ( mavi olan ) dan veriom üstüne bide 100,000,000 Bit veriom adam kabul etmio yani senin dediğin daha iyi senin dediğin gibi olsa ooo bir sürü şey yapmıştım 3 +10 luk brave toplayana kadar anam ağladı zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 23 Ağustos 2008; 17:31:41 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.