Şimdi Ara

Digimon Adventure Geri Dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digimon Adventure Önümüzdeki Bahar Dönüyor

     Digimon Adventure Geri Dönüyor!


    Digimon Adventure’nin 15. Yıl Dönümü Kutlama Organizasyonu’nda gelecek bahar, animenin ilk serideki karakterleri ile birlikte geri döneceği duyuruldu. Organizasyonun sonunda gösterilen tanıtım videosunda animenin baş karakteri Taichi’nin, digimonu Agumon ile birlikte 17 yaşında liseli bir genç olacağı belirtiliyor.



    Devam niteliğindeki anime, dünyadaki DigiDestined denilen tüm seçilmiş çocuklar için yepyeni bir hikaye ile dönüyor olacak. Öyle ki videonun sonunda “Macera bir kez daha evrim geçiriyor.” sözü tüm Digimon severleri meraklandırmaya yetiyor gibi.
     Digimon Adventure Geri Dönüyor!

    Ayrıca Digimon Adventure’nin ilk sezonunun Blu-ray sürümü halinde özel bir drama CD si ile birlikte 3 Mart 2015 tarihinde çıkacağı duyuruldu. 1998-2006 The Digimon the Movies Blu-ray sürümü ise 9 Ocak 2015′te çıkacak.






    Çıkacak seri hakkında siz ne düşünüyorsunuz ? Takip eder misiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Efsane seri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crunchyrollde yayınlanırsa izleriz yoksa ne kadar sevsemde malesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son bir fragman yayınlanmıştı. Son durum ne? Ne zaman başlıyor. Merak etmiyor da değilim hani.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    İlk bölüm (Reunion) dört parça halinde yayımlandı. 12 Martta devamı gelecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenisi nasıl olmuş, izlemeye değer mi? O eski havası varsa izlenir ama sırf para kazanmak için yapıldığı belliyse eski hatıraları mahvetmeyeyim.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ben de nostalji olsun diye izlemiştim ama eski halini tamamen unutmuşum , resimlere falan baktım da hiç bi şey hatırlayamadım. Sıfırdan bi şey izlermiş gibi izledim , pek karşılaştıramayacağım o yüzden.

    Ek olarak yıllar sonra izlediğim ilk anime olduğu için mi bilemem ama izlerken keyif aldım bayağı. O şevkle one punch man'i izledim mesela , Digimom bi tık aşağıda gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Yenisi nasıl olmuş, izlemeye değer mi? O eski havası varsa izlenir ama sırf para kazanmak için yapıldığı belliyse eski hatıraları mahvetmeyeyim.

    4 bölümü de az önce bitirdim. Digimon bizim çocukluğumuza gelen ve daha anime kavramını bilmediğimiz zamanımızda sevdiğimiz bir eserdir. O zamanlar seviyorduk, çünkü küçüktük, çocuktuk, daha iyisini izlemedik vs vs. Şu an çıp baksam izleyemem üstelik bu anime çocukluğumda izlemiş olsam bile, hatırası olsa bile. Yani denedim hem de en kral, en sevdiğim sahnelerine baktım ama zamanına göre ve zamanımıza göre değerlendirmek gerek. Aksi halde büyükmekten ziyade gerçekten de gerek çizimleri gerekse animasyonları konusunda vasatın altındadır Digimon ama konu itibariyle iyidir hele ki yaş yelpazesine göre çok iyidir. Animasyonları neden kötü dersek mesela seçilmiş çocuklardan herhangi birini ele alalım. Bir düşman çıkıyor karşılarına. Bizimkilerin Digimonlarının o döne döne evrim geçirme sahnelerini tek tek gösteriyor gereksiz yere. Hemen hemen her bölümde ve her düşman çıkışında bu gereksiz sahnelerle 20 dk'lık bölümün 5 dk'sını yiyorlar. Aynı durum saldırı sahneleri için de geçerli. Aynı saldırı sahnesini her Digimon için tek tek gösteriyorsun hatta yetmiyor bir daha gösteriyorsun. Adamlar bildiğin sahne yapmamak için üşenmişler mi diyim yoksa hızlıca yetiştirmek için üstünkörü mü böyle yapmak zorunda kalmışlar mı diyim bilmiyorum. Bir de aksiyon sahneleri sanki bir resimdeki tablo gibi olduğundan o da saçma oluyor. Bakıyorsun düşman bekliyor, herkes bekliyor, birinin düşüncesi ya da konuşmasını geçtikten sonra atağa geçiliyor filan. Bu tarz animasyon sahneleri Digimon için birer eksidir bence. Aksiyon koyuyorsan bunu dinamik yapacaksın ve kopyala-yapıştır yapmayacaksın. O zamanlar pek sırıtmasa da şimdi çok rahatsız ediyor. Buraya kadar eskisini değerlendirdim. Şimdi yenisine geçelim.

    Öncelikle Adventure Tri'de grafikler epey güzelleşmiş (Çizimler, renkler, modellemeler vs), renkler epey canlı hale getirilip çok güzel bir renk uyumu yakalanmış. Hani izlerken şu renklere bak, diyebiliyorsunuz. Animasyonları da epey geliştirilmiş. Hani daha önceki gibi yani yukardaki paragrafta anlattığım şeyler epey azaltılmış ama yine de az da olsa var. Mesela şu evrim geçirme sahnelerini yine birkaç defa gösterdiler ama tabi daha ilk 4 bölüm oldu, belki ilerde bunu keserler. Ritm olarak biraz düşük gelse de daha başlangıç olduğunu ve eskisine nazaran yine de iyi bir çıkış yaptığını düşünüyorum. Başlangıç ve bitiş müzikleri ile evrim geçirme sahnelerinde ilk sezondaki gibi aynı müzikleri duyduk, tabi birazcık cover halini. Bu bağlamda eskiyi epey hatırlatıyor ve anıları iyice depreştiriyor. Bu durumda eskisinin hatırına kendini daha fazla izlettirme hissi yaratıyor. Ben şahsen fena değil diyorum. Eskisi kadar sarmasa da yine de ilgi çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Aralık 2015; 14:10:18 >




  • Bana kalırsa çöp olmuş. Naruto daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bölüm daha yayınlanmış. İzledim ama çok yavan kalıyor. Eskisi gibi izletmiyor ama yine de hatırası var diye izliyoruz. Çocukları büyümüş ve halen daha arkadaşlıklarını sürdürüyor olarak görmek hoşuma gidiyor. Bir de çocukluğuma götürüyor o müziği vesaire. Sırf bunlar için izliyorum, zaten izlenirse de bunlar için izlenir yoksa başka bir numarası yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. dört bölümü de izledim de çok boş geçti. Son bölüm olmasa adam akıllı aksiyon goremeyecektik

    Bu arada Gomamon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digimon mu kaldı ? Japonya hariç her yerde communitysi öldü. Oyunun da animenin de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.