Şimdi Ara

Diğer Avrupa ülkelerinde maç yayınları ücretli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'nın diğer ülkelerinde lig ve maç yayınları nasıl? Devlet kanallarında mı, ulusal kanallarda mı, yoksa dijital platform kanallarında mı? Onlarda da maç veya lig yayını izlemek ücretli mi?



  • Ücretini bilmiyorumda İngilterde falan kanallar ust duzey yayin yapiyor bizim lig tv ile alakasi bile yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar hem üst düzey yayın yapıyor hem de o ülkelerin standardını düşündüğünde bizden daha ucuza izliyorlar maçları. İngiltere'de asgari ücret saat üzerinden veriliyor. 1 saatlik çalışmaya en az 6.5 sterlin verilmeli. Tüm maçları izleyebileceğin paket en son 65-75 sterlin arası bir şeydi, bu fiyatlara diğer ligler ve CL maçları da dahil. Yani 10 saat çalışma ile bir aylık lig yayını parası çıkıyor. Türkiye'de ise kampanya ile aylık 50 liraya sadece Lig Tv izlesen, asgari ücrete göre kaba taslak iki günlük çalışmadan elde edeceğin parayı vermen gerekiyor. Yani bizim iki günlük çalışmamız, İngiliz'in bir günlük çalışmasına denk. Bakmayın siz şu ama İngiltere'de de suyun fiyatı şu kadar falan deyip kendini avutanlara. Adamların maaşını baz aldığında her türlü bizi ikiye üçe katlayan alım gücüne sahipler. İngiltere'de durum bu, ki bu ülke dünyada yayınlara en çok para ödeyen kanallara sahip durumda. En son 5 milyar sterlin fiyat biçildi Premier League yayınlarına. Okuduğum kadarıyla Almanya, İspanya gibi ülkeler de daha da ucuzmuş maçlar. Uzun lafın kısası, daha az para kazanıp kat kat daha fazla para veriyoruz biz. Bunu fark ettiğimde Lig Tv'yi kapattırdım. Şimdi 13 liraya Avrupa maçlarının çoğunu veren Digiturk Play Premium kullanıyorum, bu da bana yetiyor. Maçların sürekli faul nedeniyle kesilmemesi de cabası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya vallahi tamam mallar bedava olmasın da bu kadar da pahalı olmaz ki tamam çok uçuk bir fiyat değil 50 lira çok bi parada değil ülkenin en büyük 3 gündemi siyaset futbol dizi yapmayın gözünüzü seveyim şunu 50 lira değil 30 yap 25 yap fakiride izlesin zenginde izlesin ne yani ülkenin eğlendiği zevk aldığı bir şey var onuda zengini yapıyor ucuzlat şunu zenginde izlesin fakiride

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almayi planlıyorum da kalite nasil? Donma yapiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donma sorunu yok, bazen görüntü kalitesi anlık düşebiliyor ama sonra otomatik yükseliyor. Görüntü kalitesi büyük Tv'ye aktarınca bozuluyor ama izlemeyi etkileyecek kadar değil. Ama 22" monitör için gayet yeterli bir kalite söz konusu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum usta ingilterede komilik yapan arkadaslarim var haftada 350-400 pounds para kazaniyolardi en son..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bırakın maçı, maçın özetini izlemek bile yeri geliyor imkansız bir hal alıyor.

    Arada NTV sayesinde Şampiyonlar Ligi & Avrupa Ligi özetlerini her daim izlerdik şimdi TRT sayesinde bir maç özeti izlemek bile zulüm oldu. Varsa yoksa Galatasaray Fenerbahçe Keza aynı durum ATV'nin La Liga özetlerinde oluyor. Orda da varsa yoksa Ziraat Kupası. Sanki başıma bir mok oldu.

    İngiltere, İtalya ve Fransa'dan maç özeti izlemek de yasak olsa gerek. Öyle bir dünya yok gibi.

    İnternetten bak diyenlere de Akk sağ olsun YouTube'da 144p özet qeyfii nasıl ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lig neyse de, DigiturkPlay iyi ya. 13 liraya İngiltere İspanya İtalya Fransa liglerini izleyebiliyorsun. TV kanalları da var. Film ve Diziler de var. Daha ne istiyorsunuz?
  • Lig tvden videolige gir aradığını bulacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum hocam orayı ama TTNET sağ olsun ayın 15'ine kadar izledik izledik sonra internet hızı yerlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BT Sport ve Sky Sport 100 fps 4K yayına geçiş için test yapıyordu 2 sene oldu seneye büyük bir ihtimalle 4K yayın vereckler ingiltere 4k premier ligi vay bee
  • valla o konuyu bilmiyorum ama bizde cok pahali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.