Şimdi Ara

Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
18
Favori
11.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı!


    Diablo Immortal, mobil cihazlar için 1 Haziran (random bir saat) - PC için ise 2 Haziran TR Saati ile 20:00'da çıkıyor.

    Bu başlığın amacı ise beraber grindleyecek bir arkadaş elde etmek, Warband/Clan grubunuza oyuncu bulabilmek, oyun ile ilgili bilgi, tüyo paylaşımı yapmak, güncellemeler ile ilgili bilgi edinmek, oyun hakkında soru sormak vs.

    Ekstra olarak Battle.Net ID'nizi paylaşabilirsiniz.


    SORULAR, BİLGİLER VE TÜYOLAR


    1S-) Çıkış Tarihi 2 Haziran Değil miydi?


    1C-) Dün gece Blizzard çalışanı PezRadar'ın discord kanalında bizlere verdiği cevap şu;

    Alıntı

    metni:
    Mobil cihaz mağalazarının doğaları gereği bir oyunun çıkışı tam saatine uymayacağından dolayı, 1 Haziran günü oyunu indirmeye açacağız, oyunu ilk hangi ülkelerin, ilk hangi kişilerin indirebileceğini bilmiyoruz fakat 1 Haziran Pasific Time saatine göre sabahın erken saatlerinde bu işlemin başlayacağını düşünüyoruz. Mobilde indirilebilir olduğunda oyuna girip oynamaya başlayabileceksiniz, yani evet mobil oyuncuları, PC oyuncularından bir gün erken oynamaya başlayabilecek. PC çıkış saati ise hala verdiğimiz saat ile aynı herhangi bir değişiklik yok.


    2S-) Oyun F2P fakat ne derece P2W?


    2C-) Arkadaşlar oyun normal-yüksek seviyede bir P2W derecesine sahip. Fakat bunun sizi korkutması için hiçbir sebep yok, oyunumuz genel olarak PVE ağırlıklı. PvP'si de önemli rol oynuyor fazla olmasa da fakat tüm PvP aktiviteleri gruplu ve MMR bazlı. Birkaç el attıktan sonra oyun sizi MMR'ınıza göre eşleştirecek, yani belli bir süre sonra oyununuza P2W oyuncuların gelmesi imkansız olacak, onlar yüksek MMR'da birbirleri ile oynamaya başlayacak çünkü. Bir F2P oyuncusu olarak PvP'yi daha çok günlük/haftalık ödülleriniz için oynamanızı tavsiye ederim. Onun yanında PvE'de bazı aktivitelerde (Challenge Rift vs) gibi lider tablosu bulunuyor. Buralara da girmeniz şart değil, ay sonu ödül alıyorlar ama bir F2P oyuncu olarak bizi ilgilendiren bir yer değil. Onun haricinde kendi oyununuza, zevkinize bakabilirsiniz. Genel ve önemli olarak grind bir oyun, ne kadar çok grind yaparsanız o kadar çok farkı rahatça kapatırsınız.


    3S-) Hangi Sınıflar Mevcut, Başka Sınıflar Gelecek mi?


    3C-) Açılışta oynayabileceğiniz sınıflar; Barbarian, Crusader, Monk, Necromancer, Demon Hunter, Wizard

    Bunlar haricinde Diablo Immortal'a özel yeni sınıflar gelecek (onaylandı) ekstra olarak Blood Knight sınıfı çoktan dosyalarda bulundu bile, ilk gelecek yeni sınıf olacağını tahmin ediyoruz.


    4S-) Oyunda Herhangi Bir Sınırlama, Enerji Sistemi vs. Var mı?


    4C-) Hayır, Diablo Immortal'da herhangi bir sınırlama bulunmuyor. İstediğiniz kadar dungeon, rift, zone event vs yapabilir ve gear/upgrade mat vs. farmlayabilirsiniz. Sınırlanan bazı şeyler var elbet fakat bunlar günlük/haftalık görevler gibi şeyler.


    5S-) End Game'de Beni Ne Bekliyor?


    5C-) End Game'de yapabileceğiniz şeyler şunlar; Rift farmı - Dungeon'dan set düşürme farmı - Zone Event dediğimiz saati geldiğinde aktif olan etkinlikler - PvP - Haftalık Raid Bossları - Ek olarak; her ay içerik güncellemesi, sezonluk etkinlikler (cadılar bayramı vs), ve yapım aşamasında olan bir çok yeni içerik. Oyun bir MMO ve uzun süre yeni içeriklerle güncellenecek.


    6S-) Para Harcayacak Olsam Ne Almam Önerilir?


    6C-) Arkadaşlar şöyle söyleyeyim, oyuna 1 milyar yatırıp currency alsanız, bunun size en fazla katkısı %0.3 falan olur. Oyunda hemen P2W seviyesinde uçuk bir karakter istiyorsanız deliler gibi para harcamanız gerekiyor ki bu Türk olarak mümkün değil ekonomimizden dolayı. Para yatıranlar genel olarak Legendary Gem düşürmek için para yatıracak fakat bu Legendary Gem düşürme olayı bir kere 5* gerektiriyor üzerine bir 5* Legendary Gem'i 10 kere upg edebiliyorsunuz ki istediği şeyler çok uçuk şeyler. Muazzam bir para yatırılması gerekiyor kısaca o yüzden bunu boşverin. Almanızı önerdiğim tek bir şey var o da Battle Pass. Battle Pass fiyatına göre inanılmaz değerli şeyler veriyor ve alınmaya değecek tek ürün.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 17 Haziran 2022; 0:6:31 >







  • Merhaba arkadaşlar ben
    Battle.Net ID : ZuZuLa#21267


    İcetealemon senden daha eski üyelik açmışım bro. 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BattalGazi88 kullanıcısına yanıt

    B.Net ID'sini baz alarak söylediyseniz, ben yakın zamanda tag değiştirmiştim o yüzden böyle, sayı yoksa 4 haneliydi benim ehe :(

  • Diablo Immortal DH ana konusu bu mudur?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Başka açan ya da ilgilenen yok gibi o yüzden burdan devam edebiliriz. Diablo alt forumuna açmak isterdim ama orası buradan 10 kat daha ölüydü, buraya açayım dedim ben de.


    Oyun hakkında burda tartışıp, konuşabiliriz bir sakıncasını göremiyorum. Ben bayağı hardcore gireceğim, öğrendiğim bilgileri vs paylaşırım zaten.

  • "1 Haziran'da mobilde başlayacağım, 2 Haziran akşamı PC'e çıktığında PC'den devam edeceğim. PC (Beta) yazmasının tek sebebi PC sürümünün beta olması yani bug,glitch, performans vs sorunu ile karşılaşabilirsiniz demek istiyor yoksa serverlar aynı ve progress silinmeyecek. Hesabını B.net'e bağlarsan iki platform arası geçiş yapabilirsin istediğin zaman.


    Ben bir tane açtım geçenlerde, ordan devam edebiliriz."


    Bende Mobil yok fakat Emulator var.Nasıl yaparım 1'inde?

    2'sinde PC'den nasıl devam ederim o "bağlama" 'yı nasıl yapıcam?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    1 Haziran'da TR store oyunu indirebilirsiniz dediği an kullandığınız emulatöre indirebilirsiniz. Oyunu misafir şeklinde oynayabiliyorsunuz ama direkt olarak battle.net hesabınız ile de girebiliyorsunuz. Daha sonra girerim derseniz misafir hesapla başlamayı seçin, sonrasında ayarlarda B.net hesabımı bağla diye bir seçenek görürsünüz ordan bağlayabilirsiniz.

  • P2w olucak deniyor ama umarım çok sıkıntı olmaz. Diablo 4'ü beklerken saralım bakalım guild falan da kurabiliriz bence. Revenge#2719

  • Konu başlığını aslında şey yapabilirsin : "Diablo Immortal [Ana Konu]-Türklerin toplanma başlığı" şeklinde.



    Henüz Emulatör Mobil indirime açılmamış gözüküyor sizde durum ne?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 31 Mayıs 2022; 10:9:40 >
  • PS5 Dual Sense joystick destekliyor mu?

  • baris7777 B kullanıcısına yanıt

    150 kişilik klanlar kuruluyormuş. Şimdiden isim bulalım bence. ☺️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt

    Even onu baz alarak söylemiştim. 😄 Neyse ki böyle diablo takipçilerini görünce mutlu oluyorum. Kader ortağı m gibi hissediyorum ☺️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada gireceğimiz server (sunucu) önemli. Server değişikliği yapamıyormuşuz. O yüzden herkes aynı server a akın etsin. Burdan paylaşalım ki kopmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatırım.


    Oyuna hangi serverda başlarsanız öyle devam eder. Şu anda server birleştirme diye bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla avrupanın x serverında başlarsanız sonradan y serverına geçemiyorsunuz. Bu sebeple Türkiyeli oyuncular olarak hangi serverda toplanılacağı çok büyük önem arz ediyor. Aksi halde başka serverde oyuna başlamış bir arkadaşınızla clana dahil olamazsınız.

  • Ledox kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende varım. Eklerseniz sevinirim oyun hakkında pek bilgim yok açılmasını epeydir bekliyorum ama yardımcı olcak arkadaşlar olursa çok sevinirim.


    HoroZZers#2754

  • P2W olacağına üzüldüm uzun zamandır bekliyordum bir pvp sever olarak biraz zaman ayıracağım ama benim için en iyisi diablo4'ü beklemek olacak sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    PvP istiyorsaniz malesef bu sizin oyununun hic ama hic degil. PvP tamamen p2w oynayanlarin mekani olacak :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    Ben pvp olacak diye biliyorum. tüm ekipmanları zindandan canavardan düşüreceksiniz. Paralı olarak satın alınan şeyler rekabeti etkilemiceğini biliyorum. Gelişimi etkilemicek. Sadece zevk için. He bi de pubg deki gibi aylık yenilenen üyelik gibi bişey olabilir. Bazı zevksel avantajlar olur kanımca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt

    İcetealemon o ladar detay veriyosun ki şaşırtıcı. Alfa testinde yer mi aldın ? 😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.