Şimdi Ara

Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yok öyle birşey. Neyi hesaplamışlar ? 2 günde 40 levele Monk kastım tüm itemler Legendary. Gemler Elder Rift gibi yerlerden düşüyor. Elder Rift girişi için crest istiyor onu da görevlerden gelen Hiltsleri satarak bile elde edebiliyorsunuz. 500 bin değil 500 dolar bile harcamanıza gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun p2w değil diyenlere. Evet oyunda direkt güçlü silah satın alamıyorsunuz ama drop satın alıyorsunuz. Videodaki gibi üç taşla girilen dungeon bi düzine sarı kırmızı atıyor. Bu kadar malzemeyi taşsız giren biri belki de 10 15 denemede alır. Attığı itemler de bazen pek işe yaramıyor. Orada sadece silah ekipman yok gemler run taşları vs gerekli yan itemler de var. Bunlar bir seferde sürekli düşen şeyler değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle bu masrafa 110k denmişti şimdi neden 500k oldu hiç bilmiyorum ikincisi hayatında call of duty yi torrent indirip multisini gram oynamadan yorum yapmış insanlar diablonun storysini bitirip oyunu silmiş insandan farksızdır ve oynadığı oyunu tam kapasitesine ulaşmadan yorum yapan herkesin fikri bence geçersizdir. Diablo oyunları GOW un aksine bittikten sonra başlıyor yani gowu bitirdikten sonra 4-5 side quest bitirip 3-5 secret boss dövmek oyunun story mod undan kısa sürdüğü için ikisi kıyaslanabilecek kategoride değiller. Diablo, PoE gibi ARPG oyunlar genellikle bittikten sonra başladığı için story sadece endgame a geçiştir ve oyunun asıl başlangıcı story bittikten sonradır diablo 2 ve 3 bu konuda ne kadar eğlenceli olsalar da Diablo Immortal sadece 2 riftten oluşmakta ve bu ücretsiz halüsinasyonunun bittiği yerdir. Yani oyun ücretsiz dandik storysini bitirdim diye sevinen kişiler diablonun gerçek kapasitesinden çok daha uzakta kalan kişilerdir ve bu oyunun pay to win oluşu blizzardın açgözlülüğü diablo 4 üde mahvedicek çünkü yıllardır neye dokunsalar bok ediyorlar.





  • Kimse yanlış anlamasın diablonun bütün serilerini oynadım şuana dek isteyen para verip kendini en üste çıkarır isteyen para vermeden keyfine oynar zaten oyunda son diye birşey yok. P2p oyun sürekli olarak devam eden bir oyun türüdür bosslar sürekli olarak yenilenir ve eşya düşme durumları seviyeye bakmaz. Tam anlamıyla tavladıkı zar mantığı şansın varsa yakalarsın yoksa bir daha denersin bu bu kadar basit ha ayrıca para vermek isten kişler gene parasını verir devam eder. Raid kasarsın ne bilim rift yaparsın bunla birlikte rifte sizden daha düşük bir levelde kişi varsa sizlere düşebilecek item kalitesi o kadar yüksek olacaktır D3 mantığı ile söylemekteyim bunu. Şuana kadar oyun gerçekten eğlenceli diyebilirim. İstediğim yerde oyunumu oynuyorum buda benim gibi diablo hayrani olan biri için gerçekten çok iyi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İyide hocam yazıda bir yanlışlık yoksa şöyle bir ibare var.

    "Oyun içerisinde bulunmayan bu sandıkların satın alınması gerekiyor."

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O sandıklardaki her şey oyun içinde elde edilebiliyor neden satın alacaksınız ki ben geçtiğimiz hafta paragon 30 kastım bu günde devam ettim oynamaya ücretsiz oynuyorum herhangi bir şey de almadım ama gayet rahat ilerliyor şu an için.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.