Şimdi Ara

Diablo Immortal en kötü oyun olma yolunda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

    Anlatamıyorsun ki anlamıyorlar ya da işlerine gelmiyor. PVP yapmazsan ya da kasmazsan illa herkesi ben yenecem diye normal oyunda PVE felan hiç bir sıkıntı yok oyunda para ile ilgili. Basmıyor adamların kafalarına!!

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Sen hayatında kaç diablo oyunu oynadın da normalleştirmeye çalışmak ya da kafasız diyerek hakaret ediyorsun ergen lafım zoruna mı gitti?

  • aslında oyun hoşuma gitti ama end game yapmak imkansız bence uzun sürmez ilerde bunu değiştirirler

  • Güzelim oyuna saçma sapan puanlar verip yazık ediyorlar.


    Oyun çıkalı 1 ay oldu. Hiç para vermedim. Paşalar gibi hikayeyi oynuyorum. Yeni item düşünce eskisini atıp yenisini koyuyorum.


    Arkadaş... Diablo diyorum. Ücretsiz diyorum. Paşalar gibi hikayeyi oynuyorum diyorum.


    Lütfen, kıllısını istemeyin.


    Oyun bu ücretsiz haliyle bile abartmıyorum bir çok yeni çıkan AAA oyuna taş çıkaracak kalitede.

  • Ben halen mobildeki en iyi izometrik RPG olduğunu düşünüyorum. Şahsen Titan Quest de oynadım mobilde, Eternium da oynadım. Titan Quest halen bir bilgisayar oyunu olduğunu belli ediyor, mobile tam uyumlu değil, Eternium da Diablo Immortal'a göre çok sığ kalıyor. Diablo Immortal'dan uzak durması gerekenler "en iyi olcam, uaaaaa" diyen kitle. Para vermeden en iyi olamazsınız. En azından ilk 1 yıl boyunca olamazsınız. Bunun dışında en iyi olmak peşinde gezmeyip oyunun tadını çıkaranlar tek kuruş harcamadan devam edebilir...

    Diablo Immortal'ın en büyük hatası PC versiyonu. Arkadaşım oyunu tamamen telefona göre yapmışsın işte, ne diye PC versiyonu ile vakit kaybediyorsun? Diablo IV oynanış videoları insanları coşturmuş zaten, ona harca tüm mesaini...

  • buy to play olan bir oyunu pay to win olan bir oyunla aynı nasıl diyebiliyorsun anlamaya calısıyorum sadece .sana göre hepsi eşit ozaman içeriğe ulaşmak ücretsizse hepsi aynı .''oyunu ücretsiz oynayabiliyorsam farketmez benim için kafası'', ben seni de anlıyorum.

    adamda diyorki kardeşim sen pay to win olan bir oyunu kalkıp milletle kafa yapar gibi ''oyunda herkez eşit arkadaşlar ''dersen bende kafayı senle bulurum diyor söyleme tarzı yanlış sadece .o arkadaşıda anlıyorum ''kimse bana pay to win olan bir oyunu oyunda herkez eşit demesin'' diyor .

    Ama bak ben oyunuma girerim gayete keyifli oynarım eğlenirim başladığım günden berri de harcamam 20 doları geçmemiştir diyorsan sanada saygım var. pay to win olan bir oyunu buy to play gibi keyif alarak oynayan insanlar tanıyorum .Oyunun pay to win olmasından dolayı ciddi anlamda dengesini ve kalitesini bozduğu için şikayetci olan ve bunu ciddi sorun eden baya bir sayıda insan var . ''Oyun ücretsiz neden takıyorsunuz bukadar boşver oyna keyfine bak mentalitesine ulaşmak bu durumda biraz zor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3lixir -- 24 Haziran 2022; 9:47:12 >




  • Asil diablo lar 1 2 ve 3 olan simdide 4ü yapiliyor 2023ün sonlarina dogru gelicek
    Bu sinyalci Immortal Diablo adini kullanip keriz silkeleme oyunu dedim gibi adamlar zaten suanda Gercek diablo IV yapim asamasinda.YOutubedan bakabilrsnz

    Hala bu dandik immortali Arkadaslar Diablo oynuyoruz Borumu die gaza gelenler var xD yazik kafaniza..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 24 Haziran 2022; 8:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani insanlar mobil Oyundan ne bekliyorlar anlamıyorum.Daha doğrusu ücretsiz mobil Oyundan ne bekliyorlar.Yani firmalar kolay yoldan para kazanma yoluna yönelmiş artık.Tepki göstersen nolucak Mobil oyunlar bütün geniş bir kitleye hitap ediyor.Hayatımda birkaç Oyun dışında Mobil oyun oynamadım.Koskoca diablodan mobil Oyunmu olur olmaz işte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diablo sever olarak oyunu oynuyorum ve şikayetçi değilim.
    Tabi ki oyun pay to win mantığında ama tüm mobil oyunlar öyle.
    Hatta çoğu oyunda birşey satın almadan oynamak imkansız.
    En iyi olmak gibi bir amacım yok , zaman geciriyorum , ortam canavarlar oyun içi sesler Diablo özlemimi azaltıyor.
    Temiz mobil oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 sene Diablo 3 oynamış, bütün contentleri bitirmiş, oyunun sonunu görmüş biri olarak konuşacağım.


    Oyun Diablo 3'ün kötü bir kopyası gibi. Bir çok mekanik kötü bir şekilde kopyalanmış. Telefonda oynamak kesinlikle daha iyi. PC'den de oynayabilirsiniz deniliyor ama PC'den oynamak için baya sabrınızın olması gerekiyor. Kontroller rezalet ötesi.


    Yaratıklar falan zaten hepsi Diablo3 ten copy paste.


    Şimdi düşünüyorum bunu mu oynarım, PC'yi Diablo 3 mü? Çok canım sıkıldı PC'de yakınımda değilse anca o zaman bu oyunu oynarım.

  • Su oyunu bu tarz haberler ile o kadar yiprattiniz ki anlatamam. Her yerde Diablo da kaç paraya full olunur haberi var. Yahu para verip full olmak nedir? Keşke çok daha pahalı olsa. Diablo yu 90' lardan beri oynarım. Hiçbir zaman kolay iyem kasılmadı. Oyunun olayı da bu. Paraya çok da takılmayın. Bence piyasadaki en iyi mobil oyunlardan biri.

  • Diablo 4 çıkınca da immortal ölmeyecek, kulvarlar farklı.


    Başlık ayrıca clickbait. En kötü oyun olma yolunda falan değil. Kullanıcıları tatmin etmediği için düşük puan bombardımanına tutulan bir oyun sadece.


    D3 çıktığında da sevmeyeni boldu. Oluyor böyle şeyler.



    Diablo 3 dengeyi kurup sürdürebilseydi aksine en iyi oyun özelliklerinden birine sahipti. Botlar basana kadar oyun içi parayla eşya satışı hakimdi, diablo da kesintisini alıyordu. Çoğu oyunda olmalı bence. Çünkü oyunu ölümsüz kılabiliyor. Kitlesini hiç kaybetmeyecek şekilde.

  • 3lixir kullanıcısına yanıt
    Siz beni anlamamışsınız ben diyorum ki pvp derdiniz yoksa paranın normal oyun keyfinde bir etkisi yok. Sağlam bir leg mücevher ya da item düşürme ihtimalini artırıyor o da 10k dolar harcayana bile kesin degilken nasıl benim önüme geçiyor? Paran varsa basarsın ihtimal arttırıp kasarsın ya da şekil şukul görsek eşya dizersin mesela ışınlanma şekli değişir görünüm deşir başka ne var? Para yatıran da end game de ridt giriyor bounty yapıyor paraya özel bir etkinlik yok anladınız mı? Pay to win say to win Day to win ne haltsa umrumda degil ben hikayesini oynarım item için farmlarım yüksek levellere çıkmak İcin rift akarım bitti banane parasından..

    Ben immortal en iyi diablo oyunu demedim demem diablo 3 ü tam 10 sene oynadım diablo 2 yi 7 sene ne icin sürekli daha iyi item daha güclü boss kesme ve lore.. Bunları bana immortal da sağlıyor o zaman oyun benim İcin yeterli. Oyun beta hala zaten eksikleri çok ona lafım yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyun gayet başarılı satış fiyatları diğer oyunlara gore bence cok normal. oynanış grafik cok güzel severek oynuyorum

  • Bu oyunla ilgili en büyük sıkıntı oyunun sadece p2w yönüyle eleştirilmesi. Oyunun p2w olması oyundaki asıl boktanlığın üzerini örtüyor.


    Bir an için oyunda hiç p2w elementlerinin olmadığını düşünelim. Oyun hala bokum gibi. İnanılmaz kötü animasyonlar mekanikler karakter build derinliğinin nerdeyse hiç olmaması. İtemizasyonun berbat olması vs...


    Oyunda kötü olan o kadar çok şey var ki ama bunların hiçbiri oyun p2w olduğu için konuşulmuyor. Beni asıl üzen nokta bu.


    Bu arada benim eleştirim oyunun PC versiyonuna. Mobil standartların göre oyunun fena olmaması beni ilgilendirmez. Bu oyun PC ye çıktı mı çıktı. O zaman ben bu oyunu PoE ile Last Epoch ile Grim Dawn ile karşılaştırırım.


    Hadi bunları geçtim. Oyun D3'ten bile kötü.

  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Yanlışınız şu oyun PC için yapılmadı Mobil için yapıldı telefonunuz var mı espirisini hatırlayın aptal şakasını vs.. Diablo oyunlarının bu oyunla derinlik olarak alakası yok zaten mobil oyun olduğu içinde beklemek abes olur. Pc ye son anda çıkardılar o da büyük ihtimal siz emülatörle oynayacaksınız zahmet etmeyin biz sunalım oldu. Yoksa en başında 4 sene önce duyurulduğunda PC ile alakası yoktu. O sebeple PC kısmı zaten BETA sürecinde ve bir şey diyemem. Eksikleri çok, diğer diablolara göre daha basit ve yüzeysel ancak bu hikaye kısmında kötü değil onu söyleyeyim. Oynanış olarak ben tüm arpg, h&s ları oynamış biri olarak asla ama asla kötü diyemem gayet doyurucu. Eksikleri var ama asla vasat değil. Gerçi zevkler renkler bir yerde tartışmakta saçma çünkü oyun size keyif vermediyse kötüdür bana keyif verdiyse iyidir bu kadar basit.

  • eleştiriler yersiz. oyun mobil ve p2w ! bu aylar aylar önmcesinden söylendi. pc ye çıkması bir şey ifade etmiyor. biraz işin içinde olan insanlar da pc ye emule olmuş olsa bile oynanışın mobile göre dizayn edildiğini çok net ayırtedebiliyor.


    oyunu seversin yada sevmezsin bu başka bir şey. oyunun emule edilmesinden kaynaklı sorunlara bakıpta bu oyun çöp demek ayrı bir şey.


    sonuç olarak bu bir pc oyunu değil. pc ye emule edilen bir oyun .


    Mobil olarakta ciddi anlamda başarılı bir oyun .

  • Paragon 45 oldum, hiç para vermedim. Bence eğlenceli

  • Paragon 32den sonra bıraktım. Belli bir yere kadar oynayisi zevkli eğlenceli taktik mantık yok bam güm oynadım oynadım geçtim bana yetti. Şimdi baya bir eskiye döndüm poe ye başladım. Bugün de grim dawn aldım Steam de 8tl indirme girmiş DLC leri de alirmiyim bilemem ama maksat iş güç vb sitreslerini berteraf etmek.
    Maalesef çoğu kişi en iyisi ben olacağım mantığıyla varını yoğunu bu işe veriyor eğlenceden uzak kalıyor. Neyse fazla uzatmayayım iyi ki zamanında 1080 ti almışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömründe H&SRpg oynamamış adamlar beğenmiş. Oyunu beğenip beğenmemek kişiye kalmış bir yerden sonra. Ama bu ödeme sistemini savunanlarda resmen iki eliyle ayırmış, onu da sizlerin paşa gönlü bilir. Ancak savunmanın gram mantıklı yanını göremiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.