Şimdi Ara

Diablo 4 ve Overwatch 2, 2021 yılında çıkmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 4 ve Overwatch 2, 2021 yılında çıkmayacak



    Oyun dünyasının tanınan şirketlerinden biri olan Blizzard, geçtiğimiz saatlerde yapılan yatırımcılar toplantısında önemli serilerine dair bazı gelişmeler aktardı.



    Ayrıca Bkz.Bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyunu onaylandı



    Blizzard dendiği zaman akla gelen ilk oyunlardan biri şüphesiz Diablo, diğeri de Overwatch. Her iki oyunun da yenisi 2019 yılında duyurulmuştu. Duyurulmasından bu yana da çıkış tarihi bekleniyordu ve özellikle bu yıl çıkacağına inanan birçok insan vardı. Ne yazık ki geçtiğimiz saatlerde Blizzard, oyunu bu yıl bekleyenler için kötü bir açıklama yaptı.



    Activision-Blizzard, ne yazık ki Overwatch 2'yi ve Diablo 4'ü bu yıl içerisinde çıkartmayı planlamadıklarını belirtti. Ancak mobil oyun olan Diablo Immortal için net bir şey söylenmedi. Oyunun gayet iyi ilerlediği ve bu yıl içerisinde yayınlanma ihtimalinin olduğu söylendi.



    Yaklaşık iki hafta sonra yani, 20 - 21 Şubat tarihlerinde BlizzConline etkinliği düzenlenecek. O etkinlikte oyunlara dair daha fazla detay öğreneceğiz. Ancak şu an için bu oyunları bu yıl beklemememiz gerektiğini söyleyebiliriz.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/dont-expect-overwatch-2-or-diablo-4-to-launch-in-2021



  • Şaşırtmadı mobil oyunu bile 3 yılda cikartamayan firmadan ne beklenir blizzard benim gözümde yillar önce bitti hiç bir oyununu almam
  • "Blizzard dendiği zaman akla gelen ilk oyunlardan biri şüphesiz Diablo, diğeri de Overwatch." pek katılmıyorum, Diablo'dan sonra World of Warcraft ve Starcraft gelir.

  • activision blizzard ı çöp etti, wc3 rezaletinden sonra gözümde çöp+çöptür. Diablo 3 mobil de yanında tatlısı.

  • Diablo2 efsane idi zamanında oynuyanlar için(Yaşlılar bilir benim gibi). Diablo 3 hala arada bir girip oynadığımız arkadaşlarla eğlendiğimiz bir oyun. İlk çıktığında aldım kaç sene oldu bilmiyorum ama parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. Diablo 4 arkadaşlarımla izlediğimizde pek hoşumuza gitmedi açıkcası oynanış açısından ama diablo 3 de diablo 2 ye göre garip gelmişti bize ama skillerinden çok hoşlanmıştık.

    Aslında ufak bir oynanabilir demo verseler de tadına baksak süprizimi bozmak istemiyorlar acaba. Zaten fuarda hayatında diablo oynamamış adamlara tanıttırdılarya bizim Türk youtuberlara oyunu, çıldırdım. Oyundan anlıyan gariban çocuğuda konuşturmadılar. Enterasan işler. Bu oyunu alacak keik bir kitle var zaten o kemik kitle kötüde olsa alacak iyide olsa ama bari oyunun en az diablo 3 kısmını oynamış birine tanıttırsaydılarya abone sayısına göre değil.

  • bshaar387 B kullanıcısına yanıt
    Aynen, kesinlikle. Hatta bir Diablo fanı olarak bazı ülkelerde (örneğin G.Kore, Asya vs...) StarCraft hepsinden önce gelebiliyor.

    Yav o değilde oyunun adının artık Diablo 4 değilde Lilith 1 olması gerekmiyor mu? :P

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.