Şimdi Ara

Diablo 2 Resurrected'ın alfa testi bu hafta sonu başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 2 Resurrected'ın alfa testi bu hafta sonu başlıyor



    Yayıncılığını Blizzard Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Vicarious Visions'ın yaptığı Diablo II: Resurrected, resmi olarak geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Şimdi de alfa testi için tarih verildi.



    Ayrıca Bkz.Bir mühendis dünyanın en büyük Switch konsolunu yaptı: %650 daha büyük ve çalışıyor



    Oyunun alfa tesi 9 Nisan'da Türkiye saati ile 17.00'da başlayacak ve 12 Nisan Türkiye saati ile 20:00'a kadar devam edecek. Alfaya ne yazık ki isteyen her kullanıcı katılamayacak. Oyunun duyurusunun ardından açılan alfa testi başvurusunu dolduranlar arasında rastgele olarak seçilecek. Seçilenlere kısa süre içerisinde mail atılacak. Bu yüzden eğer kayıt yaptırdıysanız önümüzdeki günlerde mail kutunuza dikkatli bakmanızda fayda var.



    Alfa testinde yalnızca Barbarian, Amazon ve Sorceress sınıfları bulunacak. Tam sürüme oyunda 7 farklı sınıf bulunuyor. Oyuncular test aşamasında Duriel ile yüzleşebilecek. 



    Eğer kayıt aşamasını kaçırdıysanız, önümüzdeki süreçte bir veya birkaç kez daha test düzenleneceği biliniyor, kayıt süreci başladığında sizlere aktaracağız.. Diablo 2 Resurrected, bu yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/diablo-2-resurrected-alpha-test-date-announced



  • Çıksa da şöyle o eski günlere dönebilsek.

  • Diğer tüm karakterlere başlangıçta "daha önce senin gibi bi sürü zibidi geldi" diyip te paladin le başlayınca "hoşgeldin paladin ağabey" diyen yobaz kervanbaşını da koydular mı acaba oyuna Diablo 2 Resurrected'ın alfa testi bu hafta sonu başlıyor 

  • Orijinal hali şimdi bile en yeni rpg'lerle yarışır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım alpha testi için kayıt açarlar ilerde. Zaten severek oynuyorduk grafiklerin çağımıza yakın olması biraz daha atesliyor şuan icimizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı be arkadaş malum sitelere bakacağız artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.