Şimdi Ara

DH üyelerinden bir ricamdır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
11.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlarım,

    Malum 24 haziran seçim süreci yaklaşıyor. Akp seçmeni hakkında şu koyun muhabbetini bir kenara bırakın lütfen. Şu usluptan vazgeçelim, zaten içerisinde pişman olmuş, bağımlısı dahi olsa artık eleştiren kesim var, siz onlarla dalga geçtiğiniz sürece işi inada bindiren bir halk psikolojimiz var. Allah aşkına bu süreç içerisinde yönetimin yaptığı hataları (özellikle ekonomik anlamda), siyaseten bir dediğini sonra inkar ettiğini, yapılan ihaledeki yolsuzlukları (2 köprü yapılıp zarar edilmesi), her yıl devletin vergi gelirlerinin %30'nun nereye gittiğini, halka dolar bozdurup kendi aile şirketlerinin dolar bazında hem yurtiçinde hem yurtdışında işler yaptığını güzelce anlatınız.

    Siz dışladıkça içinde bu yönetime oy vermeyecek insanlar tekrar inadına oy vermeye başlıyor. Lütfen kendinize yakışacak kültürünüze yakışacak şekilde iletişim kurun. Bırak istediklerini size söylesinler, siz terslemeyin, terslemeyin ki insan oldukları için bunu düşünebilsinler, ha illa diretiyorsa konuyu uzatmayıp kapatın. Herşey ülkemizin ve bizlerin geleceği içindir.







  • Ağızına sağlık kardeşim fakat korkuyorum çünkü tekrar seçilecekler meral akşener çok hızlı güçlendi fakat yeterince değil ama bu erken seçim belki muhalefetin işine gelir çünkü 2019da ekonomik kriz olcak oyları düşecek bilemiyorum allah ülkemize yardım etsin sorumlularıda bu dünyada yada ahirette hesabını verecekler
    Onlara ne dersen de laftan anlamazlar. Sırtını sıvazlayarakta yaklaşsan mayaları aynı. Bak koyun demeyin dediğin adamların özetini yapacam şimdi;



    "Çalıyor ama yapıyor, eskilerde çalmış"



    "Eskiden yağ kuyruğu vardı"



    "Kime oy verelim ak parti kötünün iyisi"



    Her şey bir yana şu 3. Cümle varya kurdukları, adamlar nasıl bir çaresizlik mi deyim korku mu deyim vizyonsuzluk mu hipnoz mu artık siz koyun adını, ak parti olmazsa kime vereceklermiş bilmiyorlarmış içlerinde en iyisi ak partiymiş. Bunca sene yaşanan entrika ve belalardan sonra hemde.



    Valla kardeş sen iyi niyetle başlık açmışın ama maalesef senelerdir bu sağcı kafadakilerin zihniyetini anlayamamışsın. Bir insan maalesef 7 sinde neyse 70 inde de odur , heleki o insan dini kendine uyduran , ajitasyon yapan, yanlışı fark ettiği halde yanlışı 10 kere daha yapan sağcı zihniyetse buna koyun desekte demesekte bir şey fark etmez zaten. Bu adamlar DEĞİŞMEYECEK.



    Üzülerek söylüyorum ama beklentilerinizi akpli kesimden yüksek tutmayın. Beklentiniz olan kesmin akpli olduğunu düşünün nasıl bir yanlış beklenti içinde olduğunuzun farkına varacaksınız.
    bunun inatla, aşağılamayla, pişmanlıkla, zarar eden yatırımlarla (köprü yol vs.) yolsuzlukla döviz kuruyla alakası yok maalesef.

    dinimize sahip çıkıyor, bak eskiden kızım baş örtüsü yüzünden üniversirteye gidemiyordu şimdi hamdolsun devlet memuru oldu.

    Cuma namazına bile gidemezken şimdi 5 vakit namaz kılabileceğimiz mescitler yapılır oldu fabrikaya.

    dinimize sahip çıkıyor, ilk defa devlet ile halk birbirine bağlı, kopuk olmayan şekilde yaşıyor.

    Abi çalıyor da hizmet te veriyor. Bunun anlamı şudur. Türkiye'de hemen hemen herkes bir üç kağıt, bir çakallık, bir çapanoğulluğu yapar. Hangi siyasetçi ben bu düzeni bozacağım derse seçilemez. Zira bu düzenin bozulması demek, halkın içinde de kendince bu düzeni kurup, Alininki Veliye. Al takke ver külah şeklinde olduğu için, kendisinin de düzeninin kendi tabiri ile ekmek kapısının elinden gideceğini bilir.

    AKP bu sayede 15 senedir 1. partidir.

    Şunu kabul edin artık, bu toplum da maalesef 2 kutup var.

    1) Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş ilkelerine bağlı, sosyal hayatta, eğitim, bilim, tarih, tecrübe, anayasa, tüzük, yönetmelik, kural, liyakat kavramlarının ne olduğunu bilen, bu kavramların sorumluluklarının farkında ve hayatını buna göre yaşayan kesim.

    2)Annesi, Babası, Amcası, Dedesi, Ninesi, onlarında kendi büyüklerinden gördüğü ahlak!, saygı!, dini vecibeler! hayatı günlük yaşamak, karar veren yerine birisinin onların adına karar vermesi ve onun sadece uyması, günlük hayatta hayatın karşısına çıkardıkları doğrultusunda kendi menfi ve şahsi çıkarları doğrultusunda adım atan, çalışıyormuş veya iş görüyormuş gibi gözüküp hiç bir iş yapmayan, aşağılık kompleksinden ötürü ego ve kibir sahibi, kendisine öğtetilenleri doğru bilip, karşıt görüşü kendisine değil de inandıklarına hakaret, olarak sayan ve bunu savunmak için şiddetten, seviyesizce argümanları kullanmaktan çekinmeyen bir toplum kesimi var.

    İnönü'nün sevdiğim bir lafı vardır; Namuslularda namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur demiştir İsmet Paşa.

    İşte bu lafı namus, namussuzluk kavramları üzerinden değilde (kimin namuslu, kimin namussuz olacağı tartışmasına girmek istemiyorum)

    Bu ülkede Cumhuriyetin savunucuları, AKP her neyi savunuyorsa onların savunduğu şeyi savundukları şeyleri, onların savunma yöntemleri, örgütlenmesi, çalışması, sahip çıkması, 'dava' olarak görmesini yapmadığı sürece

    kaybeden taraf her zaman yukarıda 1. madde de betimlediğim kesim olacaktır.

    O yüzden 24 Haziran'da da 16 Nisan seçimlerinden farklı bir sonuç beklemeyin!!!!

    saygılar.
    Vermem abi oy moy vermem. Kimse kusura bakmasın. Birkaç konuda daha yazdım. Ülkenin durumu iyi değil eyvallah. He ama ben sizin yapmayalım etmeyelim diye seslediğiniz adamların partisine oy vereceğime açlık içinde yaşarım evsiz barksız yaşamayı tercih ederim. Yok koyun, yok Çomar, yok yobaz, yok eğitimsiz (özellikle en sevmediğimde bu benim hayatım eğitim ile geçiyor geçemeye de devam edecek kimse kusura bakmasın hiç kimse bana eğitimsiz diyemez. Her şeyi diyin bunu demeyin.) Benim düşüncem bu abi ben x partisini savunuyorum sen y partisini ben x partisini savunmuyorum diye sözde düşünce özgürlüğü askerleri tarafından böyle ithamlara maruz kalıyorum. Yazacak çok şey var ama konu başka yere çekilmesin. Şimdi arkadaşa soruyorum samimiyetine güvenerek. Daha seçim gelmeden normal herhangi bir günde bile beni bu şekilde ötekileştiren aşalığan adam iktidara geldiğinde bana neler yapmaz ? Soruyorum.
    Ben bir firmada çalışıyorum, çok koyu akp yi tutan arkadaşlarım var, güzel uslup ile konuşarak herşeyi anlatıyorum, ben tamamen tarafsızım, hem chp yi hem akp yi eleştirdim. Onlar akp yi körü körüne desteklediği için önce onları dinledim, neden akp yi oy vereceksin dedim?

    1- Erdoğan hastaneler yaptı sıra çilesi bitti, rahat rahat hastanelere gidiyoruz dediler,benim cevabım ise peki sen hastaneye gittiğinde muane parası+ilaç parası+eczacı payı ödüyormusun dedim evet dedi, peki randevu aldığında 1 gün sonraya randevu veriliyor mu dedim hayır dedi, peki dedim birşey yapılmasımı önemli hizmet olarak sunulması mı? Senden hem 3 farklı ödeme alıyor, ve randevuyu yeri geldimi 2 hafta sonrasına veriyor peki geçmiş ile ne farkı kaldı dedim? Sadece güzel bina yapılması mı ilgini çekiyor dedim sustu.

    2-Erdoğan yollar köprüler yaptı dediler, bende hem yss köprüsü hemde osmangazi köprüsünün zarar ettirdiğini biliyormusun dedim? kısa not: Yukarıda arkadaş yazmış tamamen sallamasyon diye ama devlet kaynakları garanti geçiş uygulaması yaptıklarını itiraf ettiler. Şuan geçişler garantinin yarısında bilginiz olsun. Çağ araştırma çağı araştırın bulun. Neyse bu köprülerin maliyeti yaklaşık 4 milyar tl dedim, 2 köprü 8 milyar tl yapar dedim, devletimiz 3 milyon suriyeliye 30 milyar dolar harcama yaptı dedim, bu köprü gibi en az 12 tane yapardı dedim neden yapmadı dedim sustu? Peki geçişler pahalı neden insanlar ordan geçmiyor dedim yine sustu, peki hizmet olması için herkese hitap etmesi gerekmiyormu dedim evet dedi sustu. Peki kullandığın güzel yollara ücret ödüyormusun dedim evet dedi, peki ücretsiz olan karayollarının durumunu biliyormusun dedim yok dedi, bende ben kullandığım için biliyorum büyük çoğunluğu mayın tarlası gibi dedim.

    Konuşmamızın devamı var uzatmak istemiyorum, en son durup düşündüler kime oy verelim diye, bende dedim bakın parti tutmam, iyi parti ilk kez ülkede kuruldu, geçmişlerini yani icraatlerini bilmiyoruz, chp hdp mhp ve akpyi geçmişleri olduğu için eleştiriyoruz dedim, bir de bunlar yönetsin belki ak partiden iyi olurlar dedim ama meral fetöcü değil mi dediler, bende erdoğan zamanında bunlara ne istedikte vermedik dediği zaman fetöcü olmuyor mu dedim sustular. Peki erdoğan kandırıldık diye işten sıyrılıyorsa diğer insanlar kandırılmış olamaz mı dedim düşünmeye başladılar. Gerçek anlamda usulu ile eleştirirseniz insanlar aydınlanır. Hakaret etmeden.
    Öyle bi anlatmışsın ki bir an terör başını davulla zurnayla ben çağırıp 6.filoya ben dua ettim sandım.Muhteşemsiniz içinizdeki pisliği çıkarmışsınız,atatürk nefretinizi dökmüşsünüz başka birşey değil.Hem absürt genellemeler yapmışsın hem de konunun chp ile ilgisi olmamasına rağmen içindeki chp nefretini de kusmuşsun

    Nefretin umarım diğer insanlara zarar vermez,çok tehlikelisin çok
    Şimdi boş şeyler dediğinden açıklamaya başlayayım,

    1- Öncelikle eskiden gidecek bir hastane yoktu demen bile ne kadar bilinçli olduğunu gösterir. Daha önceleri hastaneye giderken sabah erkenden 6 gibi sıraya girilirdi, 11 gibi muane olunurdu, 14 gibi ilaçları alırdık ve eve giderdik. Şimdi ben devlet hastanesinde muane oldum ezcası parası+muane parası+ilaç parası 35 lira ödedim oda sadece benim için. Düşün 5 kişilik aile 2 çocuğu hasta 70 lira senin için küçük para ama asgari ücretli için büyük para. Peki her yere hastane yapıldı neden hala insanlar 1 hafta bekliyor, neden sonraki güne randevu alamıyor? Mesela 15 kasım seçimlerinde seçmenlerin evine tepsi kalem yollamıştı, yaklaşık 60 milyona tl civarında maliyeti var o kadar düşünceli isen, bu parayla okul, hastane yapılmaz mıydı? İsraf haram değil mi dinimizde? Sizin dininizde makbul herhalde.

    2- Suriye vatandaşlarına kucak açtık eyvallah, peki benim kendi vatandaşım dükkan açtığında vergi veriyorsa, hastaneye gittiğinde ücret ödüyorsa, eşek gibi çalışıp hem maaşından hemde gıdadan tut tüm giderlerine kadar devletine veriyorsa, suriyelilere neden vergisiz dükkan açma, ücretsiz muane, aylık belli bir miktar yardım, kayıt dışı çalıştırma imkanı sunuluyor? Sence bu mantıklı mı?

    3- 2016 yılında devletin vergilerden kazandığı gelir miktarı 540 milyar tl'dir. Bunun 150 milyar tl'si memur maaşları vs, 60 milyar tl si kamu harcamalarıdır. 60 milyar tl ile 5 tane köprü, yüzlerce km hızlı tren hattı, binlerce okul, yüzlerce hastane yapabilir, yaklaşık 20 milyon çalışandan sgk primi kesmeyebilirsin, fabrikalar açıp istihdam yaratabilirsin, peki 60 milyar tl nedir( Devletin binalarına verdiği kira bedeli+özel ödenekler+kamudaki araç kiraları ve yakıtları+.... gider) Sence halk 3 kuruş kazanayım derdine düşerken tepedekilerin bu harcamaları israf değil mi?

    4- Erdoğanın damadı enerji bakanı olarak, Fatma betül sayanın kardeşi küveytte büyük elçi olarak,Fatma betül sayanın diğer kardeşi BTK kurum başkanı, Bilim bakanı faruk özlü gıda bakanı faruk çeliğin dünürünü genel müdür olarak, faruk çelikte faruk özlünün ağabeyini müsteşar yardımcısı olarak, Tarım bakanı Eşref fakıbaba ise eşinin şoförünü kendisine danışman olarak atadı. Bunun gibi niceleri var bunlar seni rahatsız etmiyor mu? Yoksa helali hoş olsun benim çocuk eşek gibi çalışsada amele olsun düşüncesi mi var sizde?

    EDİT: Bugünde eski diyanet başkanının oğlu ptt kameralarını yenileme ihalesini, ihale bedeli düşük şekilde almıştır. normalde 35-40 milyona yapılacak işi, 100 milyona ihaleye aldı. Bu mu AK olmak?

    Eğer bunlara rağmen savunuyorsan daha da cevap yazmayacağım size.
  • Ağızına sağlık kardeşim fakat korkuyorum çünkü tekrar seçilecekler meral akşener çok hızlı güçlendi fakat yeterince değil ama bu erken seçim belki muhalefetin işine gelir çünkü 2019da ekonomik kriz olcak oyları düşecek bilemiyorum allah ülkemize yardım etsin sorumlularıda bu dünyada yada ahirette hesabını verecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nin muhalefete yapacağı en büyük iyilik, Meral Akşener'i seçime sokmaması olacaktır.
  • bunun inatla, aşağılamayla, pişmanlıkla, zarar eden yatırımlarla (köprü yol vs.) yolsuzlukla döviz kuruyla alakası yok maalesef.

    dinimize sahip çıkıyor, bak eskiden kızım baş örtüsü yüzünden üniversirteye gidemiyordu şimdi hamdolsun devlet memuru oldu.

    Cuma namazına bile gidemezken şimdi 5 vakit namaz kılabileceğimiz mescitler yapılır oldu fabrikaya.

    dinimize sahip çıkıyor, ilk defa devlet ile halk birbirine bağlı, kopuk olmayan şekilde yaşıyor.

    Abi çalıyor da hizmet te veriyor. Bunun anlamı şudur. Türkiye'de hemen hemen herkes bir üç kağıt, bir çakallık, bir çapanoğulluğu yapar. Hangi siyasetçi ben bu düzeni bozacağım derse seçilemez. Zira bu düzenin bozulması demek, halkın içinde de kendince bu düzeni kurup, Alininki Veliye. Al takke ver külah şeklinde olduğu için, kendisinin de düzeninin kendi tabiri ile ekmek kapısının elinden gideceğini bilir.

    AKP bu sayede 15 senedir 1. partidir.

    Şunu kabul edin artık, bu toplum da maalesef 2 kutup var.

    1) Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş ilkelerine bağlı, sosyal hayatta, eğitim, bilim, tarih, tecrübe, anayasa, tüzük, yönetmelik, kural, liyakat kavramlarının ne olduğunu bilen, bu kavramların sorumluluklarının farkında ve hayatını buna göre yaşayan kesim.

    2)Annesi, Babası, Amcası, Dedesi, Ninesi, onlarında kendi büyüklerinden gördüğü ahlak!, saygı!, dini vecibeler! hayatı günlük yaşamak, karar veren yerine birisinin onların adına karar vermesi ve onun sadece uyması, günlük hayatta hayatın karşısına çıkardıkları doğrultusunda kendi menfi ve şahsi çıkarları doğrultusunda adım atan, çalışıyormuş veya iş görüyormuş gibi gözüküp hiç bir iş yapmayan, aşağılık kompleksinden ötürü ego ve kibir sahibi, kendisine öğtetilenleri doğru bilip, karşıt görüşü kendisine değil de inandıklarına hakaret, olarak sayan ve bunu savunmak için şiddetten, seviyesizce argümanları kullanmaktan çekinmeyen bir toplum kesimi var.

    İnönü'nün sevdiğim bir lafı vardır; Namuslularda namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur demiştir İsmet Paşa.

    İşte bu lafı namus, namussuzluk kavramları üzerinden değilde (kimin namuslu, kimin namussuz olacağı tartışmasına girmek istemiyorum)

    Bu ülkede Cumhuriyetin savunucuları, AKP her neyi savunuyorsa onların savunduğu şeyi savundukları şeyleri, onların savunma yöntemleri, örgütlenmesi, çalışması, sahip çıkması, 'dava' olarak görmesini yapmadığı sürece

    kaybeden taraf her zaman yukarıda 1. madde de betimlediğim kesim olacaktır.

    O yüzden 24 Haziran'da da 16 Nisan seçimlerinden farklı bir sonuç beklemeyin!!!!

    saygılar.




  • Onlara ne dersen de laftan anlamazlar. Sırtını sıvazlayarakta yaklaşsan mayaları aynı. Bak koyun demeyin dediğin adamların özetini yapacam şimdi;



    "Çalıyor ama yapıyor, eskilerde çalmış"



    "Eskiden yağ kuyruğu vardı"



    "Kime oy verelim ak parti kötünün iyisi"



    Her şey bir yana şu 3. Cümle varya kurdukları, adamlar nasıl bir çaresizlik mi deyim korku mu deyim vizyonsuzluk mu hipnoz mu artık siz koyun adını, ak parti olmazsa kime vereceklermiş bilmiyorlarmış içlerinde en iyisi ak partiymiş. Bunca sene yaşanan entrika ve belalardan sonra hemde.



    Valla kardeş sen iyi niyetle başlık açmışın ama maalesef senelerdir bu sağcı kafadakilerin zihniyetini anlayamamışsın. Bir insan maalesef 7 sinde neyse 70 inde de odur , heleki o insan dini kendine uyduran , ajitasyon yapan, yanlışı fark ettiği halde yanlışı 10 kere daha yapan sağcı zihniyetse buna koyun desekte demesekte bir şey fark etmez zaten. Bu adamlar DEĞİŞMEYECEK.



    Üzülerek söylüyorum ama beklentilerinizi akpli kesimden yüksek tutmayın. Beklentiniz olan kesmin akpli olduğunu düşünün nasıl bir yanlış beklenti içinde olduğunuzun farkına varacaksınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İki köprü yapılıp zarar edilmesi kaç kere sabahlara kadar konuştuk burada köprü hesapları yapıldı ama siz hukukçu olan Fevzi Bey 'den yalanları dinlemek masal gibi geliyor bizi uyutuyor diyorsanız size iyi uykular.. Dekont olaylarıda açıklandı ama hala inat edenler kimler diye kendilerine sormaları lazım..
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yav he he iyi eğlendiriyorsun bizi..
  • Nasıl biliyorsalar öyle yapsınlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kime atıyoruz oyu :)
  • Vermem abi oy moy vermem. Kimse kusura bakmasın. Birkaç konuda daha yazdım. Ülkenin durumu iyi değil eyvallah. He ama ben sizin yapmayalım etmeyelim diye seslediğiniz adamların partisine oy vereceğime açlık içinde yaşarım evsiz barksız yaşamayı tercih ederim. Yok koyun, yok Çomar, yok yobaz, yok eğitimsiz (özellikle en sevmediğimde bu benim hayatım eğitim ile geçiyor geçemeye de devam edecek kimse kusura bakmasın hiç kimse bana eğitimsiz diyemez. Her şeyi diyin bunu demeyin.) Benim düşüncem bu abi ben x partisini savunuyorum sen y partisini ben x partisini savunmuyorum diye sözde düşünce özgürlüğü askerleri tarafından böyle ithamlara maruz kalıyorum. Yazacak çok şey var ama konu başka yere çekilmesin. Şimdi arkadaşa soruyorum samimiyetine güvenerek. Daha seçim gelmeden normal herhangi bir günde bile beni bu şekilde ötekileştiren aşalığan adam iktidara geldiğinde bana neler yapmaz ? Soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 19 Nisan 2018; 9:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akp parti seven kitlesini bu şekilde eleştirmeleri gayet normal

    kendileri köylü ve fakirler için 2. sınıf ekmek çıkartılsın diyen bir ELİT - AYDIN kesim oldukları....

    benim oyum ile bir köylünün oyu bir mi diye düşünen bir kesim olmaları

    han sürekli söyledikleri şu durum varya

    Atatürkün kurduğu parti... evet doğru.. partiyi o kurdu ama o parti şimdi onun yaptığı veya fikri ile ????????????????

    adamlar hapisdeki "apo nun heykelini dikeceğiz diyeni" - vekil makam arabasında veya evinde aranan teröristleri misafirim arkadaşım diye tanıtan.

    hapisdeki fetöcü eğitim görevlileri çıkartılsın diye ağlayan...

    öyle bir vekilleri var ki... nerde bir farklı olay var ise. bakmışsın lez lerin eylemlerinde ertesi gün gay lerin.. diğer gün işçi kesiminde diğer gün dhp lilerin mitinginde destek veriyor

    diğer vekilleri SİHA lar için gündem yapar

    kısacası karşımızdaki diğer topic den alıntı yaparak... bu ülkenin ne ermeni ne italyan nede yunan sorunu yok. en büyük sorunu kendisine atatürkçü kisvesi altında vatan hainliği yapanlar ile ilgili sorunu var.
    nerde bir atatürkçü olduğunu sağda solda dile getiren var ise.. onun geçmişine ve sonraki karıştığı eylem ve gösterilere bakacaksınız..
    bide tabiki yurt dışına çıktığında kimle nerde ne tür konuşma yaptığına

    yani gidip almanyada Türkiye güvenli değil gelmeyin. ben bile can güvenliğimden endişeliyim diyen ve kendisine de Atatürk ün kurduğu partinin başkanı diye lanse eden bir hain ve onun sevicilerinden ne beklicez.

    yaptıkları kendileri haricinde herkese LAKAB takmak. HAKARET etmek... olmadık sahte gündem ile oyalamak

    bu seçimde yenildiğinde p-KK ne bahane bulacak o oturduğu koltuktan gitmemek için..

    görelim beraber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 19 Nisan 2018; 10:5:14 >




  • Ben oyumu AKP'ye vereceğim.CumhurBaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğanı Çok Seviyorum.

    Birde memur olursam hayatım kurtulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosuntosun

    akp parti seven kitlesini bu şekilde eleştirmeleri gayet normal

    kendileri köylü ve fakirler için 2. sınıf ekmek çıkartılsın diyen bir ELİT - AYDIN kesim oldukları....

    benim oyum ile bir köylünün oyu bir mi diye düşünen bir kesim olmaları

    han sürekli söyledikleri şu durum varya

    Atatürkün kurduğu parti... evet doğru.. partiyi o kurdu ama o parti şimdi onun yaptığı veya fikri ile ????????????????

    adamlar hapisdeki "apo nun heykelini dikeceğiz diyeni" - vekil makam arabasında veya evinde aranan teröristleri misafirim arkadaşım diye tanıtan.

    hapisdeki fetöcü eğitim görevlileri çıkartılsın diye ağlayan...

    öyle bir vekilleri var ki... nerde bir farklı olay var ise. bakmışsın lez lerin eylemlerinde ertesi gün gay lerin.. diğer gün işçi kesiminde diğer gün dhp lilerin mitinginde destek veriyor

    diğer vekilleri SİHA lar için gündem yapar

    kısacası karşımızdaki diğer topic den alıntı yaparak... bu ülkenin ne ermeni ne italyan nede yunan sorunu yok. en büyük sorunu kendisine atatürkçü kisvesi altında vatan hainliği yapanlar ile ilgili sorunu var.
    nerde bir atatürkçü olduğunu sağda solda dile getiren var ise.. onun geçmişine ve sonraki karıştığı eylem ve gösterilere bakacaksınız..
    bide tabiki yurt dışına çıktığında kimle nerde ne tür konuşma yaptığına

    yani gidip almanyada Türkiye güvenli değil gelmeyin. ben bile can güvenliğimden endişeliyim diyen ve kendisine de Atatürk ün kurduğu partinin başkanı diye lanse eden bir hain ve onun sevicilerinden ne beklicez.

    yaptıkları kendileri haricinde herkese LAKAB takmak. HAKARET etmek... olmadık sahte gündem ile oyalamak

    bu seçimde yenildiğinde p-KK ne bahane bulacak o oturduğu koltuktan gitmemek için..

    görelim beraber
    bak şimdi adam direk ne güzel demiş atatürkçülük kisvesi altında vatan hainliği diye neden mi çok basit iç savaş lazım bak bu tipler yarın öbürgün sana bana saldırcak şimdiden vicdan soğutuyolar zaten vatan haini bunlar diye olm 2010 referandumunda daha belli oldu ülkede kim vatan haini eski fetocularla siyasal islamcılarla işim olmaz zaten kim iktidar olursa olsun bi çıkarım yok




  • Konu sahibinden Allah razı olsun. Tam aklıma tercüman olmuş. Ben konuşmayı tamamen bıraktım.

    Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aynı MHP lideri gibi Saray'a çalıştığını düşünüyorum. Danışıklı dövüş var kanımca. Adam gibi bir muhalefet olsaydı bugünler hiç olmayacaktı.

    Çok sıkıştırırlarsa çoluk çocuğumuzun geleceğini kararttıkları için AKP'ye oy verenlere hakkımı helal etmiyeceğimi söylüyorum.

    Kime oy verelim diyene de: "Kendine hiçbirini yakın görmüyorsan sandığa git ama boş at" diyorum. Çünkü herkes böyle yaparsa halk siyasilere: "hiçbiriniz oyuma layık değilsiniz" demektir ve AKP'yi de ciddi düşünmeye sevk eder. İlk geldikleri yıllar gibi adam olmaya çalışırlar.

    Herşeyi geçtim hukuk ve eğitim sistemini öyle bir dağıttılar ki en baba insanlar gelse 5 yılda toparlanamaz.




  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:4:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler konuya girdiğinizde öne çıkar butonuna basmayı unutmayınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Onlara ne dersen de laftan anlamazlar. Sırtını sıvazlayarakta yaklaşsan mayaları aynı. Bak koyun demeyin dediğin adamların özetini yapacam şimdi;



    "Çalıyor ama yapıyor, eskilerde çalmış"



    "Eskiden yağ kuyruğu vardı"



    "Kime oy verelim ak parti kötünün iyisi"



    Her şey bir yana şu 3. Cümle varya kurdukları, adamlar nasıl bir çaresizlik mi deyim korku mu deyim vizyonsuzluk mu hipnoz mu artık siz koyun adını, ak parti olmazsa kime vereceklermiş bilmiyorlarmış içlerinde en iyisi ak partiymiş. Bunca sene yaşanan entrika ve belalardan sonra hemde.



    Valla kardeş sen iyi niyetle başlık açmışın ama maalesef senelerdir bu sağcı kafadakilerin zihniyetini anlayamamışsın. Bir insan maalesef 7 sinde neyse 70 inde de odur , heleki o insan dini kendine uyduran , ajitasyon yapan, yanlışı fark ettiği halde yanlışı 10 kere daha yapan sağcı zihniyetse buna koyun desekte demesekte bir şey fark etmez zaten. Bu adamlar DEĞİŞMEYECEK.



    Üzülerek söylüyorum ama beklentilerinizi akpli kesimden yüksek tutmayın. Beklentiniz olan kesmin akpli olduğunu düşünün nasıl bir yanlış beklenti içinde olduğunuzun farkına varacaksınız.
    Çok doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her seçim muhalifler akp ye oy verenlere koyun diyorular reiste halkın sesini dinliyor hemde kesintisiz her seçim.
    akıllanmayanlar düşünsün.
  • Tek muhalefet CHP değil, hatta CHP muhalefet bile değil.



    Erken seçim kararı alınmış, seçim normal zamanında yani 2019 yapılsa günden güne eriyecek bir iktidar varken “CHP olarak seçime hazırız adayımızda Kılıçdaroğlu” diyebiliyorlar. Bu nasıl şuursuzluk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    gözdağı falan yok her oy değerli ve kişiseldir sen gelipte burda benim oy verdiğim partiden dolayı bana vatan haini dersen dalarım açık net kralı gelse tanımam

    sorduklarımın hiç birine cevap yok anasını satayım dediğinden bi b.k anlaşılmıyor amacı ne belli değil

    "chp ye çıkar hesaplarından baktığını da dile getiyorsun
    demek yarın hdp çıkar hesabı ile hoş gözükse ondan olacaksın

    buda yanar döner liğini ve vatan aşikar ediyorsun "

    Allah aşkına bu nasıl bir türkçe katlidir ben noktalama işaretlerini kullanmadığım halde dediğim anlaşılıyor gorilden hallice adamlarla muhattap oluyoruz forumda

    severek blok forumun kalitesi artsın zaten az kaldınız alayınızı blokladım kafam rahat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.