Şimdi Ara

DH Neden İzin veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda belki konusu daha önce açılmıştır bilmiyorum ancak şunu söylemek istiyorum;

    Foruma girdiğimizde bazıların başına sanki çok kötü şeyler gelmiş gibi lanse edip diğer forum üyelerin de konuları ciddiye alıp ciddi ciddi yazmalarına sebep veren bu ergenus tavırlara yönetim neden müdahale etmiyor. Konu açılıyor ciddi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz ve ciddi ciddi tavsiye ya da nasihat verircesine cevaplar verilmeye çalışılıyor ancak sonradan bir bakmışsınız ki konu da troll onu yazan da troll. Bu tür durumlara yönetim neden bir engelleme ya da konuyu açıp milletin duygularıyla alay eden konu sahiplerini ceza vermiyor. DH dışında böyle uygunsuz konuların olduğu başka bir yer göremedim yönetimin buna müdahale edip bu kişilere gereken cezaların verilmesi taraftarıyım.

    Forumun biraz ciddiyet kazanması gerektiği düşüncesindeyim.







  • Konu Dışı

    Her şey , hayat, şu, bu, vs

    Konu Dışı Özel

    Ciddi konular, ciddi mesajlar...

    Konu Dışı'ndaki konuları ciddiye almamak gerekir hocam. Orası gereksiz saçmalama bölümü gibi bir şey. Ha ancak bu bölümde o tarz bir şey görürseniz şikayet edin tabi ki.
  • Ya insan rahatsız oluyor birde populer konuların içine girince insan merak edip bakıyor... Şahsen insanların başından geçen olaylara önem veren biri olduğum için bu tür şeyleri görünce hem rahatsız oluyor hem de neden böyle gereksiz şeylere ihtiyaç duyuluyor anlamış değilim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yönetim umursamaz, niye dersen her yıl zaten forumdaki konu-mesaj sayısında düşüş var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.