Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.810
Cevap
291
Favori
1.524.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23282329233023312332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    2 aydır çalışıyorum hastalandım biraz ara verdim yine başladım ciddi şekilde değişiklik görmeye başladım ama hipotiroit var bende enerji bitiyor çabuk, 2, 2.5 saat çalıştığım oluyor ama gün geliyor hemen enerjim bitiyor, karbonhidrat 4 yumurta keçiboynuzu pekmezi avakado yulaf muz et tükettiğim halde böyle oluyor. 81 kg gördüm 74 boyuma ragmen kilom fazlalaştı ama enerjim bitiyor hemen ve psikolojik etkiside var tabi diye düşünüyorum biraz ailevi sıkıntılar oldu, kaybımız oldu millet basıyor arjinin, creatin bcaa, protein tozu hemen büyütüyorlar kası weider var oda çok pahalı şaka gibi bir fiyat var orjinalmi onuda bilmiyorum pt 1000 lira bcaa 600, creatin 500 lira asgari ücretle yaşayan bir insan bunları zor alır zaten benim enerji depolamam için illa supplementmi almam gerekiyor kimyasallara güvenemiyorum çünkü orjinal değiller güven vermiyor açıkcası tşkler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 31 Ocak 2022; 15:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güzel bir aplikasyon arıyorum.. kalori sayımı için.


    Bazı aplikasyonları deneme şansım oldu fakat ne yazikki fotoğraflardan tam varsayım yapamıyor ve türk gıdaları bulunmamakta. (Örn Banvit tavuk göğüsü ürününden barkodunu okuyup direkt kalorisini eklesin)

  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt

    2.5 saat çalışmanızın anlamı nedir.. nasıl verimli geçiyor ki 1 saatten sonra? Ben 1 saat beastmode giriyorum sonra dumbell kaldıracak enerji kalmıyor..

  • Mariano3 kullanıcısına yanıt

    fatsecret

  • Mariano3 kullanıcısına yanıt
    Ben 4*12
    3x12
    2x12

    Yapıyorum ama işte günü gününe tutmuyor mlsf bitiyorum işte 2 sene buz Paten pistinde çalıştım sadece sabah poğaca çay, yemek şirketi yemeği ile 12 seans her seans 40 dk paten kayıyorduk bitmiyorduk işte şimdi tiroit var üzüyor yaşımda 37 mlsf zamanınki gibi enerji yok ve pilav, yürek yemeden girmiyorum, bir gün tavuk bir gün hindi, yürek derken geçiriyorum weiderlar şaka gibi fiyat var 2 gün sonra bir beklediğim para var gelirse alıyım diyorum herkes sahte çakma diyor supplementlere Türkiyede kararsız kaldım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carlion

    fatsecret

    Nediyon la? Birşey mi oldu fatlıyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Bcaa Creatin ve Citrulline iş e yarayan şeylerin başın'da gelir bunların dışın'da iş yapan bir ürün daha karşılaşmadım 11 yıldan daha fazladır bu sporu yapıyorum kullanmadığım ürün kalmamıştır (Betaine kaldı onu'da daha açıp kullanamdım şuan kapalı şekil'de paketin'de duruyor onu'da bir hafta sonra kullanıp test edeceğim) en etkisi supplament dersen bunlardır ama yok ben bu işin daha sağlıksız olanına yönelmek istiyorum dersen kür'de olduğum zamanlar Broksin öksürük şurubu içerdim içerisin'de Efedrin HCI var preworkler'den daha fazla etki ediyor ama öksürük şurubu olduğu için tehlike'de arz ediyor bunun dışın'da DMAA var (Dimethylamylamine) zaten o başka bir boyut yurt dışın'dan çok zor şekil'de getirtmiştim 1gr alsan bile ağırlıklara kafa atacak kadar sana enerji veriyor ben kullandığım dönem super set girdiğim halde enerjim hiç bitmiyordu ama fena halde saldırganlık yapıyordu senin yapacağın en güzel en temiz şey güzel bir filtre kahve almak kilona göre 5gr kahve tüketmen lazım yani 80 kilo isen 400mg kafein tüketeceksin içerisine bir'de hindistan cevizi yağı koy bir tatlı kaşığı o sana fazlası ile enerji verir eğer alabiliyorsan creatin almanı öneririm vücudun'da su tutuar kasların daha büyük gözükür ve su tuttuğu için enerjin artar bütcem var diyorsan bcaa ve cittrulline'da ekle bunlar sana fazlası ile yeter'de artar emin ol ama ben doğal yollar'dan yapacağım dersen bu iş i bol bol yumurta tavuk göğüsü dardanel ton balık ve bol bol piriç yemen lazım özellikle pirinç pilavının üstüne kuru üzüm atıp tüketmelisin bunlar'da sana enerji verir özellikle karbonhidratlı yiyecekler tüketki enerjin artsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 31 Ocak 2022; 22:14:31 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim yararlı bilgiler için. evet bcaa, creatin almak şart oldu weider harici bakamıyorum bende mslf 2 sene buz Paten pistinde çalışmıştım askerden geldiğimde ne adam gibi beslenme vardı nede supplement alıyordum, Sigara içiyordum sinir var bende aileden gelen genetik nefret ediyorum o huyumdan neyse bende miğren var hocam kafein çoğu bende çağırıyor kötüyü mlsf, yumurta pirinç kuru fasulye, nohut,yeşil mercimek tavuk Bonfile, sakadatcıdan yürek alıp yiyorum ben balığı pek sevemedim neden bilmiyorum midem bulanıyor ama tutmayı çok severdim :) balon ile aslan balığı gelene kadar, duyduğum kadarıyla internette supplementlerin çoğu çakma diyorlar özellikle hardline için, okul zamanında çalıştığım İnternet kafe sahibinin salonu vardı ben o zamanlar hiç ilgimi çekmiyordu admalar basmış hormunu sonra şampiyon felan oldu böbrekler bitti diyalize gidiyor ağzında diş yok zaten adamla aramız iyi olmadı gitti görüşmüyorum yaşlandı zaten.
    Benim günlük yediklerim söyle açıklıyayım.
    Fix günlük yarım kasa yulaf+avakado+4yumurta+2muz+soğuk press pekmez 1 kaşık pirinç beyaz veya kırmızı et ceviz İncir 1 fincan Türk kahvesi daha fazlasını tüketebilsem çeşke ama miğren izin vermiyor.
    Biraz sıkıntım var ailemde vefat edenler oldu karar ile yer satınca supplement almayı düşünüyorum.
    Bcaa ilk olucak zaten o kas için kesin creatin protein tozu için kafam karışık kimisi içme diyor kimisi iç kasların büyür her gün eti nerden alacan diyor ağzı olan konuşuyor benim spor geçmişim buz roller paten yüzme bisiklet şeklinde gittiği için sigara alkol yok sadece tiroit miğren nekbetler var tabi supplementler kötüyü çağırıyormu bilmiyorum deneyerek göreceğiz tavsiyeleriniz içinok tşk ederim memnun oldum hocam sağlıklı günler sporlar dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Unuttum birde hindistan cevizi yağı hangisini kullanıyorsunuz katı olan var hangisini alacağız deniyeyim bir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt

    Katı olan oda sıcaklığın'da eriyorlar merak etme hemen çözülen birşey hemen su gibi olur Türk kahvesi içiyorsan filtre kahve icmene gerek yok ayrıca kahve'de cola'da vs. kafein vardır yani migren icin içtiğin agrı kesicinin içinde'de kafein bulunuyor bende de migren var ve doktorumun tek tavsiyesi ağrı kesicilerin etkisini arttırmak istiyorsan kafeinli icecek tüket demesiydi uzun lafın kısası kafeinli ürünler sana iyi gelir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Şubat 2022; 16:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Evet banada norörolji dedi geralgine k iç üzerine şekerli turk kahvesi iç geçer diyor nafile allahtan uzun zamandır gelmiyor gelmesinde. Miğren ilaci var oda zehir yarım saat arayla 2 tane atıyorsun mum ediyor adamı haha içerisindeki zehirleri geç çok iyi kafein var tşk ederim hocam sağol tavsiyen için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    Uzun süredir (Yaşım 46 bu arada) proton bombası inhibitörü tarzı ilaçlar kullandığımdan göğüs (Meme) lerde sarkma oldu ve bu sarkmayı toparlamak istiyorum. Belimde riskli bölgelerde 2 adet fıtığım ve omurga ile leğen kemiği arasında açıklık olduğundan bele yük bindiren hiç bir hareketi yapamıyorum.


    Göğüs kaslarını güçlendirecek aletli veya aletsiz hangi hareketleri önerirsiniz? Youtubta baktım biraz kahir ekseriyet şınav çekiliyor göğüs için ama şınav çekmem mümkün değil, belimi mahvediyor.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Bomba değil o pompa, ek olarak kullandığın proton pompa inhibitörü gibi ilaçların göğüse bir yan etkisi yok. Memede kas yoktur, göğüs ve meme farklı şeyler. Göğüs çalışarak memendeki sarkmayı düzeltemezsin. Memendeki sarkma için eğer kiloluysan kilo verip yağ oranını azaltman gerekli. Çok kilolu değilim kiloyla alakası yok diyorsanda jinekomasti için doktora görünmende fayda var.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Jinekomasti oldu iseniz tek seçenek ameliyat malesef, ilaç kullanırken kimse size östorojen hapı kullanmanizı söylemedi mi ? Cabaser yada Arimidex gibi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deadlift yaparken burada bayanın yaptığı gibi kırmızıyla işaretledim. belim ile sırtımın pozisyonu hiçbir şekilde yapamıyorum. benim yaptım sarıyla işaretledim pozusyonda gözüküyor belim hafif dışarıda sırtım bele göre daha içeride bunlar nasıl böyle beli içe doğru büküp sırtı dışarı çıkarabiliyorlar. bunun için egzersiz veya esneklik mi gerekiyor.






     ### DH Body Builders ###
  • rhomboid'ler ve latissimus dorsi gelişmişse yandan bakınca omuriliğin şeklinin bunların arasında kaybolması çok normal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 10 Şubat 2022; 17:53:16 >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam biraz daha sırt çalışmaya devam o zaman

  • Bu abimiz gibi esnek olursak yaptığımız hareketlerin formunun düzgün olacağını düşünüyorum.


     ### DH Body Builders ###All Things Gymyoutube
    Support ATG on Patreon ➤ https://www.patreon.com/allthingsgym ATG Shirts 👕 ➤ http://store.hookgrip.com/product-category/atg/ Dmitry Klokov 0 - 200kg Pause Snatch Full Session in the 2015 World Weightlifting Championships Training Hall in Houston, USA. with Warm Up / Mobility and all attempts (160/175/185/195/x200/200) TIMESTAMPS 00:00 Start 01:35 50kg attempt 02:55 160kg attempt 03:30 185kg attempt 03:47 195kg attempt 04:30 200kg first try—miss 05:25 200kg second try—make! 06:04 185kg slow mo 06:13 195kg slow mo 06:25 200kg slow mo Dmitry's Instagram ➤ http://instagram.com/klokovd ________________________________________________________________ All Things Gym ➤ https://www.allthingsgym.com/ ATG Instagram ➤ http://instagram.com/atginsta ATG Patreon ➤ https://www.patreon.com/allthingsgym ATG Facebook ➤ https://www.facebook.com/AllThingsGym/ ATG Twitter ➤ https://twitter.com/allthingsgym ATG Shirts on German 🇩🇪 Weightlifting Shop ➤ https://german-weightlifting-shop.com/product-category/apparel/atg-collection/?lang=en ________________________________________________________________ Gear I use: Cameras: Panasonic FZ1000 ➤ http://amzn.to/2cfRvMS GoPro ➤ http://amzn.to/2kInzMs ________________________________________________________________ Microphone: Rode Video Mic Pro ➤ http://amzn.to/2bY0SSD and http://amzn.to/2bY2VG6 ________________________________________________________________ Camera Bag: Lowepro Fastpack 350 ➤ http://amzn.to/2cfVPMi ________________________________________________________________ Tripods: Amazon Basics Travel Tripod ➤ http://amzn.to/2bMFOO0 Joby GorillaPod SLR ➤ http://amzn.to/2ctyPO5 Joby GorillaPod for Smartphone ➤ http://amzn.to/2ctzHCh
    https://www.youtube.com/watch?v=cv_EWWDV2O0
  • Sen içeri kilitli şekilde yapıyorsun da , dışa açık gibi mi duruyor anlamadım?


    Omurga 3 şekilde durur zaten ya tam düz (nötral) ya içe kilitlenmiş(ablanınki gibi) , ya da dışa açık(senin korktuğun gibi)


    Görünüm önemli değil, nötral ya da içe sıkılı ve stabil duruyorsan sağlıklıdır hareketin.

    Bazı arkadaşlar gerçekten bel kavisi eğilme ile stabil sağlayamıyorlar.

    İçe kilitleyip maksimum eğilebildiğin mesafeye baktın mı ?

  • ne kadarda içe kitlesem böyle gözükemiyorum, hafif göbek var belki ondandır estetik gözükmüyor dışarıdan.

  • 
Sayfa: önceki 23282329233023312332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.