Şimdi Ara

Dh Bitmiş...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her gün İslama hakaret konuları, hükumeti eleştirme konuları, ağlama konuları...


    Özellikle genç tayfa açıyor bu konuları.


    Bende lisedeyken açmıştım dh üyeliğimi ama biz bu yeni nesil gibi değildik. Anladık kardeşim maddi durumun kötü, dine inanmıyorsun ve hayattan bezmişsin ama burasıda ağlama duvarı değil ki.


    99 yılından sonra doğanların zeka seviyelerinin düşük olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam...


    Buyurun 2020 üni sınavı net ortalamaları:


    TYT: Türkçe 40 soruda 14,673 ortalama, sosyal bilimler 20 soruda 6,687 ortalama, temel matematik 40 soruda 5,672 ortalama, fen bilimleri 20 soruda 2,243 ortalama.


    AYT: Türk dili ve edebiyatı 24 soruda 4,985 ortalama, tarih-1 10 soruda 2,035 ortalama, coğrafya-1 6 soruda 2,184 ortalama, tarih-2 11 soruda 1,982 ortalama, coğrafya-2 11 soruda 2,397 ortalama, felsefe grubu testinde 12 soruda 2,477 ortalama, din kültürü ve ahlak bilgisi veya ek felsefe grubu testinde 6 soruda ortalama 1,070, matematik 40 soruda ortalama 4,775, fizik 14 soruda 1,034 ortalama, kimya 13 soruda 0,963 ortalama, biyoloji 13 soruda 1,298 ortalama.


    Aslında sizin çok suçunuz yok, ananız babanız başından sağmak için küçük yaşta elinize verirse tableti çokta şaşırılmayacak sonuçlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rengar Bot -- 15 Ağustos 2020; 15:22:18 >



  • Yanlış anlama da nasıl konular açılmasını bekliyorsun . Her şeye zam geliyor , dolar ve altın sürekli yükseliyor , her geçen gün paramız değer kaybediyor ve fakirleşiyoruz , millet iş bulamıyor yada asgari ücret ile köle gibi çalışmaya zorlanıyor , torpil heryerde geziyor . Bence DH bitmemiş ülke bitmiş !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hakaret ediyorlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Yanlış anlama da nasıl konular açılmasını bekliyorsun . Her şeye zam geliyor , dolar ve altın sürekli yükseliyor , her geçen gün paramız değer kaybediyor ve fakirleşiyoruz , millet iş bulamıyor yada asgari ücret ile köle gibi çalışmaya zorlanıyor , torpil heryerde geziyor . Bence DH bitmemiş ülke bitmiş !

    Söylediklerinizde haklısınız hocam ama 10 sene önce süper miydik ? Hayır. Tabi ki derdini anlatan, paylaşan insanlar olacak ama ben bokunu çıkardıklarını düşünüyorum. Eski konulardan pek haberinizin olmadığını düşünüyorum.

  • HIGHER kullanıcısına yanıt

    Neden ?

  • sen o yeni sınavlara gir o netlerin %10 unu yapamazsın. Eski sınavlara benzemez öyle.


    Bu eski jenerasyonun biatçı kafasına da ayrı hayranım, adamlar bize laf ediyor ama ülkenin hali ortada; sanki biz getirdik bu ülkeyi bu hale bunlar hala şükürcü kafada  

  • Artık yeni nesil dini sorguluyor bi 50 sene sonra dünyadaki dinler biter diye düsünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eto bitmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white4343

    sen o yeni sınavlara gir o netlerin %10 unu yapamazsın. Eski sınavlara benzemez öyle.


    Bu eski jenerasyonun biatçı kafasına da ayrı hayranım, adamlar bize laf ediyor ama ülkenin hali ortada; sanki biz getirdik bu ülkeyi bu hale bunlar hala şükürcü kafada  

    AYT ye bakmam çünkü çalışmam lazım. TYT sorularına baktım, kafam iyi girerim yinede 15 netin altına düşmem matematikte. Ülkenin bu halde olmasının en büyük sebebi düşük zeka seviyesine sahip seçmen kitlesidir. Sizin gibi ağlak soytarı olucağıma hep daha iyisini hedefleyip halime şükür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.