Şimdi Ara

DGS 20 Günde Yetişir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar , 1 senedir DGS için matematik temelimi hazırladım , geçenlerde PISA sınav sistemine uygun 8. sınıf soru bankası bitirdim.

    Eylül ekimden beri çalışıyorum. Lise konularına geldim şimdi asıl kafamda ki soru şu 20 günde ben bu bütün lise konularını bitirebilir miyim ?

    Eylülden taaa çarpma toplama basit işlemlerden , şu an ebob ekok , modüler aritmetik , köklü , üslü sayılar , denklem problemleri , rasyonel problemler , üçgenler vs yani bütün konuların temeli olan 1. seviyeyi halletim.

    Açıkçası benim için zor olan temeli atmaktı fakat temeli attım zor bela hedef bilgisayar mühendisliği. Şöyle ki ortaokul temelli soru bankaları ilk başta çözmemin sebebi temeli oturtmaktı. Ayrıca çözdüğüm soru bankaları PISA sınavına ait olduğu için DGS'den daha zor ve anlaşılması daha zor tipte olan sorular içermekteydi (PISA'nın ne olduğunu bilmeyen bakabilir uluslar arası bir sınav)

    9. sınıf evrensel yayın evlerinin soru bankasına başladım şimdi , 1-2 güne bitiririm bunu konuları anladıktan sonra 10 - 11 diye gidip o iki soru bankasınıda bitirip denemelere ve diğer tasarının DGS soru bankalarına abanacağım.

    Açıkçası odaklandığımda ve konuyu anladığımda bir testte 80 soru varsa 72 doğru - 8 veya 9 yanlış oluyor bazen boş bırakıyorum o yanlış veya boşlarıda içim sinmezse zorlaya zorlaya çözüyorum veya pas diyorum geçiyorum baktım çok üşendim geç başka soruya diyorum.

    Temel var yani temel konusunda sıkıntı yok sadece bunu lise konularıyla pekiştireceğim , ben birde alıştım mı yani hızı aldım mı günde 5-6 unite bitirebiliyorum.

    PISA soru bankalarını kullanmamda ki sebep çok zorlayıcı beyin yakan sorular olmasıydı yani baya hardcore sorular var , ortaokul ve lise ağırlıklı soru bankalarıydı ama genelde bu tip soru bankaları matematik olimpiyatlarına katılacak olanlar çözüyor.

    20 günde yetişir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B357775A -- 17 Temmuz 2020; 22:11:34 >



  • İmkan yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.