Şimdi Ara

DFGT Fren Problemini Çözme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir yol bulabildiniz mi arkadaşlar? Biri içini açıp kağıt sıkıştırın falan demişti bir konuda ama net bir açıklama olmadığından yapamadım. DFGT madurları olarak burada çözüm arayalım diyorum.



  • Aynı sorun bende de var.

    Burada bir çözüm gösteriyor ama, bunu bir arkadaş sağlam çevirebilse de denesek, aleti bozup da sakata gelmeyelim.

    http://merc460racing.com/GT/repairing_logitech_driving_force.htm
  • Resimlerden anladığım kadarı ile soketlere giren uclar gevşiyor onların sıkıştırılması gerekiyor.

    Bendede aynı sorun vardı servise gönderdim aleti, bu sorun DFGT lerde kronik bir hal almaya başladı kime sorsam aynı problem var.
  • Büyük ihtimalle hatalı bir seri geldi bu aralar Türkiye'ye Logitech'e bir mail atsanız arkadaşlar çözülür sorununuz gibime geliyor. Logitech en süper müşteri hizmetlerine sahip firmalardan biridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanunal

    Büyük ihtimalle hatalı bir seri geldi bu aralar Türkiye'ye Logitech'e bir mail atsanız arkadaşlar çözülür sorununuz gibime geliyor. Logitech en süper müşteri hizmetlerine sahip firmalardan biridir.


    Evet ben düşünüyorum mail atmayı.

    yanlız tr için bir mail adresi bulamadım, 0800 lü ücretsiz danışma hattı numarası var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 7 Aralık 2010; 0:35:09 >
  • Arkadaşlar Driving Force nin öyle bir problemi var. Bu cihazda kronik bir sorun. Alan çoğu kişi yaşıyor. Benimde başıma gelmişti. Pedalların için açıp mekanizmayı herhangibir şeyle sıkıştırmanız lazım ki mekanizma yerinden oynamasın. Ben koli bandına peçete sarıp biraz sertleştirdim ve mekanizmanın üzerine koyup kapatmıştım sorun kalmamıştır. Nette ararsanız gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

    http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=43686
  • Bu sorun sonradan mı oluyor. Daha dün geldi direksiyon bunu duymak kötü oldu.
  • Zaman içerisinde kullanımına göre değişir. Ama korkmanıza gerek yok çok basit bir işlemle çözülüyor. Hatta daha iyi oluyor Ben Gran Turismo 4 Prolugue ile almıştım Driving Force Pro yu. Halen durur arkadaşım kullanıyor. Sağlam cihazdır. Sadece böyle ufak bir sıkıntısı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spyofthegod

    Bu sorun sonradan mı oluyor. Daha dün geldi direksiyon bunu duymak kötü oldu.


    Belli bir süre sonra o resimde gösterilen kısım gevşiyor kullanımla alakalı işde, yani az da kullansan çokda kullansan eninde sonunda orası gevşeyecek
  • Arkadaşlar burada yazılanlara baktım gözüm korktu. Daha önce görseydim bu sorunu almaktan vazgeçebilirdim. Şimdi benim merak ettiğim şey bu problem başımıza geldiğinde garantiye versek de tamir edilmiyor mu? Kendimiz niye açıp halletmeye çalışıyoruz. Verilen linklere baktım valla hangi kısım olduğunu da pek anlamadım. Türkçe olarak ayrıntıları ile anlatacak bir arkadaş olursa minnettar olurum
  • bende de fren problemi var.akşam söküp deneyecem sonucunu buraya yazarım
  • Valla direksiyon bende olsaydı içini açar resimlerini koyardım. Yaylardan dolayı mekanizma yerinden hareket ettiği için bazen fren ufak bir miktar bazılı gibi gösteriyor. Yapacağınız tek şey hiçbir şeyle oynamadan mekanizmanın hareket etmemesini sağlamak. İster bantlayın isterseniz üzerine hareket etmesini önleyecek birşeyler sıkıştırıp kapatın. Garantiye verince ne oluyor bilmiyorum ama ben uzun süre oynadıktan sonra başıma geldiği için kendim araştırıp çözmüştüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozbuta

    Arkadaşlar burada yazılanlara baktım gözüm korktu. Daha önce görseydim bu sorunu almaktan vazgeçebilirdim. Şimdi benim merak ettiğim şey bu problem başımıza geldiğinde garantiye versek de tamir edilmiyor mu? Kendimiz niye açıp halletmeye çalışıyoruz. Verilen linklere baktım valla hangi kısım olduğunu da pek anlamadım. Türkçe olarak ayrıntıları ile anlatacak bir arkadaş olursa minnettar olurum


    Zaten kendiniz açmaya kalkıştığınızda garantisi iptal oluyor diye biliyorum

    Ben garantiye verdim servise gönderilmiş, sonucu yazarım.
  • Bu oyunu rafa kaldırana kadar dayanırsa iyi o zaman. Cevaplar için teşekkürler.
  • Ben de kararsız kaldım şimdi, garantiye mi versem yoksa kendim mi halletsem...
    Biri kapsamlı bir Türkçe rehber yazsa çok iyi olacak aslında.
  • tamir ettim ben söktüm, soketlere baktım hiçbiri gevşek değildi sökemedim hatta,bişey sıkıştıracakdım yerde bulamadım,gaz pedalının yayıyla fren pedalının yaylarını yer değiştirdim sonra tekrar vidaladım sonuç ; oldu,fren daha sert oldu ve tutulu kalmıyor yarım saat denedim,ama gaz pedalı biraz daha gevşek oldu sorun değil oda.yeni yay bulursam hiçbir sorun kalmaz
  • Bende yeni yeni df gt ye alismaya calisiyorum fren pedali cok sert su anda kullandikca yumusuyor anlasilan.
  • Dfgt direksiyonun pedal setinde takilma meydana gelebiliyor. Yabanci forumlarda da bu sorundan bahsedilmiş. Çözüm de ps3 açildiğinda direksiyon kalibrasyon için kendi kendine sağa sola döndüğü sirada fren pedalina çok hafif basmak. Ayni zamanda gran tourismo'ya girerken de bu işlemi tekrarlamak gerekiyor.

    Bilgilerinize :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themightypirate

    Dfgt direksiyonun pedal setinde takilma meydana gelebiliyor. Yabanci forumlarda da bu sorundan bahsedilmiş. Çözüm de ps3 açildiğinda direksiyon kalibrasyon için kendi kendine sağa sola döndüğü sirada fren pedalina çok hafif basmak. Ayni zamanda gran tourismo'ya girerken de bu işlemi tekrarlamak gerekiyor.

    Bilgilerinize :))



    Olaya bak ya, oyuna göre özel ayar yapacaz
  • basınca nolcak ki frene kalibrasyon esnasında?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.