Şimdi Ara

Devletin kendi halkını koruyamaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, son günlerde çıkan olaylar gösterdi ki kendi vatan toprağımızda canımız malımız tehlikede fakat buna bir dur denilmiyor, farklı terörist gruplar kendi ülkemizde cirit atıp, bizim toprağımızda birbiri ile çatışıyor. Ben buna gerekli önlemin alınmadığını düşünüyorum.

    İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor, bu olaylardan nemalanmak isteyen rant peşinde koşan kişiler mi var acaba demekten kendimi alamıyorum. Farkındaysanız Ortadoğu'nun pisliği yavaş yavaş bizim ülkemize kayıyor hattı kaydı bile diyebiliriz.

    İlk suriyeliler şimdi son yaşanan olaylar derken kendi ülkemizde herşeyden korkar olduk, geçen biri yazmıştı suriyelilere bir yaptırım uygulanmıyor, yakalansalar bile 2 saat nezarette tutuluyor diye, böyle bir durum varsa bu ülke açısından çok risklidir hırsızlık yaparlar taciz ederler ama birşey olmaz sonra bunun önünü devlet de alamaz.
    Son yaşanan olaylara da bakarsak da bu tür olaylar Allah göstermesin İstanbul'un göbeğinde olursa masum insanlarımız da zarar görür.

    Bir an önce ciddi önlemlerin alınması dileği ile.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.