Şimdi Ara

DEVLET GOREVEE!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizlispor Başkanı'nın "Küme düşersek açıklarım, küme düşmezsek açıklamam" sözleri bir tehdittir. Devlet bu konuyu iyice araştırmalıdır


    Hadi bugün şöyle yapalım ve F.Bahçe'nin şampiyonluğu kazanması halinde yazılacakları ve konuşulacakları sesli halde düşünelim. Bir kere, bütün yılın geyiği (olmazsa olmazı) çok kalitesiz bir sezon geçirildiği gündemin ilk maddesi olacaktı. Efendime söyleyeyim, daha sonra ülkemizdeki şampiyonluğun hiç önemli olmadığı vurgulanacak "Aha buraya yazıyorum, bu takım Avrupa'da bir şey yapamaz. Eğer yaparsa kendimi köprüden aşağı atarım" diyen büyük futbol otoriteleri(!) ekranda boy gösterecekti. "Üç kere şampiyonluk filan önemli değil, takımın yarısı satılmalı, diğer yarısı da ya asılmalı ya da hapse atılmalı" gibi düzeyli(!), insanlarımızı aydınlatacak ahkamlar kesilecekti. "Bu takımı babam da olsa şampiyon yapardı" yorumunu ise hiç hesaba katmıyorum. Ama şimdi bakıyorum da Denizli'deki maçın 1-1 bitmesinden sonra Türk futbolu birden bire kurtuluverdi. Ligimiz acil şekilde kaliteli hale getirildi. Artık "Temiz lig istiyoruz" diyenleri ortalarda göremiyoruz. Tromsö gibi bir balıkçı takımına elenmiş G.Saray'ın, Avrupa'da neler yapabileceği, daha doğrusu yapamayacağı, tartışılmıyor bile. Bunların hepsi aslında bana gayet normal geliyor. Fikirlerin günden güne, hatta dakikadan dakikaya değiştiği ülkemizdeki insan yapısını çok iyi biliyorum, tanıyorum ve maalesef bu gerçeği değiştirecek gücüm yok. Zaten neden uğraş verdiğimi de anlayamıyorum. Sen de herkese uy kardeşim. Popülizm batağında boğulup, zahmetsiz kazanç sağlasana. Dur bakalım artık ben de önümüzdeki sene işin kolayına kaçayım. Sezon açıldıktan iki hafta sonra gelen teknik adama "Sen futboldan anlamıyorsun", futbolculara da "Bu forma sizlere yakışmaz" gibi eleştirilerle geleyim, kafamı da hiçbir şeye yormayayım yan gelip yatayım. Bir de bunu deneyelim bakalım. Denizli'de futbolumuz adına kara bir gece geçirilmiş ne gam. Hiç kimsede tık yok. Yahu arkadaşlar, bu ülkede nüfus kağıdına bakılarak bilet satıldı. Federasyondan zaten bir şey beklemiyorum da, bu konuda siyasi iktidara, cumhuriyet savcılarına güvenip Sayın Başbakan'dan bir vatandaş olarak rica ediyorum; tamamen hukuk dışı, antidemokratik bu uygulamanın hesabı sorulmayacak mı? Burada bir yol açılmıştır, federasyon da buna göz yummuştur. Seneye artık her şehirde özel pasaportlar çıkartılıp, şehirlerin girişinde kontrol edilirse kimsenin söz söyleme hakkı olacak mı? Çünkü artık emsali var. Kapalı kapılar ardında verilen sözler işte Türk futbolunu ne hale getiriyor, görüyorsunuz.

    ÖYLE KAÇMAK YOK
    Zaten en büyük yanlış, anormal tepkilerle giden bir insanın federasyon başkanı olarak aynı göreve geri dönmesiydi. Bana artık hiç kimse Denizli'deki fair-play'den filan bahsetmesin. Sezonun ortasındayken yensen de yenilsen de bir şey olmayacak zamanlarda atıp tutmak kolay. Fair-play'i asıl zor günlerde uygulayacaksın ki inandırıcı olacaksın. Denizli şehri ve taraftarı gerçek yüzünü göstermiştir. O gün F.Bahçe kazanmış olsa hiç kimsenin can güvenliği olmayacaktı. O tehlikeli stada en az 5 metrelik tel örgü acilen çekilmelidir. Federasyon bir soruşturma kurulu oluşturmalı ve Denizlispor Başkanı'na "Gel bakalım, ne diyeceksin arkadaş" demeli. Öyle ortalığa bir şey atıp kaçmak yok. Sayın başkan "Küme düşersek ortalığı ayağa kaldırırım. Birçok gerçeği açıklarım" demişti. Şimdi aklı başındaki tüm futbol kamuoyu bu açıklamaları bekliyor. Eğer yapılmazsa Denizlispor'un kümede kalması şaibe olarak hatırlanacaktır. "Kümede düşersek açıklarım küme düşmezsek açıklamam" cümlesi bir tehdittir. Selçuk Dereli'nin muhteşem kötü performansını görünce insanın aklına, federasyonun bazı gerçekleri açıklanmamasını istediği geliyor. Bu tür düşünenleri haksız çıkartmak için federasyon bir an önce Denizlispor Başkanının açıklayacağı gerçekleri kamuoyuna anlatmalı. İşte konuşulması, sorulması gereken konular aslında bunlar. Ama hiçbir yerden bunların yanıtının geleceğine inanmıyorum. O yüzden son durak olan devletimizin ve Sayın Tayip Erdoğan'ın bu konuya çok ciddi şekilde eğilmesini bekliyorum. Çünkü artık işin cılkı çıkmaya başladı.


    SELCUK YULA..







  • !!!
  • selçuk napıyo acaba çok atıp tutuyodu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: savkar

    selçuk napıyo acaba çok atıp tutuyodu

    Geçen sene Türkiye Kupası finali hakkında fark atarız diyen adam değilmiydi bu? 5-1
  • SELÇUK YULA.....LÜTFEN KABULLEN GAME OVER........



    quote:

    Orjinalden alıntı: cemo91


    quote:

    Orjinalden alıntı: savkar

    selçuk napıyo acaba çok atıp tutuyodu

    Geçen sene Türkiye Kupası finali hakkında fark atarız diyen adam değilmiydi bu? 5-1
  • kim bu adam ya siz tanıyormusunuz
  • Soytarı
  • Selçuk Yula'yı takan mı var o anca her gün öter öle sonra susar.Yazar bozuntusu herif noolacak

    Benden Selçuk Yula'ya bir soru

    FB seni kovduğunda,ekmek parası dahi bulamazken sana kucak açan kulüp hangisiydi?

    Ve geçen sezonu şampiyon bitirmiş bir takımın açılış maçında taraftar sadece bir Futbolcuya sürekli küfür ediyordu.Evet o futbolcu Selçuk Yula namı diğer büyük dönekti.

    Peki sen bu küfürleri duyunca tribünlere gelip Formadaki GS armasını öptün mü öpmedin mi?
  • Ya Selçuk Youla'yı kaale alan var mı?

    Bu adam Ümit Özat'ı gelmiş geçmiş en iyi sol kanat oyuncuları arasında gören bir canlı.




  • Çünkü artık işin cılkı çıkmaya başladı.
    diyor
    şimdimi aklın başına geldi nerelerdeydin .....
    neyse aynı konuları açmayalım şimdi
    yula yapılacak en iyi yorum



    olur heralde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.