Şimdi Ara

Devlet-Anonymous?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son durum nedir arkadaşlar, takip edemedim belli bir yerden sonra. Kimisi anonymous halletti diyor, kimisi hiçbirşey yapamadılar diyor. Şu konunun son durumunu bi yazabilirmiyiz rica etsem. Son baktığımda tib yönlendirmeleri bayağı kullanmaya başlamıştı..



  • bu kadar ses getirdi amaç oydu zaten

    sen bu konuyu açıyorsan, insanlar tartışlıyorsa, devlet önlem alıp açıklama yapıyorsa, bütün haber siteleri anasayfasında haber yapıyorsa bu saldırı amacına ulaşmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 10 Haziran 2011; 1:01:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zyx

    bu kadar ses getirdi amaç oydu zaten

    sen bu konuyu açıyorsan, insanlar tartışlıyorsa, devlet önlem alıp açıklama yapıyorsa, bütün haber siteleri anasayfasında haber yapıyorsa bu saldırı amacına ulaşmıştır

    Evet. Bir çok kişi destekliyor bence çok ayıp :@
  • Eh bizde baktık ne yapacaklar diye ama..
    Anonymous liseli çıktı
  • BTK BASIN MÜŞAVİRİ: E-DEVLETİ RİSKE ATACAKLAR
    Bugün görüştüğüm BTK Basın Müşaviri Güleser Aykara ise "Bizim yüksek güvenlikli bir sistemimiz var, bu tür tüm saldırılara hazırlıklıyız. Ama esas olarak güvenlik konusunda TÜBİTAK UEKAE- BOME yetkili. Hazırlıkları onlar yapıyor.

    Sadece bu olaya mahsus olarak değil biz her gün bu işi ciddiye alıyoruz. Sonuçta devlet kurumlarının sorumluluğumuzda e-devlet var, Türkiye'nin bir sürü bilgisi, vatandaşın verileri bu sistemde. Her ne kadar veri çalmayacaklarını söyleseler de bu tür saldırılar bu devlet bilgileri için risk oluşturur. Dolayısıyla bu saldırı bu bakımdan kurumlara karşı değil Türkiye'ye karşı gelişecek bir eylemdir.

    Ayrıca bu eyleme katılacak olanları da uyarmak gerekir, aslında ne yaptıklarını bilmiyorlar.
    Bu tür hackerlık gruplarına, eylemlerine katılanlar kendi bilgilerini de güvensiz haline getiriyorlar. Bu gruplar toplu saldırı yapabilmek için virüsler kullanıyorlar. Saldırıya katılmak için bilgisayarlarına virüslü programlar indiriyorlar. Bunları kullandıklarında bilmeden bilgisayarlarını zombi haline getiriyorlar. Kendi kişisel bilgisayarlarını, bilgilerini de riske atıyorlar." dedi.

    HT




  • Teşekkürler, ben de neler yapabileceklerini görmek istiyordum. Bayağı sağlam çalışmışlar. Tib'de hala arama yapıldığı zaman hata 405 hatası veriyor, yeterince ses getirdi bence de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.