Şimdi Ara

devirde dalgalanma, öksürme gibi, tekleme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam.ozetle konu basliginda bahsedilen sorunu yasiyorum. Arac giderkende oksuruyor.sanki tuplu aracta son tup biterken teklerya bi atak bi kesiyor bi atak bi kesiyor,ziplayip kısiyor.rolantide ise ibre 6 ile 11 arasinda tulumba basi gibi aşağı yukari...
    Uzun anlatima gelecek olursak biraz uzun çok çok özür dilerim.
    Araç yaklaşık 4 aydir bende. 2005, Otomatik, (amiyane tabir ile) f1 vites , 6 ileri, ambition, tek kapı.
    Tüp takilmis çıkarılmış! Kıbrıs seyahatleri yüzünden. Alırken ustama götürdüm. Araç satilmayacakmis diye bütün bakımlarını iki gün önce kendi yapmış.kucuk yer tanıdık usta. Yanlış yapmasa gerek. Tanyrm. Filtreler yağlar vs genel bakimlar.anlik bir sıkışıklık yüzünden o an satiyordu uygun geldi. aldım vessalam. Araç ufak dokunuşlarla bütün gözleri üzerinde tutmayi başarmış. Modifiyeye bogulmamis ama çok cakali görünüşe sahip olan bir araç .
    Ustamla test surusunde bahsi geçen arıza nüksetti. Ustam daha önce tüp ile binildigi için (tamamen sallayacam uzun zaman geçti. Gfi, mpg mi gibi bir parçası) degisirse ( maliyet ortalama iscilik dahil 450,500 gider)sorun ortadan kalkar,,, yada biniciysen tüp takacaksan otomatikman bu parça devre dışı kalacağından bu sorun ortadan kalkar.
    Tüp aklıma yattı. Önceden de hazır yerleri var.
    Sonra 3-5 aya kadar bir paramizin bize tekrar verileceğini duyunca satıp daha üst modelini almaya gücüm yetecek olduğundan hesap kitap ettim karşılamayaçağıni hesaplayinca tup ten vazgeçtim. Ve bu sorunu nasıl asarız peşine düştüm.
    On, onbeş gün sonra Aynı ustaya götürdüm adaptasyonlara filan girdi çıktı içimden bir ses dedi bu pcye programa hakim degil. ( android yazilimlari ile uğraşıyorum otomasyon programları ile aramda iyidir) daha demeye kalmadı döndü bu araba ayar tutmuyor dedi. Biseyler biseyler daha uğraştı calistiriyoruz bir dakika düzgün gibi sonra yine aynı oksurmey alıyoruz. Ben seni antepte bir Usta nin yanına göndereyim dedi. Çıktım daha sonra gitmek üzere. Evden sonra indiğimde çalıştırdim bide baktım yol bilgisayarı ekranı gitmiş. Ustanın yanına. Bu araba elektrik kesiyor o yüzden adaptasyon ayarı tutmuyor olabilir. E. Bu onbeş yirmi gündür bisey yoktu bu ekranda dedim. Akü başlığını söküp biraz bekleyip takarsak geri gelir. Sõktü bekledik taktı çalıştı ekran. Neyse dedim. Yolda tekrar gitti! Geri döndüm. Abi sana Antep yolu gorunuyor kesin dedi. Başta anlamıyorum desene be kardeşim dedim. Adam olana yeter galiba. Antep te yapamazsa hiçbiri yapamaz heralde dedim düştüm sabah erkenden yola. Arefe gününden önceki gün. Ana baba günüydü. Bayramda kafam rahat binmek istedim. Boğaz kelebegindendir denildi açıldı gerçekten parıl parıl temizlendi şahidim. Bujileri de degiselim her ihtimale karşı. Değiş kardeşim. Büyük esnaf içinde kendi elektrikcisi var durumu anlattım. Pc ye bağladı hataları silmekten başka biseyler yapmadı. Aha dedim yan bastık yine. Ekran diyorum,,,, ōlmüştur değişecek diyor. Kardeşim niye aküyü sokup takınca geliyor zaman. Ölü şey noluyor da diriliyor.nooluyorda geri Gidiyor. Tartıştık sövdüm saydım test etmeden çıktım. Yolda birde baktım öksürme rolanti tutmaması devam. Telefonunu almıştım anteptekinin aradım. Abi bayramdan soora gel geniş çaplı bir elden geçirelim dedi kapattım. Memlekete geldim sabah kalktım sanki akü bitmiş gibi araç çalışmıyor. Babamın aracını yanaştırdım calistirdim. Ozamana kadar dikkatimi çekiyordu fakat internette araştırmama rağmen cevap bulamamıştım. Nemi o? Saat ve Km ekran ışıkları aracı stop edip kitledikten sonra bile yanık kalıyor. Akünün bu sebeple boşaldigini düşünerek Kendi buldugum metodla söndürdüm. Teyp kapalı şoför kapısı açık halde stop edip anahtarı çekince sonuyordu ekran. Bir hafta kadar böyle bindim. Maddi durumları bekledim ki antepe tekrar götüreyim. Sonra bir baktım bulduğum metod bir gün işlemedi.sabah kalktığımda araç çalışmadı. Biseyler somuruyor akuyu.aku daha iki aylık. Yinede bir daha bizim sanayiye götüreyim dedim elektrikçi ye. Abi pcye bağlamadan anlamayız dedi. Başka bir ustaya götürdük onunda pc arızalı çıkmasınmi. Pes ettim ev taşıma isim var o bitince antepe. Bir aklım üçüne besine bakma servis.( yapamayıp çok para istemeleri ve aracın çok kalma riskleri ) Bir aklımda önceki verdiğin paraya istinaden odestirmek için aynı ustaya.
    Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sanırım çok uzun oldu diye okuyan yok. Konu güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm abi araçtaki sorun bendede varda çözebil dinmi acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce böyle bir sorun başımıza geldi. Aracın lpg takmak için delinen manifolda taktıkları küçük memelerden ve manifoldun motora bağlandığı yerden hava alıyordu. bunları değiştirdiler, manifoldun olduğu yere de conta yaptılar düzeldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.