Şimdi Ara

Detaylar netleşti; karşınızda iOS 13 ile gelen önemli yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji devi Apple‘ın yeni mobil işletim sistemi iOS 13 hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıktı. Büyük bir güncelleme yolda görünüyor. İşte detaylar;
    Resmi olarak WWDC 2019 kapsamında lanse edilecek iOS 13, 9to5Mac’e gelen özel bilgiler ile detaylandı. Buna göre yeni işletim sistemi kesin olarak koyu arayüz modunu beraberinde getiriyor. OLED ekranlı telefonlar için harika duran bu mod, biliyorsunuz çok uzun zamandır talep ediliyor. Tüm sistemi kapsayacak koyu arayüz modu, hem pil ömrünü artırıyor hem de düşük ışıkta telefon kullanmayı kolaylaştırıyor. Buna ek olarak iOS 13 ile iPad tarafında uygulamalar için pencere desteği geliyor. Böylelikle kişiler bir uygulama içerisinde birden fazla ekran açarak daha verimli çalışabiliyor. Şu an cihazı sallama için çalışan “geri alma” özelliği için de bir “kaydırma hareketi” yolda bulunuyor.


    Apple, iOS 13 ile ciddi yenilikle getiriyor

    Uzun zamandır şikayet edilen ses açma / kapatma göstergesini sonunda yenilecek olan Apple, “Anımsatıcılar” uygulamasını da elden geçiriyor. Özellikle geliştiricilere birçok yeni özelleştirme seçeneği sunacak yeni sürüm, destekli cihazlara yeni nesil iPhone ailesi ile beraber sunulacak. Elbette ücretsiz olarak elde edilebilecek işletim sisteminin, iPhone 7 ve üstü iPhone modellerine gelmesi bekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • iphone 7-8 serilerini bitirmek için operasyon başlamış,hayırlı olsun :)
    Ortada elle tutulur gözle görülür bir yenilik yok,yıl olmuş 2019 halen siyah tema muhabbeti.Ulan apple bitmişin ağlayanın yok.
  • İtunes giderse çok kötü olacak.

    Satın alıyorduk ömür boyu bizim oluyordu.Şimdi Apple + ile böyle olmayacak ki ? Değişip duracak
  • iphonelara ekranı bölme özelliği getirmeleri gerek. pek cok android telefonda ekranı 8e 10a bile bölebiliyorken özellikle X serisinden sonra ekran bölerek birden fazla uygulamayı tek ekranda görüntüleyebilme özelliği mutlaka olmalı. 6,5" ekranda örneğin hem mesaj yazıp hemde video izleyebilmek bir gerekliiktir. Bunu zaten ipadlerde yapabiliyorken iphone ile yapılamaması cok sacma.
  • 6 modelleri cope cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 36

    6 modelleri cope cikti
    5s'e ios 12 verip 5i safdışı bırakan firma bir güncelleme ile hem 6 hemde 6s serilerini sonlandırmaz diye düşünüyorum. 6s ios 14 ile son güncellemesini alacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple imzaları açıp cihaz sahiplerine en uygun gördükleri versiyonlara dönüş izni versin yeter işte asıl o zaman bir şeyler yapmış olur. Gerisi hikaye
  • Şunu bi öğrenemediniz gitti;
    En son sürümleri ile
    iPhone 4 - iOS7
    iPhone 4S - iOS9
    iPhone 5 - iOS10
    iPhone 5S - iOS12
    oldu. Bu durumda iPhone 6 - iOS 13'ü alacak
    iPhone 6S'te iOS15 i alacak en son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Evet +1 +2 olarak gidiyor. Aslında sürüm yerine kullanılabilirlik yerine bakmaz lazım. iPhone 4 iOS 7 de kullanılamaz bir durumda fakat iPhone 4S ve 5 son sürümlerde kullanılabilir durumda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme vermeyecektir ilerleyen zamanlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.