Şimdi Ara

Destruction warlock pvpde yapılması gerekenler neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar özellikle tecrübeli warlock arkadaşlardan bu konu için yardım bekliyorum.Kayda değer bilgiler toplanırsa konuyu düzenleyip bir destruction warlock ana konusu haline getirebiliriz.Yardımı biraz açıkcak olursam 2v2 ve 3v3 için uygun olacağı setuplar.Kullandığınız talent ve nedenleri.Rakibin classına göre yapılması gerekenler.Hangi durumda hangi pet kullanılır vb.Aklınıza gelebilecek herşey.Bu arada bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlar armorylerini de paylaşırlarsa güzel olur.

    Armory:http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Zombiehearth/simple

    Bu arada sadece warlock kullanan arkadaşlar paylaşımda bulunacak diye bir kaide yok.Diğer classları kullanan arkadaşlar da warlockun nelerinden çekindiklerini yazarlarsa memnuniyet duyarım.







  • Warlock'ın tek gıcık olduğum özelliği self heal'ı. Şu heal işine bir çare bulsunlar, ondan sonra da bütün potansiyelimle oynadığım halde gene öldüremezsem ciddi kararlar almak düşüncesindeyim
  • aslında destro warlocklar o kadar antin kuntin plancı adamlar değiller.oynanışı mageden farksız.tek farkı drainleri ve mana-health arasında ihtiyacına göre oynama yapması.pet konusuna gelirsek leveling sırasında void, raidlerde imp, casterlara karşı fel hunter, meleelere karşı succubus kullanılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler.Dest lockla magein benim gördüğüm tek ortak noktası ikisininde anlık dps yapması.Dest lock mage kadar rahat kaçamaz.Magein kalkanları, kaçış mekanizması (blink, aoe slowlar vesaire) locktan bir hayli rahat(Bir dönem mage de oynadım).Oysa dest lockta aslen önemli olan nokta kaçmaktır.Çünkü kendini kurtarmak için 3 yolu vardır fear,teleport ve hp doldurması.Bildiğimiz üzere artık fear immune olmayan karakter yok gibi.Ne acı bir çelişkidir ki oyunun fearcısı olan lock feara karşı en aciz karakterlerden de birisidir.ikinci ve en etkili yolumuz teleport bu gerçekten warlockun olmazsa olmazı bazen öyle bir stun ve slow altında kalıyorsunuz ki bulduğunuz ufacık bir aralıkta attığınız teleport sizi hayata bağlayabiliyor.Üçüncü yol ise hp doldurma son derece dikkatli kullanılmalıdır.Hepsini yediğiniz ilk burstte harcarsanız sonrasında çaresiz kalabilirsiniz(Daha sonra bunları detaylı şekilde açıklama niyetindeyim).Bütün bunlar göz önüne alındağında warlock kaçması mageden çok dah zor bir karakter haline geliyor.Ve her ne kadar magele benziyor gibi görünselerde çok farklı bir yapılara sahipler.




  • mageden farksız diyerek kast ettiğim direct damage olayıydı zaten ben affli warlockun destrodan daha iyi olduğunu düşünüyorum.mage oyunun en abartılan classı.basic caster olan bir classın bu kadar güçlü olması şaka gibi gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrock clan

    mageden farksız diyerek kast ettiğim direct damage olayıydı zaten ben affli warlockun destrodan daha iyi olduğunu düşünüyorum.mage oyunun en abartılan classı.basic caster olan bir classın bu kadar güçlü olması şaka gibi gerçekten.

    Yok üstat sana karşı verilmiş bir cevap değildi.Genel bir algı var mage : destro diye bunu yıkmak için yazmıştım.Tekrar yorumun için teşekkürler...
  • eheh maalesef magein up olduğu paket göremedik daha up olduğu patch vardı sanırım vanilla yada tbc zamanlarında ama genel anlamda oyunun en stabil ve op classı mage.
  • ztn destro lockun mana gbi bi derdi yok affli gbi zamana baglı bi dpsi yok anlık 1-2 dkka icinde dps yapıo ha taktik nolur dersen tp acarsın melee bi classa karsı immolate-conf atarak slow atarsın tp olup chaos bolt atabilirsin talentten blood fear verirsen canının %10unu fear atmak icin kullanabilirsin ne ozelligi var dersen fear atarken cast yapmıosun shadowfury gbi bi aoe stun skilli var shadowburn gbi bi instant skillin var arenada void cıkarıp talentten gelen sacrifacedı sanırım petin canının %50sini alıp shield acıodu onu kullanabilirsin paladin-spri-aff demon locklara (dklar shadow dmg vuruomu bilmiorm) karsı bi holy-shadow shieldin daha var
    http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Pherspone/simple ben pveciyim ama genelde haftalık cp caplerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedevenk -- 19 Ekim 2012; 17:28:33 >




  • Ben imp kullanıyorum. Arena için pek önermem gerçi ama bglerde (özellikle healer yoksa) baya faydasını görüyorum. Onun dışında tonla self heal var amma ve lakin diyelim ki canın 100kya düştü gidip absorb + regeneration atıp üstüne burning emberi heal için kullanırsan vay haline. Neredeyse tüm classların olayı vurmayı çalışıp vurdurtmamak, warlockta işler biraz değişiyor vurmaya çalışıp, self heallerini düzgün kullanmak. Bu cidden önemli. Yapılan bir hata da şu burning ember dolunca adamı stunlayıp veya fearlayıp ne bileyim kendinize zaman kazandırıp chaos bolt atmak. Özellikle 1v1lerde chaos boltu 2veya daha fazla burning emberiniz varsa kullanın. Çünkü ani bir burst karşısında sizi ember tap ve healthstone kurtarır. Ayrıca cooldownlar da cidden önemli gerçi her classta önemlidir ama demek istediğim kendinize zaman kazandırın cdler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.