Şimdi Ara

DESİ KAPI ALARM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR HEPSİBURADA.COM DA 549 tl fakat sahibinden.com da 149-179 tl gibi uygun fiyatlardan satılık hangisi orjinaldir neye dikkat etmemiz gerekir ?



  • Açıklama
    Yorumlar (0)
    1 Adet Merkezi ABS gövde tümü birleşik siren
    1 Adet 12V Akü
    1 Adet Kablolu Manyetik Kapı Kontağı
    2 Adet Silver Uzaktan Kumanda
    Garanti Belgesi, Kullanma Kılavuzu
    Uygun Fiyatlı Kablosuz Ev işyeri Alarm Sistemine mi ihtiyacınız var? Alarm Sistemleri ile tanışın sevdiklerinizi ve kıymet verdikleriniz koruma altına alın. Midline Ws Alarm Sistemi ev ve Küçük işletmelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kablosuz alarm sistemidir. Detaylı bilgi için iletişim sayfamızdan bize ulaşın.

    Midline Alarm modeli tamamı yerli üretim olup, üretim tesislerinde TSE ve Avrupa standarlarına uygun ev ve işyerleri için üretilmiş alarm modelidir.

    Kolayca monte edilebilen ABS gövde, Kopyalanamayan uzaktan kumanda, Kablosuz sensör haberleşme altyapısı, Elektrik kesilmelerine karşı dâhili Akü, Merkez ünite ile tümleşik siren (105 dB), Sabotaj koruması (Merkez ünite kapağının açılmasına karşı), 8 adete kadar kablosuz sensör (manyetik kontak, hareket dedektörü, darbe sensörü, duman dedektörü) öğrenebilme, 6 adet uzaktan kumanda öğrenebilme, Alarm sebebini raporlama, Kumanda ile panik alarmı verebilme,

    iddaa ediyoruz bu alarm sistemini çok seveceksiniz hem ekonomik hem kendinizin veya bir elektrikçinin kurabileceği alarm sistemi evinize veya işyerinize gönül rahatlığı ile kurdurabilir veya kurabilirsiniz istanbul da en çok satılan alarm olan bu ürün sitemizden satın alabilirsiniz.


    https://www.youtube.com/watch?v=nTwSVOY6COI
    https://www.desialarmi.com/urunler/desi-midline-alarm/ 399 tl sahip olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desialarmci -- 15 Şubat 2019; 8:52:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.