Şimdi Ara

Ders calisma laptopu alacak arkiler laptop önerisi pls (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    o tabii ki esas ama eleman dayanıklılık arıyor
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Kamera aksine hoşuma gitti lakin istersen ayrı kamera alabilirsin ben de öyle yapabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o fiyata masaüst...... tamam vurmayın
  • İkinci el macbook pro kovalamaya bakın 13' falan. Bendeen tavsiye ben zamanında 4.5k ya gaming aldım o zaman 2.el macbook pro alabiliyodum aynı fiyata. Şimdi o macbook pro 2. eli 10-11k oldu benim aldığım 4-5k ya anca satılır.
  • Hocam Macbook'u boşver hem çok ısınır hem de çok sesli çalışır. Senin ihtiyacın bir ThinkPad. 10 senelikleri bile canavar gibi çalışıyor. Yenilerinde 6-7 saat batarya var. L ve T serileri su dökülmesine ve düşmeye karşı dayanıklı. Epey güçlü ve çok sağlam laptoplardır. Eğer uzun süre gitmesini istiyorsan AMD 4000 serisi işlemcili ThinkPad'ler çıktı. İçinde 6 ve 8 çekirdek var. İntelden daha az ısınıyor ve iki kat daha fazla performans veriyor. Seni asla üzmez. E15 gelmişti tr ye bitti, onda 6 çekirdekli 4500u, 8gb ram ve 256gb hızlı ssd, 1080p ips ekran vardı ve 4500tl idi
  • işi daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır. Kendimden örnek verecek olursam seninle benzer kullanımım var. Masada sabit ağırlıklı kullandığım için ağırlığını çok dert etmediğimden asus n serisi almıştım vakti ile 10 yıl olacak 2 sene önce ssd takıp ram kapasitesini 6gb yaptım i5 işlemci var. Canavar gibi bir çok oyunuda oynatıyor. Önerim detaylar önemli olmakla birlikte mutlaka ama mutlaka ssd ve 6gb ramli bir cihaza bak üstü zaten gereksiz 4 bile işini görür ama ömrü uzun olmaz tahminim.
  • Bilgisayar oyunlarını oynamak gibi bir derdin yoksa yani amaçların gerçekten başlıkta bahsettiklerinse Ipad öneririm. Bana dua edersin. Kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama güncel bir ipad alırsan (air bile alsan olur) kalem + klavyeyle birlikte üniversite son sınıfa kadar benim duacım olursun. Çok güzel yatırım olur.. Ben okuldayken ipad kullanıyordum, iş hayatımda hala kullanıyorum, online eğitimlerde,toplantlarda vs çok performanslı ve o fiyata alabileceğin laptoplardan çok daha avantajlı bir cihaz olur senin için. Taşınabilirliğini,şarj süresini vs. De hesaba katmayı unutma derim.

    Şuan güncel olarak 2020 Ipad pro 12.9 kullanıyorum. 2019 Macbook Pro 13’’ den geçtim. Ayrıyetten Lenovo X1 yoga iş bilgisayarım var onda sadece işle ilgili şeyler yapıyorum ama inan ki ipad elimdeyken onu açasım gelmiyor. Çok zorda kalmadıkça da açmıyorum (excel vs. De detay bişey çalışmayacaksam)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 14 Ağustos 2020; 15:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de aynı işler için laptop aldım. İkinci el lenovo x240 aldım 1475 liraya. Bu tarz laptoplarda olması gerekenler şu şekildedir; hafiflik, ekranın parlak ve kaliteli olması, malzeme kalitesi, sessiz olması, bataryasının uzun gitmesi ve ısınmaması şeklinde sıralayabiliriz. Benim tavsiyem o bütçe aralığında 10. Nesil i5li, full hd ips ekrana sahip bir cihaz bakın. İkinci ele sıcak bakarsanız lenovo x240 ve üstü cihazları öneririm. Ben çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ipadde not almak notability uygulamasi ile cok keyifli göründü ama okula götüremem bizim bölüm Hukuk pek kullanan yok çok garip görünürüm :D , ama sadece not almak için bir ipadim olsun isterdim epey keyifli görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helixSNAA

    Hocam ipadde not almak notability uygulamasi ile cok keyifli göründü ama okula götüremem bizim bölüm Hukuk pek kullanan yok çok garip görünürüm :D , ama sadece not almak için bir ipadim olsun isterdim epey keyifli görünüyor.
    Ben goodnotes5 kullanıyorum. Notability de güzel.. Aynı sayılırlar. Garip falan gözükmezsin o kafaya hiç girme bence. Ben 5 yıl önce ünide okurken kullanıyodum, sınıfta başka kullananlar da vardı kimse garipsemez yıl 2020 oldu şu saatten sonra normal defter kalem kullanana garip gözle bakılması lazım. Kağıt israfı,yer kaplar,kaybolur,kırışır vs vs. Al bi ipad air bir de kalem bütün işini görür, ders çalışma iştahını da arttırır. Bak en son kampanya vardı ipad alana airpods hediyeydi kaçırma o kampanyayı da öğrencilere özel fiyat baya avatajlı oluyor bir de airpods un olmuş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Ağustos 2020; 12:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kara cuma'yi bekle diyor arkadaşlar. Cidden sağlam indirimler oluyor mu ahali?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucaltikahramani U kullanıcısına yanıt
    hocam hangi laptopun kullanıcı yorumuna baksam ısınma sorunundan, şarj sorunundan bahsediyor, bu laptopta var mı bunlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thedeathlymezun T kullanıcısına yanıt
    Olmuyor daha çok artıyor fiyatlar Türkiye'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.