Şimdi Ara

Denizli iline hakim birisi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Haftaya tyt ve ayt var bildiğiniz gibi. Ben Denizli'nin ilçesinde yaşıyorum ailemden ayrı bir sekile. Ailem Iğdır'da. Ben de üniversite için Çivril ilçesindeyim. Üniversite sınavına bir daha girmek istedim. Her neyse. Sınav merkezde bir okulda çıktı benim için. Çivril'den merkeze otobüs 1 saat 40 dakika sürüyor. Gireceğim da okul daha önce Denizli'de gittiğim bir konumda değil. Okul Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi. Sanırım önceden okulun yeri falan değişmiş. Haritada 2 farklı Filiz Abalıoğlu çıkıyor. ÖSYM'nin sitesindeki okul Şirinköy'de. Demem o ki bu okulun yerini bilen var mı aranızda? Otogardan en çabuk nasıl gidebilirim bu okula? Minibüsle ya da belediye otobüsüyle. Ayrıca şehirde yalnız kalıyorum. Sınava girmeden önce telefonu koyabileceğim bir yer oluyor mu sınav yerlerinde acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • https://yandex.com.tr/harita/org/filiz_abalioglu_anadolu_lisesi/50695063980/?l=masstransit&ll=29.021191%2C37.761504&z=18.29

    Bayramyeri Meydanından 15'e binip Şirinköy Stadyumunun orda inebilirsin.Çok sessiz sakin,merkezden uzak bir yer denk gelmiş.Sınav açısından iyi ama ulaşım için çok kötü bir yer.Baya erken çıkman lazım.
    https://ulasim.denizli.bel.tr/

    Burdan bakabilirsin otobüs güzergahlarına.




  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım da 15 numaranın oraya gittiğini söyledi ama Denizli kart'ım yok ne yazık ki. Sanırım yanımda bozuk parayla gidip otobüsten birinden kart isteyeceğim. Bir de telefonu ne yapacağım o da merak konusu. Yanıma telefonu almama ihtimalim yok bu kadar uzak mesafe için ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Ben 3 sene önce girdiğimde emanetçiler oluyordu okulun önünde.Bir ücret karşılığında onlara bırakıyorlardı.

    Denizli Kart'ın yoksa Bayramyeri Meydanında 2 binişlik kartlar oluyor.Bayramyeri Meydanından alabilirsin fiyatı 7.5 lira olması lazım.Ayrıca sınav bilgilerini gösterirsen ücretsiz bir şekilde götürürler diye düşünüyorum.
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.