Şimdi Ara

Denizli'de 6 Büyüklüğünde Deprem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 6 büyüklüğünde yer sarsıntısı meydana geldi.

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 6 büyüklüğünde yer deprem kaydedildi.

    İlçeye bağlı Armutalanı köyüne 1,74 kilometre mesafede yaşanan depremin 7,09 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

    Öte yandan ilçede 14.19'da da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.
    "İlk belirlemelere göre can kaybı yok"

    AFAD Denizli İl Müdürü Ali Etiz, Bozkurt ilçesinde meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre, can kaybının olmadığını, binalardan önemli bir yıkılma haberinin de kendilerine ulaşmadığını söyledi.

    Etiz, Bozkurt merkezli 6 şiddetindeki depremin, bu ilçe ile Çardak arasında çok fazla hissedildiğini, depremin ardından muhtarlarla ilk görüşmeleri yaptıklarını aktardı.

    Ali Etiz, "İlk belirlemelere göre, can kaybı ya da önemli bir yıkılma yok, tarama çalışması devam ediyor. AFAD ve jandarma ekipleri, mahalleleri geziyor." dedi.
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/denizlide-6-buyuklugunde-deprem-/1552684

    Uzmanlara göre depremin olduğu bölge mermer madeninin bulunduğu bölgeymiş, dolayısıyla sağlam zeminin az hasarla atlatılmasının en büyük etkeni olduğunu söylüyorlar.

    Türkiye'nin en öncelikli sorunlarından birisidir deprem gerçeği. 17 agustos felaketinin bu sene 20. yılı. Allah korusun büyük geçmiş olsun Denizli halkına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 8 Ağustos 2019; 15:13:43 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.