Şimdi Ara

Denizcilik eğitimi ve ehliyetini almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizcilik eğitimi ve ehliyetini almak istiyorum istanbulda hangi firmalar var yardımcı olurmusunuz



  • ÜSKÜDARDA BULUNAN ÖZEL EKOL DENİZCİLİK GÜZEL TAVSİYE EDRİM...
  • 2 seçenek var.

    Biri üniversite okuman. (Deniz ulaştırma işletme mühendisliği)

    Diğeri kurslara gitmen.

    Arada ciddi maaş farkı olsa da günümüz şartlarında ikisi de hayli hayli karada çalışanlardan yüksek olacaktır. En azından başlangıçta.

    Yukarıda arkadaş kurs tavsiye etmiş zaten. 3 Yıl çalıştıktan sonra yabancı ehliyet alıp süvari olma şansın var. Aries shipping var . Onlarla da bir görüşürsen daha detaylı bilgi alabilirsin.
  • mugen. M kullanıcısına yanıt
    Kurs mezunlarının iş bulma olasılığı çok düşük. Verdikleri ehliyet 3000gt şu anda. Zaten o tonajlarda MYO ve Meslek Lisesi mezunları çok fazla var.

    Yabancı ehliyet diye birşey yoktur, endorsement eşdeğerliktir. Yani Türk ehliyetin ne ise yabancı ehliyetin yine aynı olmak zorundadır. Zamanında Gürcü ehliyetini para ile alıp bu tip bir dolandırıcılık yapıldı ancak şu anda o ehliyetler hiçbir bayrak altında geçerli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coaxem kullanıcısına yanıt
    evet bende 3000 lik ehliyetten bahsediyordum.

    İş bulma konusunda her meslek dalında olduğu gibi çevren varsa iş bulabilirsin.

    Bende Duim mezunuyum ama kara da çalışmayı tercih ettim.
  • Merhaba Arkadaşlar Bu konuda Yardımcı olabilirim Bende 7 sene Önce Gemilerde Çalışıyordum Şimdi Yatkaptanlığına Geçiş Yapacağım. Geçen Hafta Aldığım Kurs ile Konuştum Bir Gurup oLursa indirim yapabileceğini Söyledi Benim Hazırda 2 Arkadaşım var Onlarıda Gemici Yapacağım İş sahibi Olmak çok Zor Bir avantajları olucak. Bence Çok güzel bir meslek Hem Tatildesin HEm çalışıyorsun =) NEyse Sonuç OLarak Birlikte Bir indirim Yaptırma Olanağımız Var .Bende zamanında 3000 TL ye kayıt Olmuştum. Sizlere Bu Fırsatı Sunuyorum Kurum GÜvenilirdir Bende Aranızda Olup Rehberlik Edeceğim. Ayrıca YEni Müfredattan Yani Çıkmış Çıkabilecek Sorulardan Bizi Bilgilendirecekler. Normalinden Çok daha Kolay olacağını Düşünüyorum. Didim Civarında ki YAt ve Teknelerde Sonrasında ÇAlışmayı düşünenler de olursa Referans Olabilirim. Kurs SAyesinde Çok Kaptan yetişti Şimdi Denizde Çalışmaktalar. Burdan Pm Yoluyla ulaşın İstanbulda Toplanıp birlikte Gidelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRşİmET

    Merhaba Arkadaşlar Bu konuda Yardımcı olabilirim Bende 7 sene Önce Gemilerde Çalışıyordum Şimdi Yatkaptanlığına Geçiş Yapacağım. Geçen Hafta Aldığım Kurs ile Konuştum Bir Gurup oLursa indirim yapabileceğini Söyledi Benim Hazırda 2 Arkadaşım var Onlarıda Gemici Yapacağım İş sahibi Olmak çok Zor Bir avantajları olucak. Bence Çok güzel bir meslek Hem Tatildesin HEm çalışıyorsun =) NEyse Sonuç OLarak Birlikte Bir indirim Yaptırma Olanağımız Var .Bende zamanında 3000 TL ye kayıt Olmuştum. Sizlere Bu Fırsatı Sunuyorum Kurum GÜvenilirdir Bende Aranızda Olup Rehberlik Edeceğim. Ayrıca YEni Müfredattan Yani Çıkmış Çıkabilecek Sorulardan Bizi Bilgilendirecekler. Normalinden Çok daha Kolay olacağını Düşünüyorum. Didim Civarında ki YAt ve Teknelerde Sonrasında ÇAlışmayı düşünenler de olursa Referans Olabilirim. Kurs SAyesinde Çok Kaptan yetişti Şimdi Denizde Çalışmaktalar. Burdan Pm Yoluyla ulaşın İstanbulda Toplanıp birlikte Gidelim.
    Hocam selamlar.
    Şu kursun adını sanını paylaş da biz de bilelim. Belki bizim de bir yararımız olur.
    Zamanında 3000TL'ye kayıt olmuştum demişsiniz. Şuan halihazırda liman cüzdanınız var mı? Var ise tekrardan kursa neden gideceğinizi anlayamadım.

    İyi günler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.