Şimdi Ara

Denizbank kredi kartı yapılan işlemin hemen yansımaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maaş hesabım denizbankta olduğu için 3 kez kapatmama rağmen Denizbank 4. kez kredi kartı yolladı bende kapattırmaktan bıktığım ve kart aidatı olmadığı için dursun bir kenarda dedim. Geçen gün ufak bir harcama yaptım ancak ne deniz mobil nede deniz kartım uygulamasında işlem görünmüyor 1 gün geçtikten sonra onay bekleyen işlemlere düşüyor.


    Şimdiye kadar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum farklı bankaların kredi kartlarını kullandım ve işlem yapıldığı anda mobil uygulamada limit güncelleniyor ve bekleyen işlemler kısmında yaptığım ödeme görünüyor. Denizbankta ne limit güncelleniyor nede yapılan ödeme gözüküyor belki hesabımdan yanlış tutar çekildi nasıl bileceğim ancak 1 gün sonra görebiliyorum. Ben mi yanlış yerden bakıyorum yoksa böyle mi eğer böyle ise direkt kapattıracağım.




  • Yaptığınız işlemleri temassız mı yapıyorsunuz? Eğer öyle ise temassız harcamalar bir miktar geç yansıyabiliyor. Bu zamana kadar kullandığım bankalarda sadece şifreli işlem yapınca hem provizyonda gözüküyor hemde limit güncelleniyordu o hariç temassız harcamalarım bazen anında yansıyor bazen geç yansıyordu bunun sebebi olarakta bazı pos cihazlarının online temassız çekim yapmadığını offline olarak yapıp ilgili işyeri günsonu almadan karta yansımadığını söylediler.

  • Temassız yaptım ancak Deniz bonus 4. kartım. Aslında Enpara, World Eko, Axess free kullanıyorum bunlarla yaptığım her işlem temassız olsun şifreli olsun farketmeksizin hesaba hemen yansıyordu denizbankta böyle olması garip geldi üstelik işlem yaptığım poslarda bonus posu.


    Teşekkürler yinede demek ki deniz bank yada bonus özellikli tüm kartlarda temassız yapınca hemen yansımıyor bunuda öğrenmiş olduk 50tl bonusu puan harcayıp kartı kapatıp diğerleri ile devam etmek en iyisi sanırım

  • Kullandığınız bankalardan sadece 1 ini kullandığım için diğer 2 si hakkında yorum yapamayacağım ama dediğiniz gibi temassız harcamalar bu 3 karttada anında yansıyorsa dediğiniz gibi bonus programıyla alakalı olabilir ya da standart alışveriş yaptığınız poslardan farklı poslarda alışveriş yapmış olabilirsiniz her pos online çekim yapmıyor.

  • Hayır bende Kuveyttürk kredi kartini kullaniyorum bende de 1/2 gün gectikten sonra yansıtılıyor.
  • Anladım hocam teşekkürler demek ki normal bir şey uzun zamandır kredi kartı kullanan biriyim ilk defa denk gelince şaşırdım, benimde alışkanlığımdır bir ödeme yaptıktan sonra mutlaka mobil uyulamadan kalan limite ve harcama tutarına bakarım deniz bonusta 1 gün sonra yansıdığını görünce banka ile alakalı bir durum olduğunu düşündüm @berat256 @trakya13

  • Denizbank kadar hantal bir banka görmedim müşteri hizmetleri ayrı bir bela
  • bankadan ziyade kart üreticileri kaynaklı bir durum var yapmış olduğunuz işlem esasında offline çekim olduğu için hemen yansımıyor visa mastercard card üreticileri pos makinalarının da nasıl üretileceği ne şekilde çekim yapacağı konusunu kendileri tasarladıkları için böyle bir durum koymuşlar karta. pandemi başından beri ayyuka çıkan bir durum bu istisnasız her bankada var bu. amex kartlarda var mı bilmiyorum.

  • Denizbank öyle. Provizyona yansıması 1 günü hatta tatil günüyse 2 günü bile bulabiliyor. Bu süre içerisinde harcamanız limitten düşmez.Provizyondan 1 gün sonrasında da dönemiçi işlemlerde görüyorsunuz.


    Bu pek dert değil aslında. Offline limit olayı var. Temassız harcama yaparsanız alışveriş yerindeki posa bağlı olarak bazen temassız olarak 1 lira bile harcasanız kafasına göre 80-250 arası bi limit düşümü oluyor. Gerçek harcamanız muhasebeştiğinde fazla çekilen tutar iade ediliyor. Denizbank offline çekime izin verdiği için böyle bi koruma düşünmüşler.

  • Hocam Garanti Bonus'ta böyle bir sorun asla yok. Saniyesinde yansıyor tüm harcamalar hatta karta iade bir ücret varsa anında provizyonun orda şöyle yazıyor;

    (Örn: *AMAZON/TR 358TL iade bekleniyor)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maaş müşterisi olmasam asla kullanmayacağım bir banka kendisi kredi kartını bile defalarca kapatmama rağmen 1 ay sonra tekrar gönderiliyor istemiyorum dedim en son 50tl bonus yükleyelim dediler bonusu harcayıp kartı kapattıracağım. Banka ile alakalı bir durum olmasa bile yaptığım harcamayı anlık takip edebilmek kalan limiti görmek benim için önemli kullandığım diğer kartlarda böyle bir durum hiç yaşamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.