Şimdi Ara

Dengesiz beslenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Git gide mallaştığımı hissediyorum. Bir şey anlatılırken sadece vurgulanan şeyi anlıyorum. Yan ögelerden hiçbirisi cümleden 1 saniye sonra bile yok. Şu zamana kadar hep "sadece ana temaya odaklanıyorum" diye kendimi kandırıyordum ama hafızamın eskisine göre çok çok çok yetersiz olduğunu şu anda çok net bir şekilde hissediyorum.

    Yediğim yemeklerin listesini yapsak 20 maddeyi geçmez. Şu an bana bendeki en büyük eksiklik omega yağ asitleri gibi geliyor. Gidip test yaptırmadım ama sanki görünen köy kılavuz istemez. 22 yaşındayım şu ana kadar yediğim balık sayısı 2'yi geçmez. Birçok kuruyemişi yerim ama cevizden nefret ederim, cevizli baklava falan bile yemem. Omega alabileceğim gıda kalmıyor. Sadece tohumlar (chia, keten) kalıyor. Ki bana bu durum çok abuk geliyor. Sağlıklı beslenme vb. konular açılması dışında adlarının hiçbir konuşmada geçmeyen, büyüdüğüm ortamda aileden, büyüklerimden vs. hiç kimse öğünlerinde gidip bu tohumlardan yemiyor, öyle bir kültürde de yetişmedim, yetişen de azınlıktır zannediyorum.

    Gidip takviye olarak eczaneden de almak da istemiyorum, doğal gıdalardan almak istiyorum.

    Özetle ne emmeye ne gömmeye derler ya, işte öyle

    Varsa sizin de dengesiz beslenmeyle alakalı sorunlarınız, hikayeleriniz ya da bana tavsiye etmek istediğiniz bir şey falan yazın.







  • Hocam en azından multi vitamin & mineral alın. İyi gelebilir.
  • İnternet kullanmaktan olmasın bu? İnternetteki yazılar her gün okuna okuna konuşma unutulur. Bu normal bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.