Şimdi Ara

Dengeli Body Gelişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba 22 yaşındayım 1.80 Boy 62-64 kilo arasindayim vücudum kilo almaya resmen direniş gösteriyor etrafımda ki kisiler bunun sebebi düzensiz uyku ve düzensiz yemek yeme saati olarak söylüyor.Spora başladım biraz uyusugum sporla birlikte bir canlılık geldi her hafta halisaha macı yaparım.Body'de Hocamın bana yazdigi programında ketcapli mayonezli patates kızartması var,kola var,tost,bol ekmek var bunu internetten araştırdım ve bunların sadece yağ olacağını gördüm ben hem kilo almak alırken vücut geliştirmek icin bol bol tavsiyenizi istiyorum. Body yaparken program bilgisi Bilgi veren herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasil bir salona gidiyorsun nasil bir hoca o hocam bol bol karbonhidrat tuketeceksin yag olan seylerden kacinacaksin ilerde cok ugrasirsin o yaglari eritmek icin sonra. Ama senin yag oranin dusuktur buyuk ihtimal arada ufak tefek yagli seyler yiyebilirsin senin icin sorun olmaz. Bende 1.80im ayni senin kilolardaydim suan 70 kiloyum. Sana tavsiyem hocanin dediklerini arastirmadan uygulamaman saglam bir hocaya benzemiyor. Kendine guzel bir program bul daha once konu acmistim benim programada bakabilirsin bu yemek programina uydugun duzenli olarak uyuyup sporunu yaptigin surece SAGLIKLI bir sekilde kilo alabilirsin. Kolay gelsin asla pes etme...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölçü felan almadı sadece ben ona kilo alamıyorum dedim böyle dedi kuşkuya düştüm açıkcası pes etmeye niyetim yok daha onceden body yaptıgım icin vücut kendini toplamaya başladı bile günde 1 litre süt meyve yumurta tavuk ton balığı felan hiç aksatmıyorum suan aslında hiç pes etmem modundayim teşekkür ederim bilginiz icin bu boy kilo yağ yüzdesini nereden öğrenebiliriz fikriniz var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam salonda soyleyin olcerler hepsini. 1 litre sut fazla gibi geldi 2 bardaga indirebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ketçapta pek sorun yok ama mayonez,ekmek,kola,kızartma gibi besinleri asla tüketme.Yulaf ezmesi,çavdar ezmesi,buğday ruşeymi,yulaf kepeği karışımı(sırasıyla 4,4,1,1 ölçüsüyle) hazırlayıp sabahları 150gr tüketebilirsin.Gün içinde bulguru ve baklagil çeşitlerini karıştırarak bir yemek yapıp tüketebilirsin.Bunlar kilo almana yardımcı olur.Her gün mutlaka çiğ bağdem,fındık,ceviz gibi besinlerden 30-50gr arası tüket.Bunlar ihtiyacın olan yağı karşılar.Süt yerine lor peyniri tüketirsen daha faydalı olur.
  • Teşekkür ederim bilgiler icin kızartma kola pek mantıklı gelmedi o yuzden kuşkuya düştüm açıkcası sporun ilk gunu geldikten sonra 4 lahmacun ve akşamına 1 buyuk tabak patates yedim kola ictim ertesi gun alerji oldum o yuzden buyuk dert oldu bana Domino's Buyuk Boy pizzayı tek basıma yiyebiliorum fakat düzensiz beslenme soz konusu belkide ondan kilo alamadım bu nesquik buğday gevreği yararlı mıdır acaba sutle onu tüketiyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.