Şimdi Ara

DEMOGRAFİK ATOM BOMBASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Şuan Özal yüzünden guneydoguya yerlesen ayrılıkçı pkklılar nasıl toprak istiyorsa 10 sene sonra bunlar da guney illerinde ureyip ureyip toprak isteyecek

    belki referandumla suriyeye baglanacaklar ayni kırım gibi rusya kırımı ruslastirmak icin oradan ukraynalilari ve Türkleri sürdü ve oraya ruslari yerlestirdi taaa sovyet zamaninda şuanda aynı taktiği suriye uzerinden gene oynuyorlar

    Bunları göndermeye söz verdigi icin zafer partisine oy vereceğim baraj durumu umrumda değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • konuya 1 tane tepki gelmemiş :(

  • Bilinçli sistematik şekilde devam ediyor demografik yapıyı değiştirme devam ediyor savaşla ülkeyi kazanamaycaklarını anlayınca böyle yöntemlere başvuruyorlar maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuya Orta Asyadan Türkler getirilip bunlara arazi verilip tarım, hayvancılık, koruculuk ile geçindirilmeliler diyarbakırdaki sokak röportajlarını izleyin halkın yarısından fazlası devleti geçtim Türk milletine düşman tırşeklerden(Türkler) intikam alıcağız diyorlar bir tane genç konuşuyor yorumda diyorki helal sana şimdiden hpk (pkknın türevi terörist bir kürt grup) komutanı gibi konuştu ileride inşallah komutan olucak yazmış bunların zihniyeti böyle bunla mücadele edilmeli etnisite kırılmalı doğu anadoluda da çok var ama önemli bir bilgi verim doğu ve güneydoğudaki kürtler iki farklı aşiretten meydana gelmiştir biri mil biri zil doğudakiler daha yumuşak insanlardır daha ılımlıdır aşiretin dnası gereği ama güneydoğudakiler daha serttir daha kavgacıdır daha düşmancadır buna dikkat edilmeli, birde zafer partisi gerekli bir parti ama logosu ve ismi b*k gibi keşke Alternatif Türkiye gibi ya da Milli Türkiye gibi başka bir ismi olsaydı 2-3 bin oy alan partilerden daha kötü Ümit Özdağ akıllı biri ama hiç zevk sahibi değil.

  • DEMOGRAFİK ATOM BOMBASI
  • Akmina34 kullanıcısına yanıt

    Yetmez !

    Kımız milli içeceğimiz olmalı..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özal kuzey ırak kürtlerini almadan önce pkk eylemlerini çoktan başlatmıştı. Pkkyı güçlendiren o kuzey ıraktan gelenler değil.

  • Özal dışında hiçbir muhalefet adayına oy vermem gider RTE'ye veririm daha iyi!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akmina34

    Doğuya Orta Asyadan Türkler getirilip bunlara arazi verilip tarım, hayvancılık, koruculuk ile geçindirilmeliler diyarbakırdaki sokak röportajlarını izleyin halkın yarısından fazlası devleti geçtim Türk milletine düşman tırşeklerden(Türkler) intikam alıcağız diyorlar bir tane genç konuşuyor yorumda diyorki helal sana şimdiden hpk (pkknın türevi terörist bir kürt grup) komutanı gibi konuştu ileride inşallah komutan olucak yazmış bunların zihniyeti böyle bunla mücadele edilmeli etnisite kırılmalı doğu anadoluda da çok var ama önemli bir bilgi verim doğu ve güneydoğudaki kürtler iki farklı aşiretten meydana gelmiştir biri mil biri zil doğudakiler daha yumuşak insanlardır daha ılımlıdır aşiretin dnası gereği ama güneydoğudakiler daha serttir daha kavgacıdır daha düşmancadır buna dikkat edilmeli, birde zafer partisi gerekli bir parti ama logosu ve ismi b*k gibi keşke Alternatif Türkiye gibi ya da Milli Türkiye gibi başka bir ismi olsaydı 2-3 bin oy alan partilerden daha kötü Ümit Özdağ akıllı biri ama hiç zevk sahibi değil.

    Pkk ulkenin en büyük derdi

    Eğer Arapları yollamazsak onlarda kendilerine bir pkk kurar ayrilikcilik yapar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Özal kuzey ırak kürtlerini almadan önce pkk eylemlerini çoktan başlatmıştı. Pkkyı güçlendiren o kuzey ıraktan gelenler değil.

    He bu gelen 2.000.000 kürtten hicbirinin pkkya 1 kuruş faydasi olmadi yani???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündem sürekli değişiyor. Ne oldu bu afgan meselesi?
    Yahu avm ler bunlarla dolu. İnsan gitmeye çekiniyor! Maske yok bişey yok! Sıktı artık bunlar!
    Ulan geçen yolda ırak plakalı bir tip posta koymaya kalktı trafikte, haddini bildirdim. Ulan heriflerdeki cesarete bak! Suratsız defolup gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    He bu gelen 2.000.000 kürtten hicbirinin pkkya 1 kuruş faydasi olmadi yani???

    Alıntıları Göster

    Konuyu çevirme. Sanki bunlar gelmeden önce pkk yokmuş gibi konuşup sonra pkkya 1 kuruş faydası olmadı mı diye sormak nedir?

    Olmuştur veya olmamıştır. Pkk bunlarla pkk olmadı.

  • arkadaş sanırım bundan önce asala(ermeni terör örgütü) vardı daha sonra bunlar pkk adı altında devşirdi demek istiyor.

  • doğru söylüyor

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Ya o veledin neyini ciddiye alıyorsun aklınca bütün Kürtleri zan altında bırakmaya çalışıyor.Kürtlere gösterdiği nefreti suri ve Afganlara gösterse ülkede mülteci kalmayacak onlara façası yemiyor ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 19 Eylül 2021; 12:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

    arkadaş sanırım bundan önce asala(ermeni terör örgütü) vardı daha sonra bunlar pkk adı altında devşirdi demek istiyor.

    Asala türkiyede eylem yapamıyordu ki. Yurtdışında diplomat vurup, bomba koyuyorlardı. Kendi davalarına zarar verdiğinden bu işleri bıraktılar. Ben pkknın istanbulun göbeğinde yürüyüş yaptığını bile gördüm. Pkkyı fikren 70'lerde başlattılar eyleme 80'lerde girdi 90'larda zirveye çıktı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dxdiag36

    Ya o veledin neyini ciddiye alıyorsun aklınca bütün Kürtleri zan altında bırakmaya çalışıyor.Kürtlere gösterdiği nefreti suri ve Afganlara gösterse ülkede mülteci kalmayacak onlara façası yemiyor ama.

    Kuzey ıraktan gelenler anadoludakilere benzemiyor galiba. Üniversitede evde 4 kişiydik bir tanesi şırnaktan kuzey ıraklıydı. Vanlı olan dedi bunlar bize benzemez. Bazen konuşmalarını anlamıyorlardı.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Soranice konuşuyor onlar.Türkiye’dekiler kırmançi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • planları güzel işletiyorlar bence. önce bunları yerleştiriyorlar sonra bunları da bu topraklardan söküp atacaklar. yani bunlar piyon..


    inşallah gerekli önlemler alınır. bu saçma durumlara bir tek bu özdağ hoca ile erşan hoca ses çıkarıyor.geriye kalanlar izleme modunda gibi görünüyor takip edebildiğim kadarıyla.


    bunlar gelecekte çok sıkıntı yaratacak bence de.inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz.

  • eee yani? Türkler durumdan gayet memnundu, sigortasız az paraya çalıştırıyorlardı, ev sahipleri daha fazla paraya kiraya veriyordu şimdi rahatsızlık var ama tepki yok, dışarda bunların ters hareketine gidip bir şey diyen var mı? geçen Türk gencini öldürdüler ne oldu? halen orası suriyeli dolu, bu halk bana dokunmuyorsa bin yaşasın düşüncesinin ve köylü kurnazlığının bedelini çok ağır ödeyecek.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.