Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix Serisi Kullananlar... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
31
Favori
161.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eyvallah hocam Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr_flute kullanıcısına yanıt
    Eğer kombiniz evin dışında ise su yaz ayına gore daha çabuk soğuyacaktır. Bu nedenle ikinci kez suyu açtığınızda arada size bir miktar soğuk su gönderecektir. Gelen miktarın az olmasını istiyorsanız size bir tiyo çeşmeyi ikinci kez açarken tam değilde yarim acın 10 15 sn sonra yine normal değerine getirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde cihazınızın Sıcak su açıldığında gecikmeli çalış diye bir özelliği var o devrede ise çeşme açıldıktan 2 4 sn aralığında geç devreye giriyor dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar birkac haftadir nitromix kombimden "cit cit cit" seklinde belirli araliklarla ses geliyor.
    bu citirtilar bende rahatsizlik uyandirdi ve servisi cagirdim gelen elemanlar normal bir genlesme sesi dedi...tesisat bakir boru oldugundan yapabilirmis yani plastik olsaydi borular esneme yapardi ses duyulmazdi diye bir aciklama yaptilar.merak edilecek herhangi bir mudahaleyi gerektirecek sorun olmadigini belirttiler ama bana biraz bastan savma gibi geldi servisin bu tutumu.
    Bu ses normal mi yoksa kronik bir sorumudur ? Ikinci farkli servis talebinde bulunayim mi ? Konu hakkinda uzman arkadaslardan yardim rica ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verikkansa V kullanıcısına yanıt
    Baştan savmışlar. Bir önceki sayfada Emrrah41 forumdaşın çözümü var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_54845805/mpage_4/tm.htm
  • Tesekkurler zebza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayı faturam 260 tl geldi.Dogalgaz lı ilk senem.aynı apartmanda aynı cepheli daireler yaklaşık 400 -450 tl..gündüz 40c yatarken 30c. Evde hasta oldugu icin 7/24 yandı..üşümedik..
    Kombi hiç dinlenmeye geçmedi sanki hep bir calışma sesi hafif bir uğultu.. Elektrik faturam diger dairelere nazaran bir hayli yüksek geldi (üst kat komşum 75 tl öderken bana 110 tl )
    Kombi nitromix p24..termostatik vana.. Bakırboru .. OT yok..mantolama yok..alt kat boş ..
    Dd nin elektrik tüketmi yüksek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vhkm kullanıcısına yanıt
    Normal zamanlarda elektirik faturaniz ne gelirdi.

    Ben termostatli kullaniyorum..termostatsiz kullanmis olsam benim kombimde 7 24 hic durmadan calisir, fakat Ot oldugu icin oda isisi istenen sicakliga gelince kombi komple duruyor.bu nedenden dolayi elektrik faturam daha az oluyor.
    Bu arada benimde alt kat bos, aralikta 277 m3 tuketmisim, ocak ayinda ise 17.gun ve tuketim 140 m3, ay sonuna kadar 230 240 olacak heralde.belkide 250.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik faturam normalde 75 geliyordu..elektrikli şohben vardı onu söktük... Milletin 120 tl geliyordu onlar 75 e düştü..ocak 6 sında 35 günlük tüketimim 201 m3 olmuş.260 tl fatura geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vhkm kullanıcısına yanıt
    Normal zamanlarda Elektrikli sofben dahil 75 lira geliyorsa fazladan 35 liralik kombi tuketmis diyebiliriz..buda surekli dolasim pompasinin calismasindan kaynakli.kendi elektirgim normalde 50 55 lira gelirdi gecen ay 68 lira gelmis..yani 10 ila 15 lira arasi bir fazlalik vardi..bu ay 15 ila 20 arasi fazlalik bekliyorum.Ot kullanmak biraz olsun elektrik faturasinda da ise yariyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katıldım , Bu kombiyi aldım.
    Evim yeni bina, yalıtımlı , 75 m2 2+1 , güney cephe.
    İlk ay kullanımda kombiyi neredeyse hiç kapatmadan , geceleri 35 derecede çalıştırıyorum kombiyi , gündüzleri ise 40-45 arası diyebiliriz.
    Şu an binada alt da ve üstte kimse yok oturan bu yüzden yerler maalesef soğuk.
    Faturam ise 245 tl geldi 33 günlük fatura.
    Bana sanki biraz çok geldi fatura, kombi yoğuşmalı , ev ufak , yalıtım var ve çok yuksek derecelerde yanmadı.
    Petek boyları ufak sanırım bu çok etkiler mi ? Daha önce forumdan bir arkadaşa yazmıştım peteklerin ufak demişti;

    Evdeki tüm peteklerin toplamı 4,3 m oluyor.
    Salon 18,75 m2 ( 2 petek var - teki 1 metre diğeri 70 cm )
    Yatak odası 16m2 ( 1 petek var 1 metre )
    çocuk odası 7m2 ( 1 petek 1 metre )
    Mutfak ( m2 sini bilmiyorum ) 1 petek 60 cm
    birde banyoda havluluk petek var.

    Yorumlarınızı rica ediyorum.
    Teşekkürler




  • Lutfen yol gosterin. Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyi bütün konuları okuma imkanim olmadi umarim bu başlık altında aradığım sorunun cevabını bulabilirim. P24 modeli kullanıyorum. Oturduğum sitede teknik bir arizadan dolayi üç gün sureyle eleltrik verilemedi. Haliyle ev baya soğumuş. Ariza giderildikten sonra eve dondum ve kombiyi calistirdim. Daha önce dur kalk seklinde calisan kombi simdi bu olaydan sonra set edilen sicaklik degerinde surekli calismaya devam ediyor. Uzun sure boyunca takip ettim cihazi ve farkli sicaklik değerlerine set ederek de denedim. Durum degismedi. Su an 52 derecede ayarli ve cihaz hep 52 derece gostererek durmadan çalışıyor. Basina gelen bilen yardimci olabilecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil PEKTAŞ H kullanıcısına yanıt
    Benim bosch kombide öyle 65 te ayarlı durmadan yanıyo iğdaşta beni yakacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nitromix p24 kullanıyorum ve bugün kombime exacontrol 7r oda termostatı bağlandı. Sabah çıkarken kombiyi 40 derecede bırakmıştım ve servisten gelenler oda termostatını bağlayıp çalıştırıp gitmişler. Kazan sıcaklığı ile oynamamışlar. Şu an termostat çalışıyor ama kazan sıcaklığını arttırmama rağmen çalışırken 43'ü geçmiyor. Sabah yaptığım ayara kilitlenmiş gibi. Bu sorun ile karşılaşan olmuş mudur?

    Edit: Kazan sıcaklığı yavaş yavaş artmaya başladı. Bağlanmadan önce doğrudan istediğim dereceye çıkıyordu. On-off oda termostatlarında böyle bir etki var mıdır? Bilenler aydınlatabilirse çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadci -- 27 Ocak 2016; 22:11:07 >
  • demirdöküm nitromix p24 kombim bu akşam f.28 hatası verdi. araştırdım bu hata kombiye gaz gelmemesinden dolayı oluşuyormuş. kombiye giden gaz vanası açık herhangi bi sıkıntı yok bir kaç defa reset atmama rağmen hala aynı hatayı alıyorum servisi çağırmadan sorunu çözebilir miyim acaba?
  • s.a yeni almış olduğum daireye nitromix kombi taktırdım. kombi 2 saatte bir basınç düşürüyor servisi çağırdım tesisatta sorun var dediler. tesisatı kontrol ettirdim hiçbir yerden kaçak yok. kombi yaz konumunda da basınç düşürüyor bu yüzden ben kombiden kaynaklandığını düşünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarına ihtiyacım var.
  • akgolf A kullanıcısına yanıt
    Basinc dusmesi yuzde 90 tesisatla alakalidir.eger kombinin ic kisimlarinda su gelmiyorsa tesisattan demektir.butun petekelrin havasini alin..basinci 1,5 getirin dusus gene.oluyorsa, buyuk ihtimalle olacaktir, teisatciyla gorusup butun baglanti yerlerini kontrol etsin...basincin dusmesine sebep olan su miktari en fazla 2 bardak kadar gelir. Oyuzden islakligi farkedemeyebilirsiniz..tesisati yapan firmayla iletisime gecin bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde 1.5 senelık oldugu halde cok az kullanılmıs garantısı devam eden nıtromıx p 35 var ... yenı aldıgım eve bu kombının cok buyuk oldugunu ve kullanamayacagımı söyledıler ondan dolayı satlıktır .. ılgılenen arkadaslarla 05465404646 dan görusebılırız
  • Selamlar,

    1 ay önce nitromix p24 taktırdım. Bugün hava soğuk olduğu için akşam saat sekiz gibi yaktım, tesisat suyu 65 derecede, yaklaşık 3 saat çalıştı. 2,3 metreküp gaz yakmış. Sizce bu tüketim normal mi? Evde yalıtım iyi, net 120 m2 ev.
  • Selam,

    Nitromix ile ilgili su basıncıyla ilgili bir şey daha sormak istiyorum. Dün akşam kombinin basıncı 0,8 bara düşmüştü, 1.5 bara yükselttim, sonra çalıştırdım. Su basıncı 2.1'e yükseldi. Sabah baktım yine 0.8 olmuş, bu durum normal mi servis çağırmak gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.