Şimdi Ara

Demir hapını tok karnına aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
38.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hapın Aç karnına içilmesi gerekiyor ama karnımı ağrıttığı için bugun tok karnına içtim. Yanındada mandalina yedim c vitamininin demir alımını arttırdığı için . Acaba bu şekilde faydası olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir arkadaşım böyle yapmıştı mandalinalı helvasını yedik














































    Ciddi Mode: On

    Birşey olmaz zannımca ama siz yinede doktorunuza bir danışın.
  • Bende demir ilaçları kullandım ve kullanıyorum. Demir ile ilgili vücudunun bir sıkıntısı varsa ve hap kullanıyorsan o mandalinanın gerçekten faydası olmaz. Olsaydı demir ilacı kullanmazdın. Vücuduna bir zarar vermez, sıkıntı yaratmaz ama o demir kana az karışır, etkisini göstermez. Açken içersin, sonra onun kanına karışması yarım saat-1 saat sürer zaten. Bir şey olmaz ama bir daha yapmamaya çalış. 9 senedir çekiyorum ben bu demir eksikliği illetini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

    Bende demir ilaçları kullandım ve kullanıyorum. Demir ile ilgili vücudunun bir sıkıntısı varsa ve hap kullanıyorsan o mandalinanın gerçekten faydası olmaz. Olsaydı demir ilacı kullanmazdın. Vücuduna bir zarar vermez, sıkıntı yaratmaz ama o demir kana az karışır, etkisini göstermez. Açken içersin, sonra onun kanına karışması yarım saat-1 saat sürer zaten. Bir şey olmaz ama bir daha yapmamaya çalış. 9 senedir çekiyorum ben bu demir eksikliği illetini.

    Sabahlari Açken içiyordum iki gundur acayip mide ağrisi yapti. Bu sabah icmedim elim ayağim buz gibi oldu bende saat gece 1 de tok karnına içtim. Ne yapacagim bende bilmiyorum. Hap Ferro sanol Duodenal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutlaka ama mutlaka doktora gidin. Çünkü şurup, hap, iğne ne olursa olsun demir boş mideye alınır ve kana rahat karışması 1 saati bile bulabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fistikli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.