Şimdi Ara

Dell mi? Asus mu? bir bakarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • marka olarak asus derim fakat verdiğin linkte dell 8gb ram asus 4gb sen kaç ram istiyosun?
  • kara041 kullanıcısına yanıt
    Bana göre dell asustan geri aklır bir marka değil, ancak son 3-4 yılda çıkardığı ürünler için dell in kalite olarak düşüşte olduğu söylentileri var (ciddi ağızlardan duymadım gerçi ama). Bunu merak ediyorum özellikler dell için böyle bir durum var mı? ram i sorun etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    Bana göre dell asustan geri aklır bir marka değil, ancak son 3-4 yılda çıkardığı ürünler için dell in kalite olarak düşüşte olduğu söylentileri var (ciddi ağızlardan duymadım gerçi ama). Bunu merak ediyorum özellikler dell için böyle bir durum var mı? ram i sorun etmiyorum.

    dell hakkında şikayetler bende almaya başladım fakat asus yıllardır sapasaglam bence hakkında tereddüt edilicek son laptop asus.Dell in laptopu nasıldır hiç kullanmadım belki performanslıdır ama asusta güvenilirlik var performans var akılda soru yok :D bence durum böyle yinede senbilirsin
  • Ekran kartları benzer performansta.İşlemci olarak Asus biraz daha iyi.Soğutma olarak da daha iyidir.Onu almanızı öneririm.
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Dünyada ilk bilgisayar yapan, üreten firma IBM ikinci marka ise DELL her ikiside ABD kökenli...Ben DELL in mütevazi bir modelini DELL İNSPİRON sene 2004 te aldım..Hala sağlam elimde kullanıyorum..Beş yıl önce ram kartı büyüttüm. Tıkır tıkır çalışıyor..Ses seda vızıltı yok...Batarya bitik..56 USD .Yenilemedim. Adaptörle kullanıyorum..İşte böyle bir marka..İstediğim zaman gece yarısı, gündüz, DELL İreland. .sitesine girip makinamı kontrol ettiriyorum. Tarama yapıp şunları yükle diyorlar...Yükleyip çıkıyorum..Para pul yok..Garanti yok..Tag numaranı yaz diyor..Hepsi bu. Bilmiyorum sen bul dersen kendi makinayı tarayıp tag numaran bu bir yere kaydet diye gösteriyor...Beğendiğiniz hangisi ise onu alınız...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Haziran 2013; 16:52:58 >




  • Hocam bende 2007 den beri dell 1520 var sizin bahsettiginize aynen katiliyorum, ama dell in son yillarda cikardigi makineleri bilmiyorum ayni kalite devam ediyor mu bilemiyorum, bunu merak ettim. 7 yil onceki kaliteden odun vermemisse dell den baska markaya para vermem. Asus son donemde cok övuluyor, yalniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 14 Haziran 2013; 14:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusu tavsiye ederim sağlam bir yapısı var
  • Arkadaşlar yalan dolan olmasın..Benim tam 2004 yılından bu güne elimde sorunsuz ve arızasız kullandığım şu an bu notu yazdığım makina MADE İN İRELAND.. DELL..İNSPİRON..2200 . Sonrakiler nedir ? Ne değiildir ? Kullananlar bilir.. Saygılarımla.. EK...Bu sabah saat 8 de gidip BİM den 799 Liraya ASUS X55C - SX039 H ürün kodlu makinayı aldım.. Wİn. 8 Yüklü..Daha açmadım...Şu an Dell çalışıyor...saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Haziran 2013; 22:51:58 >
  • merhaba ! dell mi asus mu diye sormuşsun marka olarak soruyosan asus ama seçenekler olarak soruyosan orası tartışılır ama dell alıcaklara bişey söyliyim aşırı derecede ısınıyomuş
  • Marka olarak asus.Fakat içerik olarak değişebilir.
  • Dell kullanıcısıyım..9 yıldır asla ısınma yok. Zırıltı yok, inleme yok..Gece ve gündüz ne zaman isterseniz DELL Tr - DELL İreland - DELL usa.. Sitesine girip makinanızı kontrol ettirebiliyorsunuz. Tarayıp şunları yükleyin diyor....Eksiklerini söylüyor..Yükleyip çıkıyorsunuz...Para pul yok.Senin garantin bitmiş yok demiyorlar....9 Yıllık makinama 7 / 24 web destek alıyorum...Daha ne olsun ?..Dell her zaman farklıdır..YİĞİDİ ÖLDÜR, HAKKINI YEME DERLER....Isınma konusunda .H P ile karıştırmayın.. saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Haziran 2013; 11:28:54 >
  • ELE VERİR TELKİNİ....KENDİ YUTAR SALKIMI....Diye bir güzel ata sözü var..Dell den her zaman memnun olan ben 3 gün önce BİM den ASUS aldım..Piyasa fiyatı 1035 Lira olan asus makina 799 liraya gelince bir tane kaptım. Aldığım Asus ile AYNI DONANIMDA DELL 1350 Lira.. Tercih nedenim bütçe durumu...Yanlış anlama olmasın..1350 liram olsaydı kesin DELL alırdım..Saygılarımla..
  • asus k55vj serisi bakın sağlam kasa yapısı ve özellikler iyi
    bu model olabilir.
    https://www.notebookadresi.com/asus_k55vj-sx031d_8gb_notebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikesenpiskofare -- 17 Haziran 2013; 18:42:24 >
  • Bende asus k53s laptop var 4 gb ram i var ve aklinda bulunsun ramin fazla onemi yok sen 20-30 tane oyun yuklemedikten sonra valla benim pcnin acmadigi oyun yok gecen sene bu aylarda 1.500e almistim gayet iyi laptop oyun icin aliyorsan asustan sasma derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.