Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SİLİNEBİLİR.

    *Dell Inspiron 14 5401

    *Kutusu mevcut, 2022 Temmuz'a kadar garantili

    *Sıfır temizliğinde, titiz kullanılmış, soğutucusuz neredeyse kullanılmamış,çok hafif tempoda kısıtlı kullanılmış. Dell kalitesi, parça kalitesi çok yüksek seri. Bu bir oyun bilgisayarı kadar hantal, büyük, ağır ve kaba değil, 3 de 1 i kadar elektrik de tüketmiyor. Kitap gibi elinize alıp istediğiniz yerde oyun bilgisayarı veya mühendislik programları performansına ulaşırsınız. İçerisindeki ekran kartı Gtx 950m ile eşit oyun performansına sahip ve bunu sadece 10w güç ile yapıyor. 75w güç tüketmiyor. Bu temizlikte ve garantide olmayan 4. Nesil işlemcili 950m ler bile 4000 tl iken 10. Nesil işlemcili sıfır gibi ve dell marka laptop için fiyatı uygun tutuyorum, ihtiyaç dolayısıyla.

    *I5 1035g1 10. Nesil işlemci

    *14" ekran

    *16gb Kingston Hyperx Ddr4 Ram - Ram şu an tek modül 16gb'dır. 2x8 değildir. 1 adet daha 16 ile dual 32gb yapabilirsiniz. (max 32gb 3200hz)

    *Mx330 Ekran kartı (gtx 950m'e denk oyun performansı)

    *256Gb Samsung Ssd Nvme2 (2 adet ssd takılabilir)

    * Bilgisayar ramini yukseltirken, iyi bir marka ram aldik. Ancak ram performans olarak cok iyi olmasina ragmen windows acilisinda bilgisayari yaklasik 1dk fazla bekletiyordu. Servis dellin evde servis hizmetiyle eve gelip kontrol yapip anakarti degisti, ancak anakart ta sorun yokmus, keyfi sekilde sifir gibi olan bilgisayar iyice sıfır oldu. Farkli marka yuksek kalitede ram taktik. Hic bir sorunu kusuru yok, saglam, hızlı, tertemiz ve kusursuzdur.



    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.
    SİLİNEBİLİR.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 5400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • satıldı. silinebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.