Şimdi Ara

Delikli Laptop ve Hukuk Tanımaz İtopya Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • canavar20 C kullanıcısına yanıt
    Evleniyordu işte eve beyaz eşya vs bir bayiden anlaşıp set olarak almış. Bulaşık çamaşır buzdolabı fırın vs. vs. vs. aradan 1 ay geçiyor çamaşır makinesi motoru yanıyor. Servis geliyor motor değişecek ama burada olmaz servise alacaz diyor e alalı daha 1 ay olmuş ilk 6 ay içinde sıkıntı olursa yenisini vermeleri lazım. Direkmiş vermemişler tamir olacak demişler vs. o da işte mahkemeye vermişti. Tek faturaydı haliyle sadece çamaşır için harici yapamadı. Para iadesi istiyordu ama 1 sene falan sürdü dava vs derken e tamam kazandı ama 1 sene sonra dolar zaten biliyorsun yerinde durmuyor ki ? 1000 küsür liralık makine oldu 2000 küsür e haliyle zarar.
  • Açıkça söyleyeyim bu laptop kullanılmış ve iade edilmiş. Son zamanlarda çokça olmaya başladı. İade ürünleri itopya gibi döküntü mağazalar ucuza alıp satıp geçiyor. İade işlemleri zaten yok. Hepsiburada dan satılan HP Ryzen 5 3550h daha geçen konusu açıldı onda da anakartta cizikler varmış.

    Yani internet alışverişinden soğuttular.
    Ben de MSI aldım ama Amazon Tr olduğundan aldım her şey kusursuzdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    İTOPYA suçu yok.Deliği sizin yapmadığınız ne malum ?
    1 gün kullanmışsınız insan hiç mi fark etmez ekran altındaki kocaman deliği ?

    THH ye de verseniz bir şey çıkmaz kaybederseniz mahkeme masraflarınıda siz ödersiniz ki %90 kaybedeceksiniz çünkü kocaman delik olan ürünü kullanmışsınız THH size inanmaz.
    Ah hocam ah! Mesaji bile okumamissin. İlk gun oyle bi delik gormedim zaten yazmisim. Mesele daha windows kurulumu dahil 3 saat kullandigim pcde boyle tahammül edilemez bir seyin olusumu. Diyorum ya hangi laptopta oyle bi yerde boyle bi yer acilmis? Bariz ayipli urun. İtopya’nin sorumlulugu bariz. Bana yenisini gonderip msi ile aralarinda halletmeliler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • canavar20 C kullanıcısına yanıt
    THH ye verirsin normalde en fazla 6 ay ama suan 6 ay dan daha uzun olabilir bu süreç de kaybedersen masrafları ödüyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    THH ye verirsin normalde en fazla 6 ay ama suan 6 ay dan daha uzun olabilir bu süreç de kaybedersen masrafları ödüyorsun
    Öderiz gerekirse. 8 bin tl bir laptopa verdiysem buna da veririm, hiç problem değil. Müşteri temsilcisi özel mesajla iletişime geçti benimle, çözüm odaklı yaklaşırlarsa problem yok. Yaklaşmazlarsa zaten yapacak bir şey yok. Gerekirse dava açarım, problem olmaz.
  • İtopya yetkilisi özel mesaj yoluyla numaranızı verin pazartesi arayacağız, destek olacağız vs dedi ama ne arayan var ne soran. İşte kurumsallıktan tam olarak kastettiğim buydu işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canavar20

    İtopya yetkilisi özel mesaj yoluyla numaranızı verin pazartesi arayacağız, destek olacağız vs dedi ama ne arayan var ne soran. İşte kurumsallıktan tam olarak kastettiğim buydu işte.
    var mı gelişme hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Abyss

    var mı gelişme hocam.

    Alıntıları Göster
    yok aramadı adamlar şaka gibi :D gülüyorum sadece.
  • Durum ne hocam?
  • Yakında hepsiburdadan yada vatandan sorunlu ürün alanlarda itopya rezaleti diye konu açacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmayın da ilk aldığınızda öyle bir deliği nasıl fark edemezsiniz ? İlk gün öyle bir delik olsa muhakkak farkedersiniz. Aradan bir gün geçmiş ve siz ilk anda kontrol edip baktığınız noteebokta 1 gün sonra deliği farkediyorsunuz. Hangi firma kabul eder böyle bir olayı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonepal

    Durum ne hocam?
    Thh’ye basvurdum. Bu hengamede 1 yil sonra donus olur herhalde. Artik takmiyorum pek, olan oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D87412436

    Hocam kusura bakmayın da ilk aldığınızda öyle bir deliği nasıl fark edemezsiniz ? İlk gün öyle bir delik olsa muhakkak farkedersiniz. Aradan bir gün geçmiş ve siz ilk anda kontrol edip baktığınız noteebokta 1 gün sonra deliği farkediyorsunuz. Hangi firma kabul eder böyle bir olayı ?
    Estagfurullah neden kusura bakayim. Ama yazdiklarimi iyi okumamissin. Ben zaten bana delikli gonderdiler demiyorum dikkat edersen, toplasan 3-4 saat kullanim ve laptopun tesliminden 1 gun dahi gecmemisken olusan bu anlamsiz delikten oturu urunun ayipli oldugunu düşündüğümu belirttim. O deligi benim yapmadigim cok acik, artik nasil oldu bilmiyorum, zaten detayli savunmami yaptim orada. Ayrica raririz deyip aramamalri komik. Forumdan da gerekli destegi alamadik, yapacak bi sey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın ordan kablo geçiyosa belki kısa devre falan olup yanmıştır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çokomastik çek oraya

    Sıcaklık arttı dışarda extra fan deliği orası benim laptopta da var.
  • Aşırı ısınmadan bir devre elemanı yanmış ve plastiği eritmiş , ekran kapalı durumda olduğundan yani yere dik durumda olduğundan ve yer çekiminden dolayı eriyen plastiği aşağıya doğru delip sarkıtmış gibi duruyor . Hatta biraz sola doğru açılıda duruyor olabilir yanık sola doğruda arkadan ilerlemiş gibi .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Aşırı ısınmadan bir devre elemanı yanmış ve plastiği eritmiş , ekran kapalı durumda olduğundan yani yere dik durumda olduğundan ve yer çekiminden dolayı eriyen plastiği aşağıya doğru delip sarkıtmış gibi duruyor . Hatta biraz sola doğru açılıda duruyor olabilir yanık sola doğruda arkadan ilerlemiş gibi .
    Bu en mantıklı senaryo. Ama kaç kişinin başına gelmiştir böyle bir şey acaba? Hala üründen kaynaklı hata diye düşünüyorum, daha 1 gün bile kullanılmamış laptop böyle bir şeye sebep olmamalı. Tamam bunlar fabrikasyon ürünleri ama binde bir de olsa hatalı üretim olabiliyor. Arabada, pc parçasında, hatta giyside... Bu yüzden firmanın ürünün arkasında durması gerekiyordu.
  • devre elemanı yandıysa muhakkak yanik kokusu olması gerekiyor. Öyle ki kokuya dayanamayip odayi havalandirmak zorunda kalmaniz gerekirdi. Bu kokunun olduğu kesin. Hocam sizde koku alma sorunu da olabilir mi?

    Konuya laptopun klavye kisminin da fotosunu koyabilir misiniz orda da hasar olmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz fazla verin ama vatandan alın. Vatandan bunun 2-3 sene önce ki MSI GP62M 7RD LEOPARD sürümünü almıştım gram sorun çıkmamıştı.

    Itopyadan bende şikkayetçiyim... Zamanında Corsair mp 510 ssd sipariş ettim 1.5 hafta bekledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AFFBA44E0

    Biraz fazla verin ama vatandan alın. Vatandan bunun 2-3 sene önce ki MSI GP62M 7RD LEOPARD sürümünü almıştım gram sorun çıkmamıştı.

    Itopyadan bende şikkayetçiyim... Zamanında Corsair mp 510 ssd sipariş ettim 1.5 hafta bekledim.
    Ben vatandan aldım hemde tanıdıktı çalışan ekranda ölü piksel çıktı, alırken yoktu eve geldim bi kaç saat sonra farkettim teknoloji işi şans işi benimde ölü pikselden yana şansım yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.