Şimdi Ara

Değişik bir ariza yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa arkadaşlar adana tuzla da ikamet etmekteyim sürekli elektrik gidip gelmesi yaşanıyor 3 yıldır o bölgedeyim öncelikle bunu belirteyim.
    Cihazımin anakartı m5a99x evo asus
    Islemci fx 6100
    Psu xiagmatek 80 pluss
    Ekran kartı sapphire 7870xt

    Sorun: bilgisayarı ilk açmaya çalıştığımda açma tuşuna basınca kasada hicbir şey çalışmıyor anakartta ki lambalar yanıyor ama ne işlemci fani nede psu çalışmıyor sonra belli bir süre sonunda kendi kendine açılıyor. Yaklaşık 2 saat kullanım sonucunda kendi kendine ekran gidiyor 3 5 dakika hard disk çalışıyor reset atıp yeniden açılıyor pc .

    Bu durum neden kaynaklanır lütfen yardimmm.



  • Yani bunu anlamanız için farklı bir psu denemelisiniz. Elektrik çok kesildiğinden bahsetmişsin. Büyük olasılıkla psu zarar görmüş olabilir. Bileşenlerinde zarar görme olasılığı var. Bunları anlamak için farklı bileşenler denemek gerekiyor. Tabi bütün bu işlemleri yapmadan önce bilgisayarınıza format attınız mı ? Ayrıca kasanızı tekrardan toplayın. Kablolarınızı düzgün taktığınıza emin olun. Bilgisayar sıcaklık değerlerini kontrol edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 27 Kasım 2019; 23:4:41 >
  • Format atmadım kendi kendine oldu yeniden söküp takma gereği duymadım çünkü açılınca oyun oynuyorum hiç bir sorin yok ama ben anakart veya psudan şüpheliyim ama onlarda da sorun olsa açılınca oyun oynuyorum zerre bisey olmuyor .
    Dikkat ettiğimde anakartın eternet kartı çalışmaz olmuş wi-fi olmasa interneti görmüyor kabloyu takıyorum ışık yanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.