Şimdi Ara

'DEAD SPACE 2 Closed Beta - Inceleme'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'DEAD SPACE 2 Closed Beta - Inceleme'

     'DEAD SPACE 2 Closed Beta - Inceleme'

     'DEAD SPACE 2 Closed Beta - Inceleme'


    Evet betaya secilen talihlilerden biriyim, inceleme yakinda

    Evet oyunun betasini bugun oynadim arkadaslar, grafikler dead space 1'den farkli degil bunu ilk soyluyorum cunku bazi arkadasla oncelikle buna onem veriyor olabilir, ama dead space'in ozu bize yasattigi hop oturup hop kaldiran korkutucu mekanlari ve olaylari. Maalasef multiplayer beta bu oyuna pek birsey katmiyacak gibi geldi bana. Betada tek bir oyun turu var maden gibi biyerdeyiz eger insan olursaniz gidip bomba kurmani gerekiyor verilen sure icerisinde tabi bu sirada karsi takimdaki mutantlar size saldiriyor. Insanlarin silahlari cutter ve makinali tufek olarak belirlenmis beta icin, yaratik olursaniz 3 cesit yaratiktan birini secmek durumundasiniz ilki kisa dovus mesafesinde cocuk mutant, melun bebek mutant hani sirtinidan 3 tane kol cikan sivri oklar atabiliyorsunu bununla ve duvarlara tirmanabiliyorsunuz. en sonda klasik mutant sirtindan 2 tane kocaman orumcek on bacagi gibi keskin kollar cikan mutant bu sonuncu mutant sarj edilebilir atak yapabiliyor ama diger seceneklere gore yavas. Acik soylemek gerekirse bu oyun single oynanir bende multinin biraktigi tat Bioshock2'nin multisi gibi oldu, bazi oyunlar single oynanmali, Dead Space'in single'daki en guzel tarafi cogu zaman yalniz olmaniz ve karanlik yerlere dalmaniz, multide takim oldugunuz icin bikere bu olay yok, olseniz 7-8 saniye sonra diriliyorsunuz heryerden yaratik geliyor. Yani single'daki korku ogelerini multiplayerda bu isin dogasi geregi kaybediyor, harita ebati oyle devasa degil gerci betada tek harita secenegi var digerlerini bilmiyorum, fakat ozetle sunu soyleyebilirimki bu oyunu alanlar single'i icin alacaktir belki multi'yide oynadim demek icin oynayacaktir ama bagimlilik yaraticak tarzda bir deneyim sunamayacagini rahatlikla soyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 24 Eylül 2010; 18:35:01 >







  • Nasıl seçildin ??
  • işte benim oyunum, merakla bekliyorum dostum ama bomba olacağından şüphem yok gene
  • Oncelikle hayirli ugurlu olsun Da bizim haberimiz yoktu hemsom nerden haberin olduda basvurdun,
  • :) Tebrik ederim zor birşey o kadar talip arasından seçilmek Hemen bir ön bakış isteriz
  • Ilk mesaj editlendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPYdir

    Ilk mesaj editlendi



    Teşekkürler sayende bilgilendik oyun hakkında
  • eline sağlık hocam, kendi görüşüm dead space in ilk oyununun grafikleri gayet yeterliydi kaldıki korku oyunlarında önemli olan benim için herzaman atmosfer ve verdiği gerilimdir. Daha biraz önce pc de resident evil 1 i yeni kapattım sen düşün yani
  • Bana da beta key gelmiş hemen yükleyeyim;) Ayrıca pc için de Test drive unlimited 2 beta key gelmiş. Beta key dolmuş mailbox;)
  • Rica ederim arkadaslar dedigim gibi multi bu oyunun o begendiginiz atmosferine hic gitmemis zayif kalmis. Fotograflarida ekleyecegim.
  • Dead Space 2 multiplayer betaya katilmak icin hala sansiniz var verecegim linkten sayfaya kayit olarak sansinizi deneyebilirsiniz

    http://www.facebook.com/deadspace?v=app_107611949261673
  • Ben de kayıt oldum.

    Dead Space'i PC'de 4 kez, PS3'te 5 kez bitirmiştim. Hastası oldum ve DS2'de önüme ne koysalar kabul edecek durumdayım. O tok oynanış, sağlam konu, yaratık tiplemeleri-sesler ve ayrıntılarıyla tasarladıkları uzay gemisinde dolaşmak, fena bağımlılık yaratıyordu.
    DS2'yi de çıkınca PS3'e alacağım hemen.

    Grafik olarak, ilk oyun yeterlinin de üstünde, konsol sürümü de dahil olmak üzere, oldukça iyiydi. Işıklandırmalar, bazı yerlerde zayıf olsa da yer yer kaplama kalitesi, yaratık modelleri ve renk paleti mükemmeldi.
    Eğer teknik optimize ve bölüm tasarımını konsol kapasitesine göre optimize etme konusunda ilerleme kaydetmemişlerse(veya Sony oyunları HDD'ye atma seçeneği sunmadıkça) grafikleri geliştirmemeleri iyi olur. İlk oyun PS3'te yer yer düşük FPS'de ve kapılarda uzunca yükleme süreleriyle çalışıyordu ve daha kötü olursa sıkıntı verebilir kullanıcıya. Grafik geliştirmesi olacaksa PC için olabilir, o da gölge ve doku çözünürlüğüyle sınırlı kalsa yeterli. En azından orta-üst ekran kartı olanlar oyunu 1080p - konsoldan yüksek ayarlarda ilki gibi 100-200 FPS'lik değerlerde oynayınca kendilerini boşuna para vermiş gibi hissetmezler. Yoksa geliştirmeye gerek de yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Eylül 2010; 16:27:26 >




  • Bende kayit olmustum,dun key gonderdiler indiriyorum oyunu merakla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.