Şimdi Ara

Dc ve Marvel hakkında bir kaç ilginç bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okuduğum çizgi romanlarda karşılaştığım bir kaç ilginç bilgiyi paylaşmak istiyorum. Nette bulamadım bu bilgileri;
    -İlk Green Lantern; Alan Scott;
    Batman'in, çocukluk kahramanıdır. Hatta, birlikte çekilmiş resimleri bile vardır. İşin ilginç yanı şu; Alan Scott'ın zayıf noktası: TAHTA. Bir düşmanı, sanırım SportsMaster'dı- elindeki beyzbol sopasıyla kafasını yardı. Batman ile birlikte bir seri katili filan aradılar. Yani, Batman çocukluk kahramanı ile bir maceraya girdi.
    -Batman'in iradesi, Joker'den zayıf mı ?
    Batman, bir hikayede, Joker'in zihnini anlamak için onu delirten, kimyasalı kendine uyguluyor. Ve, beyni yanıyor tam anlamıyla. Bilinci kapanıyor, etrafındaki herkesi öldürmek istiyor. Hatta, Alfred panzehiri vermeseydi ölecekti. Ama; Joker, buna karşı koyabilen tek karakter. Hatta, buna karşı koyup öldüreceği kişiye kendi karar verebiliyor. öldürmeyebiliyor bile(Batman'i öldürmek istemiyor.) Daha önce, Süperman ve Flash da bu kimyasaldan etkilenip bilinçlerini kaybetmişti.
    -Thanos, ölümsüz mü ?
    Thanos, bir çok kez tanrı güçlerine sahip oldu;ama hiç bir zaman ölümsüz olamadı. Hatta, bir kez kansere yakalandı. Tedavi için bile; babasını öldürdü. Bu durumundan faydalanıp, oğlu Thane; ölüm-death ile iş birliğine gidip onu öldürmeye çalıştı. Phoenix Force gücünü kullanıp, onu evrenin en ücra köşesine attı ve tahtını ele geçirdi. thanos, bu durumdayken bile, neredeyse bir orduyu tek başına yok etti. Corvus Glaive'i öldürdü. Gladiator, onun bu zor durumundan faydalanıp tek yumrukta bayıltana kadar, önüne çıkan herkesi parçaladı.
    -Deadpool ve Thanos müttefik oldu;
    İkisinin de tek aşkı olan; Ölüm'ün kaybolmasından sonra, bu ikili müttefik oldular. Death'in kardeşi, Eternity tarafından kaçırıldığını öğrenince kurtarmaya giriştiler. Ölüm ikisine de ölümsüzlük verdi ve bu güçle (çok saçma geldi bana)Eternity'i dövdüler. Daha sonra, Deadpool gerçeği gördü ve kozmik bir güç kazanıp( kaptain universe verdi bu gücü, uni-power diye geçiyor) Thanos'u küle çevirdi. Ve, ölüme ihanet etti.
    -Sentry, neden hatırlanmıyor ?
    Sentry, çok ilginç bir karakter. Geçmişi de çok ilginç, normalde void ile zihninde mücadele verdiği ve bunun sebebinin şizofreni rahatsızlığı olduğu söyleniyordu. Ama ,işin aslı şuymuş; Sentry'nin bir düşmanı-kim olduğu şu an için belli değil-zihin manipülasyonu yapan bir mutant ile zihnindeki bir anıyı değiştiriyor. Ve, Sentry'nin gücünü kullanmasına engel oluyor. Sentry, bu gücü kullanmak istediğinde dünyaya zarar vereceğini düşündürtüyor yani. Bu nedenle de, Sentry'i kimse hatırlamıyor. Sentry de insanlar kendini hatırlasın diye, hiç bilmediği psişik gücünü(hatta emma frost bu gücün inanılmaz boyutlarda olduğunu söylüyor) kullanıp; bir çizere kendi çizgi romanını çizdiriyor. Hatta, Avengers; Sentry'i çizen adamı getiriyor. Sentry, çizgi romanlarını filan okuyor.
    -Thor'u levye ile döven karakter !
    Marvel; New Avengers 2 çizgi romanında, kötü bir karakter; Wolverine, Örümcek Adam, Luke Cage ve Örümcek Kadın'ı dövüyordu. Hatta, bu karakter tek başına Avengers'i yerle bir etmiş, Thor'u levye ile bayılana kadar dövmüş. Bana çok abartılmış bir karakter gibi geldi. Fiziksel olarak aşırı güçlü, ismi tam olarak aklımda değil, çizgi romandan bakmam lazım. Elindeki levyeden gücünü alıyor, çok ilginç.







  • Levyeman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.