Şimdi Ara

Dc hook alınır (240) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendi konusuna satılmiştır demek disinda bir ref alamayan adamin gelip buraya verdigim rep ustune ayni hesap oldugumuzu soylemesi sebep sonuc tarafindan mantiklidir, ben bir sorun goremiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha geldi şizofrenin 2. kişiliği :D neyse ya ben yatayım siz de ağınıza başkasını düşürmeye çalışın kişilikler.
  • Arkadaşın kendisi biraz gereksizdir. Şimdiye kadar dota alışverişlerinde bir tek onunla sıkıntı yaşadım. Sıkıntılı bir şekilde fiyat vermeye çalışıyor, sana da kabul ettiğinden satmıyorsa inanırım Tek derdi milleti kandırmak bunun = master_revenge.
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Herifin kafa o kadar uçmuş ki gece gece benim beynimi yaktı. konuya yazıyor 460dan bırakırım diye, ekleyince hadi gönder diyor. Pro tradeciyim diyor ne steamrep ne repthread hiç bişey bilmiyor, ilk gidemem o zaman deyince ekleyen sen değil misin diyor. Benim alıcılardan biriyle kendi konusunda kavga ediyor ki kendisi %100 haksız dota profilini bişey sanıyor gelip buraya aynı kişisiniz diyor. Ki kendisi kendi konusuna yazıyor sattım diye. 8 kişiyle alışveriş yaptım hepsiylemi aynı kişiyiz? Bi de diyorki kendi kurallarını kendi konusunda bastırıyor, lan sen başkasının konusunda kendi kuralını bastırıyorsun :D :D :D olur olmaz hakaret ediyor, gerçekten anlamadım çok uçmuş bunun kafa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 31 Temmuz 2015; 17:09:30 >
  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum sakin ol bende kendi konumda bu elemanla atışmıştım :D böyle herşeyi takarsan olmaz, bende senin gibi Dc hook arıyorum, fazladan denk gelirsen bana yönlendirirsen sevinirim

    Maksat kendi çıkarlarını koru, misal ben adama tam güvenemezsem, yarısını gönderiyorum paranın en azından 100 gider diyorum, itemi atarsa diğer yarısını atıyorum. Ama hiç güven vermiyorsa mecbur ilk gitmesini bekliyorum :)

    İyi şanşlar kardeşim , umarım sıkıntı yaşamadan yapabilirsin alışverişini
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, konu hep güncel kalıyor ancak banka hesabım her zaman izin vermiyor takasa, o vakitlerde sana yönlendiririm, hazır bet mevsimi de açılmış zaten.
  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler, iyi şanşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.