Şimdi Ara

Dayatma dayatma diyen ak zihinlilere, muhalif görünümlü ak trollere soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rte anayasayı çiğneyerek 3. kez aday olup kendi adaylığını dayatmıyor mu?

    Anayasada herhangi bir sistemden bahsedilmiyor ve seçimler meclis tarafından yenilenmediği için açıkça anayasa ihlali var. O yüzden yeni sistemde 2. kez olacak palavralarını geçin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • baskı kurmaya çalışanlar tv kanallarında ambargo yiyen yeni partiler sadece. chp bu konuda pek bir şey yapmıyor, hatta kk tayyibin aday olmasını istediğinden eminim çünkü kk oy oranı düşük bir siyasi isim ve tayyip nefretinin olmadığı bir tabloda kk ye verilen oylar düşük kalacaktır.


    tayyibin olmadığı bir seçimde millet istediği partiye oy verecektir ve buda kk nin seçilme ihtimalini neredeyse yok edecek bir durum.

    Muhalif görünümlü aktrollere soruyormuş bak sen. Millet ittifakı ne yaptı bu konuda bana onu söyle? Benim desteklediğim görüş, parti, kendi çapında tarihi kayıtlara geçecek itirazını yaptı. Muhalefetin en güçlü ismi, milyonları arkasında toplayan Kılıçdaroğlu bu konuda ne yaptı bana onu söyle? Veya ben söyleyeyim. "Kimi kime şikayet ediyorsun?" dedi sustu oturdu. Al sana milletin hakkını arayan ana muhalefet.

    Burada bir mağduriyet değil bir ihlal söz konusu. Yoruma kapalı bir ihlal hemde, aday olabilir diyenler yeni sisteme göre 2. kez falan diyor fakat maddelerde herhangi bir sistemden falan bahsedilmemiş. Geriye meclis tarafından yenilenme şartı kalıyor oda olmadı. Resmen anayasayı ihlal ederek kendisini dayatıyor.

    En büyük dayatmayı ampül yapıyor. 20 senedir zaten yönetiyor koskoca partisin yeni bir aday çıkar? Veya mhp koskoca parti o çıkarsın?

    Kötü yönettiği ortada iken aynı adayı dayatmak niye? Ben 2018 de ampüle oy vermişim şimdi vermiyorsam sorun sadece bende mi yoksa adayda mı?

    Kaç seçim daha ampülü seçmeliyiz ki tatmin olsunlar?
  • Bizim millet mağduru sever. Rte'nin adaylığı engellense mağdur olup gösterdiği aday seçilir. Babacan, Davutoğlu ve KK bunu bildiklerinden hiç burayı kaşımıyor.


    Muhalefet İmamoğlu'nu aday gösterip engellenmesi durumunda 2. adayı öne sürse bence seçim garantiydi. Belediye seçiminde mağduriyetin etkisi görüldü.

  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

    Burada bir mağduriyet değil bir ihlal söz konusu. Yoruma kapalı bir ihlal hemde, aday olabilir diyenler yeni sisteme göre 2. kez falan diyor fakat maddelerde herhangi bir sistemden falan bahsedilmemiş. Geriye meclis tarafından yenilenme şartı kalıyor oda olmadı. Resmen anayasayı ihlal ederek kendisini dayatıyor.

  • Bu adaylık işinin gereksiz yere uzatıldığını düşünüyorum. Memlekette apaçık yasalar bile olaydan olaya farklı yorumlanıyor. Sistem değişikliğinden sonraki adaylık da farklı yorumlanıp geçildi işte. Daha 3. kez adaylığa gelene kadar adamın ilk adaylığı için gereken diploması bile ortada yok. Bizim 3-5 muhalif de tek akıllı kendileriymiş gibi hala 3. kez adaylığın olamayacağını iddia ediyor.

  • Anayasaya göre suç işleniyor. Bir de bunun üzerine diploma konusu var. Bu en baştan adaylığı engelleyen bi durum zaten. Muhalefet bu iki konuda yeterli baskıyı kuramıyor gibi. En azından kamuoyu oluşturulmalı ve suç duyurularında bulunulmalı. İleride bunlar kullanılabilir. Ama işin bir de mağduriyet boyutu var malum mağduriyeti kullanmayı seviyorlar. Bu da ayrı bi durum.

    Şu da var ki, Erdoğan a oy veren kesim için yaptigi hukuksuz ve kanunsuz davranışların bi önemi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    baskı kurmaya çalışanlar tv kanallarında ambargo yiyen yeni partiler sadece. chp bu konuda pek bir şey yapmıyor, hatta kk tayyibin aday olmasını istediğinden eminim çünkü kk oy oranı düşük bir siyasi isim ve tayyip nefretinin olmadığı bir tabloda kk ye verilen oylar düşük kalacaktır.


    tayyibin olmadığı bir seçimde millet istediği partiye oy verecektir ve buda kk nin seçilme ihtimalini neredeyse yok edecek bir durum.

  • İnsanlar bu anayasa ihlallerine, adaletsizliğe, hukuk çiğnemelere alıştırıldı 20 yıldır. Bi kere tüm yetkileri elinde toplayan, her kurumu parmağında oynatabilecek bir güç (!) oluştu, bizler istediğimiz kadar bağırsakta, muhalefet istediği kadar itiraz etse de baskı kursa da, ysk nın ne diyeceğini hepimiz biliyoruz.


    Diplomanın bir şekilde kılıfını uydurmuş, ama buna uydurulacak bir kılıf göremiyorum ben. Apaçık yazıyor;


    Bir kişi en fazla 2 kez cumhurbaşkanı olabilir.

    Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.


    Burada nasıl bir yoruma açıklık var? Herhangi bir sistemden bile bahsedilmemiş. 6'lı masanın adayına dayatma diyenler buna sesini hiç çıkarmıyor.


    Sanırım ysk nın 31 marta kadar vakti var, adaylığı kabul etme gerekçelerini çok merak ediyorum.

  • türkiyenin 12. ve 13. cumhurbaşkanı olarak seçilen ismi tayyiptir ve anayasaya göre 2 kez seçilmiştir... laf ebeliği yaparak kanunu delemezsiniz, sizi oktroller ve aktroller, kanun sizin oyuncağınız değil, bu ülke sizin oyuncağınız değil... işiniz gücünüz laf ebeliği ve 7/24 algı pomplamak... hayatınız fasa fiso sizin, miğde bulandırıyorsunuz


    birde gelmiş buraya millete gizli troll falan diyorsunuz, kimsiniz olum siz? ne şekilsiniz siz?



    Dayatma dayatma diyen ak zihinlilere, muhalif görünümlü ak trollere soruyorumBizim TVyoutube
    Genç Parti kurucusu Cem Uzan Bizim TV'de Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı. Uzan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: *Seçimin yenilenmesi kanuna göre 90 gün *Seçim erkene alınırsa Erdoğan aday olamıyor *Siz anayasayı çiğneyemezsiniz *YSK'nın burada yetkisi yok *Erdoğan anayasa konusunda çok titiz davranmıştır. Anayasayı çiğneyemez. *Erdoğan hala ben adayım diyemiyor. *CHP ve İyi Parti'nin buna izin vermemesi lazım Bizimtv ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katıl yapabilirsiniz: https://bit.ly/3gvESQ6 Bizim TV Resmi Kanalı Destekleriniz için ► https://www.patreon.com/bizimtv ► https://www.kreosus.com/bizimtv Bizimtv YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► https://bit.ly/389bLxN Türkiye’nin yeni nesil televizyon kanalı Ankara merkezli ve son derece özgür Twitter ► https://twitter.com/bizimtvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/bizimtvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/bizimtvcomtr/
    https://www.youtube.com/watch?v=RVvSL1wEXn0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 27 Mart 2023; 21:49:21 >




  • Çok doğru bi analiz. Erdoğan in aday olmadığı bir tabloda kk nin kazanması imkansız denilebilir. Mümkünatı yok. Bu konuda bir şey yapılmaması bu yüzden olabilir.


    Suç duyurusunda bulunulsa, yargı geregini yapmayacak kanunları uygulamayacak ama ileride kanunları uygulamayan yargı mensuplarının da yargılanmasının önü açılırdı bu durumda. Çok basit bir denklem. Suç duyurusunda bulunulur. Yargı bir şey yapmaz. Kanunları uygulamaz. Bir şekilde diploma ve adaylık konusunu çözerler. Ama iktidar değişikliği sonrası kanunları yerine getirmeyenler ve kanunlara uymayanlar hakkında gerekenler yapılabilirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayatma dayatma diyen ak zihinlilere, muhalif görünümlü ak trollere soruyorum
  • Muhalif görünümlü aktrollere soruyormuş bak sen. Millet ittifakı ne yaptı bu konuda bana onu söyle? Benim desteklediğim görüş, parti, kendi çapında tarihi kayıtlara geçecek itirazını yaptı. Muhalefetin en güçlü ismi, milyonları arkasında toplayan Kılıçdaroğlu bu konuda ne yaptı bana onu söyle? Veya ben söyleyeyim. "Kimi kime şikayet ediyorsun?" dedi sustu oturdu. Al sana milletin hakkını arayan ana muhalefet.

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Evet, bu forumdaki oğancı ve incecilerin büyük oranda aslında neci olduğunu hepimiz biliyoruz. Geçen günlerde kanlı canlı örneği bile vardı; ana hesap akp li çakma hesabı oğancı 😂

    Adam yanlış bir şey söylemiyor ki kimi kime şikayet edeceksin? Ama yukarıdaki arkadaşın analizine de katılmıyor değilim. Neyseki masanın ortaklarından İyi parti bu konuda bir adım attı ve olağan iktidar değişikliğinden sonra faydası olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz niye Erdoğan'ın her yaptığını yapmaya çalışıyorsunuz? Erdoğan dayatıyorsa siz de dayatmayın, bir farkınız olsun. Kılıçdaroğlu kendi adaylığını rüşvetle, tehditle dayatmıştır. Chp'nin gücünü kişisel çıkarları için kullanmıştır. Yarın iktidara gelirse, aynısını yapmayacağının garantisi var mı?

  • Geldi muhalif görünümlü akapeli. Sen şimdi güya gidip ikisine de oy vermeyeceksin öyle mi?

  • İlk turda Sinan Oğan İkinci tura kalırsa, muhalefetin millet vekillerine göre Kılıçdaroğlu'na verebilirim. Fetö artıklarını ve hdp'lileri vekil yaparlarsa oy kullanmam. 2 kötüden birini seçmek zorunda değilim.

  • Birinci tur; akp + rte

    İkinci tur; rte


    Senin için başka bir ihtimal yok? Sen hala neyin inadını yapıyorsun çoğu kişi gördü senin dün asıl hesabının ne olduğunu.

  • Erdoagan belki de adaylığını koymayacaktı ama baktı muhalefete kılıçtaroğlu iyi parti kavgası var üstelik kılıçtaroğlu Erdoagan'ın adaylığını yeşil ışık yaktı. Adam koydu adaylığını... Şimdi ahbr'e bakıyorum adamlar bayram ediyor muhalif sanatçıların İnce'ye sövüp saymalarini ballandıra ballandıra anlatıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin hesabını görmüşler? Biride çıkıp şu konuyu açıklığa kavuşturmuyor. Benim burada başka bir hesabım yok. Akp ile bugüne kadar hiç bir bağım olmadı. Buyrun ispatlayın ben burdayım. Her türlü iddiaya varım.

  • Aday olsun boşverin geriye dönük işlenemez sanmayın. C başkanlığı madde 105 i açın okuyun kim kazanırsa kazansın meclisi alması çok önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.