Şimdi Ara

Daum Fenerbahçe'ye Veda Etti Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe'nin başında kalıp kalmayacağıma Yönetim Kurulu karar verecek" diyen Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Daum, açık bir istifa sunmadı ama gitmek istediğinin sinyallerini verdi. “Bir gazete haberi nedeniyle Başkanımızla aramızdaki güven ortamının sarsılmasına çok üzüldüm” diyen Daum, “Şu anda devam eden sözleşmemim sona erip ermeyeceğine Fenerbahçe Yönetim Kurulu karar verecektir” diye konuştu.Teknik Direktörümüz Christoph Daum, “Şahsıma yapılan ağır ve sürekli artan eleştiriler nedeniyle, ve ameliyat olacağım için, oynamış olduğumuz son maçtan sonra sözleşmemim feshadilmesi için ricada bulunacaktım. Aslında genel anlamda 2007’de sona erecek sözleşmemi tamamlamak istiyordum ama şu anda devam eden sözleşmemim sona erip ermeyeceğine Fenerbahçe Yönetim Kurulu karar verecektir” dedi.

    Daum “Doğru olan bir şey var ki, Fenerbahçe’nin başarılı olmaya başladığı dönemlerden sonra çalışma ortamımız zorlaştı. İlk yakaladığımız şampiyonluktan sonraki iki yılda, bunu net bir şekilde hissettim. Şahsıma yapılan ağır ve sürekli artan eleştiriler nedeniyle, ve ameliyat olacağım için, oynamış olduğumuz son maçtan sonra sözleşmemim feshadilmesi için ricada bulunacaktım. Aslında genel anlamda 2007’de sona erecek sözleşmemi tamamlamak istiyordum ama şu anda devam eden sözleşmemim sona erip ermeyeceğine Fenerbahçe Yönetim Kurulu karar verecektir” diye konuştu.

    Tüm Yönetim Kurulu’na gereken değeri verdiğini söyleyen ve kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Daum “Tüm taraftarlar, tüm çalışanlar ve ben, böyle bir Başkan’a, böyle bir Yönetim Kurulu’na sahip olduğumuz için gurur duyabiliriz. Fenerbahçe’nin başarılı olabilmesi için ben üzerime düşen her türlü çalışmayı yaptım; bundan sonra da hiçkimse hakkında olumsuz bir görüşüm olmayacaktır” dedi.

    “FANATİK’TEKİ HABERLER DOĞRU DEĞİL”
    Fanatik Gazetesi’nde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten Daum, “Ben kendilerine bunu söyledim, hatta doğruları konuşacağımız bir söyleşi yapalım, teklifini de götürdüm; ama kabul etmediler” diye konuştu. Daum, “Ben, Başkanımız her şeyden o kadar haberdardır ki, ben gitmeden önce gideceğimi benden önce bilir, demiştim. Ama ben bunları sözlerken kesinlikle Başkan’a bilgi taşıyan birilerinin olduğunu söylemek istemedim. Çünkü ben Fenerbahçe’de bulunduğum süre içinde bu tip ortamlarda hiç bulunmadım. Ben orada bu cümleyi söylerken, bir espri yapmak istedim ve olumlu anlamda bunu söyledim” yorumunu yaptı.

    Oyuncu transferlerinden haberdar olduğunu belirten Daum, “Ama transferler benim dışımda, benim bilgim dahilinde Yönetim Kurulu tarafından yapıldı” dedi ve Türk futbolunun ilerlemesi için 6 yabancı sınırlandırmasının mutlaka kalkması gerektiğini savundu.



    ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN BU GUNLERIDE GOSTERDIN BİZEEEEEEEEEEEE







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.