Şimdi Ara

Darkstone Watercooling - Nerede kalmıştık :) - Distroplate Reservoir Combo ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Her ne kadar konumuz 11 yıl önce kendini bilmez çekimsizler tarafından şikayet sonucu silinmiş olsa da uzun bir aradan sonra siz değerli “Sıvı Soğutma” tutkunları için geri dönüyorum. Bilenler bilirler ne kadar kaliteli ürünler ile giriş yaptığımı.

    Şimdi Sıvı Soğutma ürünleri oldukça değişti ve gelişti. Üstelik oldukça pahalı. Baktım ki milletimizin bu ürünlere günümüz şartlarında ulaşması oldukça güç. O zaman başa düştü :)

    Darkstone Watercooling - Distroplate Reservoir Pump Combo ve Distroplate Reservoir ürünlerin protatipleri nihayet elime ulaştı. Instagram üzerinden aynı isim ile takip edebilirsiniz.

    [Darkstone Watercooling - Nerede kalmıştık :) - Distroplate Reservoir Combo ürünler


    Sevgiler,
    @alidarkstone





    @C-TİMİ @em1r @XantoM @SELBAL @Umutcan @volcano2K @Brandybuck @KuarkServerSystems @tworule @milyondabir @Quark @mc.kork @thedeparted @ascha @Stranger @sys_tweaker @tosunermc @such a good idea @bytek @JrMaster @FERROKROM @Benjamin_09 @x_tol @kimikonen @mBenJi @abizer @dertlerinsani61 @hardware wizard @barhonda @MÜŞAVİR @arg-ist @iARDAs @tg2601 @moslevon @TIRAZLI @Renji-tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 19 Temmuz 2020; 11:16:31 >







  • Hadi hayırlı olsun, umarım darkstone rezervuarlar gibi iyi ve kaliteli iş çıkar. Kolay gelsin hocam.
  • @ZvAnA

    Teşekkürler. Çok çok daha profesyonel ve piyasadaki ürünlerden daha kaliteli oldu protatip hali bile :)
  • Hayırlı olsun sonunda yaptın yine yapacağını 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Boyle işlerin bizim ulkemizde yapılması custom dunyası icin gercekten umut verici. İnsallah kalıcı olur. Bende urunun flt 360 versiyonunu kullanıyorum. Uygun kasa icin gorsel şölen havası veriyor.
    Darkstone Watercooling - Nerede kalmıştık :) - Distroplate Reservoir Combo ürünler
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    FLT versiyonunu da mevcut şuan. Sadece bazı tester ve yan ürünler için hazırlık yapıyorum. Sadece Rezervuar ve Rezervuar Combo ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. . Instagram üzerinden takipte kalın.
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    Eger işin icine waterway girecekse kişiye/kasaya ozel siparişleriniz olabilir. Bunlar guzel gelişmeler. Hayırlı olsun diyelim. İnstagram kullanmıyorum o yuzden buradan da yazarsaız iyi olur.
    Bu arada distro panel icin (ihtiyacınız var ise) elimde hem ddc hemde d5 pompa icin 3d cizimler mevcut eger ozelden mail adresi verirseniz gonderebilirim.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ilk etap FLT ve FLT Combo olarak başlamıştık fakat şuan birçok çizimimiz oldu Distroplate, CPU ve GPU Block lar kabiliyetlerimiz arasında olacak.
  • Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sormak istediğim soru bu waterway sadece ddc ile mi çalışıyor. D5 pompa bağlanabilir mi acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SuperMert kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    D5 için tasarladık en yaygın kullanılan ürün olduğu için. DDC ürünlerde uzun vadede ısınma ve ses problemi olduğu için teşvik etmemek adına böyle bir karar aldım. Fakat Pandemi sebebiyle çalışmalara biraz ara verdik ürün hazır ama bazı testlerin tamamlanması lazım. Özellikle de vakit ayırmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 1 Kasım 2020; 12:26:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.