Şimdi Ara

Dark X128 kullanıcı deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hicbiryerde kullanıcı yorumu buladım. Ben yorum yapayım dedim.Teknobiyotikden aldim.Öncelikle işlemcim AMD 3500x . Stok fan ile zor oyunlarda 85 derece oluyordu. Dark x128 aldım. Montajı zorda olsa yaptım. Tabiki içinden çıkan el kitabında yazanlara baksak daha kolay olurdu.
    Fanı takmak için öncelikle plastik ayaklar takılıyor ,sonra tırnakları takmak gerekiyor.tirnaklarin biri sabit diğeri hareketli önce sabit sonra hareketli tırnak takılmalı. Anakartim Asus tuf b-450 pro . Bu anakarta ramlara yada başka bir yeri rahatsız etmeden sığdı. Yalnız ekran kartını sökmek lazım rahat çalışma için.
    X128 de 2 fan var. 70 derece üstünde yüzde yüz çalışma ayarı yaptım.70 derece üstünde tam devire geçince 75-74- diye 65 e kadar düşürüp deviri düşürüyor ,sonra aynı işlem tekrarlanıyor.yani 70i geçirmiyor. Fan sesi düşük devirlerde ve yüksek devirlerde var.Fan üfleme sesi takıntısı olan uzak durmalı.x128i Tek fan ilede denedim orta seviye oyunlarda 65i geçirmiyor. Zor oyunlarda daha zor soğutuyor. 2 fan ile dahaa iyi performans veriyor.sorularinizi beklerim. Kasada 6 fan var Powerbost x59 . Kasa artık ısınmıyor. Buz gibi. Bu kasa hakkında da da pek yorum yok. Fanı bol içi rahat . Parasına göre harika bir kasa. AyrıcaEkran kartı sıcaklığında da 5 derece düşme oldu. Dark  X128 kullanıcı deneyimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 12 Eylül 2020; 14:14:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.