Şimdi Ara

Dark Souls Trilogy Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bandai Namco Entertainment Avrupa, Dark Souls Trilogy koleksiyoncu sürümünü PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyurdu.

    Dark Souls Trilogy koleksiyoncu sürümü Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades oyunlarını ve bu oyunlar için çıkmış olan tüm indirilebilir içerikleri, 34x16x27.5cm boyutunda bonfire'ın yanında duran elit şövalye heykeli, altı diskten oluşan oyun müzikleri ve 460 sayfalık bir kompendiyum içerecek. Üç oyunun ansiklopedisi niteliğinde olan kompendiyumun içeriği ise resimlendirilmiş haritalar (boss ve NPC'lerin konumlarıyla birlikte), item ansiklopedisi, düşmanların ve bossların ansiklopedisi ve tüm diyalogların bir el yazmasından oluşuyor.

    Dark Souls Trilogy koleksiyoncu sürümü 499.99 Euro fiyat ile Bandai Namco Store'da ön siparişe açıldı ve 31 Mayıs 2019 tarihinde çıkacak.








  • sağılacak inek ve yolunacak kaz!?
  • 500 euro onlar için nasıl bir para birimdr bilinmez ama bizim için 3.000₺’dir. Vergiler hariç. Yine Avrupayı kıskandıracağız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500euro burda 500tl gibi düşünün çok rahat alınır ama burda bu parayı vermek biraz lüks, tam hayalimdeki DS ansiklopedisi ve heykeli var halbuki :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 binden alsalar ben de kıskanırım.Çok güzel ve havalı bir duygu kıskanılmak.
  • 500 birim para değil ilk günden tükenir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    500euro burda 500tl gibi düşünün çok rahat alınır ama burda bu parayı vermek biraz lüks, tam hayalimdeki DS ansiklopedisi ve heykeli var halbuki :(


    Hocam yanlis anlama ama bence bunu Türkiye'de alacak insanla Avrupa'da alacak insan ayni sinifta bir insan olacaktır. 500€ Avrupa'da çok büyük bir rakam, girin yabancı oyun haberi sitelerine yorumlarda herkesin fiyattan yakindigini görürsünüz. Ben zaten size çok hayret ediyorum 300-400 TL gibi rakamlara nasil oyun alabiliyorsunuz, benim burada GoW ve Red dead gibi yapimlar hariç verdigim en fazla 30€. İnşallah en yakin zamanda Türkiye'ye özel fiyatlandırmalar olması dileğiyle..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • CILGIN_TURK_96 kullanıcısına yanıt
    dostum, dogru soyluyorsunuz 500€ buyuk bir para ama emin olun o yabanci forumlarda oyunlarin fiyatina laf atanlarin cogu cocuk yada bos yorum yapan tipler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ScottishJR

    dostum, dogru soyluyorsunuz 500€ buyuk bir para ama emin olun o yabanci forumlarda oyunlarin fiyatina laf atanlarin cogu cocuk yada bos yorum yapan tipler.


    Haklisiniz, çoluk çocuk olma olasiligi çok yüksek o tür sitelerde. Benim 2 yildir takip ettim kaliteli bir site var(editioncollector.fr) sadece özel sürümlerin tanitildigi, yani çoluk çocuğun takilacagi bir yer değil. Yorumlarda herkes pahalı olduğunu yazmis, ben bile habere girerken ön sipariş vermek için girmiştim taki fiyatı görünceye kadar. Benim bu özel sürüme verebileceğim tas çatlasın 200€ ve maalesef artik firmalar bu özel sürümler için fiyatları çok abartmaya basladir, 150€ çok derken artik 300- 500€ gibi uçuk fiyatlar konuşulmaya baslandi. Mesela son örneklerden biriside MK11 içeriğine göre 300€ bence çok abartili bir fiyat olmus. Neyseki aç gözlü olmayan firmalar'da var CD projeckt gibi The witcher 3 ün özel sürümü 150€ dan çikmisti ve içeriği dolu doluydu en son çıkacak olanlardan bir tanesi de Sekiro 110€ dan ön siparişe konuldu ve içeriği dolu dolu hatta Dark souls Trilogy'de olmayan steelbook bile var. Yani demek isteyeceğim artik firmalar çok aç gözlü olmaya basladilar her sene bir birinin aynisi çikan oyunlar, kalitesiz veya oyunun içinde olmasi gerekirken ayriyeten sunulan DLC , oyun içi paralar derken artik arkadasinda dedigi gibi "sağılacak inek ve yolunacak kaz" haline getirmeye çalisiyorlar bizleri, inşallah en yakin zamanda bu saçma fiyatlara bir son verirler..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • seneye 84 tl ye indirimle psstore da yerini şimdiden ayırttı bile (tabi kriz çıkmaz dolar bu şekilde devam ederse)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.