Şimdi Ara

DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
9
Favori
29.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bildiğiniz üzere Dark Souls'un PtDE versiyonu satıştan kaldırıldı. Artık sadece Remastered versiyonu satıldığından her ne kadar kendim bile almamış olsam da eski versiyondaki çevirimi bu oyuna uyarladım. Beklediğimden uğraştırıcı çıktıysa da oyun içi yazıları aktarma sürecini tamamladım. Ancak ufak çözünürlük değişiklikleri bile görsel dosyalar konusunda büyük zorluk çıkardı. Font konusunda sağolsun Karapathian hatrımı kırmayarak yardımcı oldu, mekan isimleri-ölüm mesajı gibi yerleri de ben kendimce yenilemeye çalıştım. Halen hatalı kısımlar olma ihtimali var, çünkü yoğun bir dönemimde aceleyle hazırlanmış bir yama oldu. Ayrıca oyunun orijinalini alamadığım için çevrimiçi kısımları test edemedim. Bulduğunuz hataları konuda paylaşırsanız bir süre sonra topluca düzeltmeyi planlıyorum.
    Orijinal oyun sahiplerine uyarı: Steamde oyuna sahipseniz bu yamayı kullanarak çevrimiçi oyuna girmenin softban riski taşıdığını unutmayın. Yamayı kurmadan önce oyunu çevrimdışı başlayacak şekilde ayarlayıp yamayı kullandığınız sürece çevrimiçi olmayarak bu riski ortadan kaldırabilirsiniz. Çevrimiçi oynamak istediğinizde yama dosyalarını kaldırıp oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulatarak oyunu eski haline getirebilirsiniz.



    Kurulum Talimatları:

    1-DSR Türkçe Yama klasörü içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu "DARK SOULS REMASTERED" klasörü içine atıp dosya birleştirme taleplerini onaylayın, çakışan dosyaları değiştirin.
    2-DSR-TPUP.exe programını "YÖNETİCİ" olarak çalıştırıp "Repack" düğmesine basın. Soldaki bölümde "Finished!" yazdığında işlem tamamlanmış demektir. Programı kapatın.
    3-Oyunu çalıştırın ve yamanın tadını çıkarın. İyi eğlenceler!


    Alternatif: Karapathianın paketlediği kurması kolay ama test edilmemiş versiyon: link


    ->Xbox controller kullanan arkadaşlar oyun içi simgelerin xbox'a uyumlu hale gelmesi için normal kurulumdan sonra bu dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atmalılar: link

    Sık sorulabilecek sorular:
    -Bu yama korsanla uyumlu mu?
    Evet.
    -Ban yeme riski yüksek mi?
    DSIII'te sadece yamayı kullanıp ban yediğini gördüğüm olmadı. Yani çok küçük bir ihtimal. Zaten aslında hilecilerin yaygın olduğu bir oyun ama yine de mesuliyet kabul etmemek adına ben uyarımı yapıyorum.
    -Ban yeme nasıl oluyor? Vac ban gibi mi?
    Vac banı gibi steam hesabınızda gözüken bir ban değil. Oyunu çevrimiçi oynamanızı engelleyen bir ban. Bir süre sonra kalkıyor ancak tekrar ederseniz süresiz ban ihtimali var.
    -Bu DSR-TPUP.exe nedir?
    Bu oyunun modlanmasını sağlayan bir program. Şuradan ulaşılabilir: DSR Texture Packer & Unpacker
    -Yamanın şurasında hata var?
    Hatalı yerin ekran görüntüsünü konuda paylaşırsanız bir süre sonra topluca düzeltmeyi planlıyorum.
    -Dark Souls 2'ye el atacak mısın?
    Arkadaşlar o oyun DSIII yamasını beraber yaptığımız Karapathian tarafından zaten çevirildi. Ancak DSIII'ün çevirilmesine yaptığı masrafların karşılıksız kalması ve buradaki topluluğun gereksiz sataşmaları yüzünden yamayı yayınlamama kararı aldı. Bu kadar beraber çalıştığımız bir insanın çıkardığı yamanın üstüne yama yapmayı etik dışı görmem bir yana yeni bir yama yapmaya ne hevesim, ne zamanım ne de teknik imkanım var. Bu yüzden lütfen bu konuda istekte bulunmayın.

    -Sakin olsa da katılmak isterseniz serinin oyunlarında yardımcı olacak sağlam üyeleri olan Dark Souls Steam Grubumuz:https://steamcommunity.com/groups/darksoulsturk


    ---Ekran Görüntüleri---

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]

    DARK SOULS: REMASTERED Türkçe Yama [Yayımlandı]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleonfd -- 9 Temmuz 2018; 21:31:44 >







  • sen adamsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden #rez
  • Çok çok teşekkürler.
  • istersen test konusunda yardımcı olurum oyunu satın aldım ing iyi değil sadece çevrilmeyen satır var mı ya da görünmeyen satır olursa ekran görüntüsü atarım.
  • eline sağlık başkan beklemedeyiz.
  • Hocam Vampyr oyunu çıktı da onu oynamayı düşünüyordum. Bu yama 1 haftaya filan çıkarsa Vampyr'e hiç başlamayacağım? Yamanın yakın zamanda gelme ihtimali var mıdır? Yoksa da canınız sağ olsun bu arada başka oyunlar oynarız
  • Teşekkürler. Bu arada hem 1'i hem 3'ü çevirdin, 2'ye de el atarsan çok iyi olur
  • Çok teşekkürler. Eline emeğine sağlık :)
  • Bekliyoruz usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    Hocam Vampyr oyunu çıktı da onu oynamayı düşünüyordum. Bu yama 1 haftaya filan çıkarsa Vampyr'e hiç başlamayacağım? Yamanın yakın zamanda gelme ihtimali var mıdır? Yoksa da canınız sağ olsun bu arada başka oyunlar oynarız
    Oyunda fazla metin var sanırım kolay kolay yama gelmez yakında bekleme derim :D
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Bu cumartesiye yetiştiremezsem biraz geriye kalacak bayram vs sebeplerle. Yani pazara kadar yayınlamazsam gecikecek demektir. Ama yerinde olsam ben şimdiden Vampyr'e başlardım gördüğüm kadarıyla çok uzun bir oyun değil.
  • Dark Souls PtDE PC özürlü olduğu içi oynayamamıştım,remastered sürümü Fix 60 FPS çalışıyor,yamanın bu sürüme güncelleneceğine sevindim,umarım bu hafta çıkar.
    Emeğinize sağlık.
  • Biraz oynadım ama abi işte o konuştuğun elemanlar var ya ing olduğu için bir şey anlamıyorsun ya çok anlamsız geliyor boş boş oynuyormuşsun gibi geliyor bizi Türkçe yamalara bağımlı yaptığınız için sizlere sövsek mi sevsek mi bilemiyorum. pazar gününü heyecanla bekliyorum.
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı yayınladım arkadaşlar. Halen hatalı kısımlar olma ihtimali var, çünkü yoğun bir dönemimde aceleyle hazırlanmış bir yama oldu. Ayrıca oyunun orijinalini alamadığım için çevrimiçi kısımları test edemedim. Bulduğunuz hataları konuda paylaşırsanız bir süre sonra topluca düzeltmeyi planlıyorum. Şimdilik iyi eğlenceler!
  • eline sağlık reis büyük adamsın vesselam
  • Hiç merak etmeyin :)

    Elinize sağlık tekrardan güzel bir haber oldu.İftardan sonra artık dalarım yoksa aç kafayla bu oyun çekilmez sakin ve tok kafayla hemen başlayacağım.Sağolun tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam.
  • Mükemmel :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.