Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
20
Favori
148.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piratex

    Dark Souls: Prepare to Die Edition Türkiye steam den niye alamıyoruz. Bilgisi olan varmı? Bir ara GFWL varmış ama artık yok galiba?

    bize kapalı oyun steam üzerinden. gfwl hala var ben gfwl üzerinden oynuyorum steam'de.
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    cracked red eye orbları devamlı alabilmek için Darkwraith lere katılman lazımdı, eğer Frampt la(soul karşılığı eşyaları sattığın yılanımsı) konuşup onun götürdüğü yere bıraktıysan Lordvessel'i, mümkün değil onlara katılman.

    Benim en beğendiğim mekanlar genelde Londo dan sonra özellikle kristal mağarası ve resmin içindeki dünya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Haziran 2014; 14:39:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    cracked red eye orbları devamlı alabilmek için Darkwraith lere katılman lazımdı, eğer Frampt la(soul karşılığı eşyaları sattığın yılanımsı) konuşup onun götürdüğü yere bıraktıysan Lordvessel'i, mümkün değil onlara katılman.

    Benim en beğendiğim mekanlar genelde Londo dan sonra özellikle kristal mağarası ve resmin içindeki dünya.

    sanırım darkwraith olayı için yüksek leveldayım, benim level 86 olduğu için ve demon ruins'i sevmediğim için oradan sonrasını (daha doğrusu lost izalith sanırım) oynamama kararı aldım. elimde kalan tek cracked red eye orb ile de bir türlü invade yapamadım sanırım level yüksek kalıyor. covenantları araştırdım. darkwraith, darkmoon ya da gravelord ile gideceğim bakalım.

    yeni build açayım dedim gravelord'a katılırım daha ne göreyim undead burg'den itibaren invadeler yağmur gibi geliyor. düşük levellı olan bana düşük levellı olup en baba silahlı elemanlar düşüyor ki bir kaç tanesini tokatlayıp köylerine yolladım zweihander ve claymore sağolsun hadi ben az buçuk tecrübe kazandım da yeni oyuncuların o invadelerden kurtulması imkansız ve oyunu bırakabilirler. sanırım bu oyun gelmiş geçmiş en şerefsiz oyuncu kitlesini barındırıyor, from software silahlara level sınırı koymalıydı, adam undead burg'de gravelord sword ile invade yapıyor o derece şerefsiz evladı

    resmin içindeki dünya dizayn olarak şahane geldi bana da ama tekerlek iskeletler olsun, kanatlı karılar olsun ne bileyim öldürünce toksik etki bırakan garip yaratıklar olsun bana biraz zorlama geldi. zorluğu çok ucuzdu yani. mesela anor londo'daki dragonslayer archerlar, oyunun ruhuna aykırı son derece ucuz bir zorluk mesela orası veya capra demon'la kapışma yine 2 tane köpek ve dar mekanla kabus gibi. yeni build'de yuvarlana yuvarlana merdivenlerden çıkıp köpekleri kestim sonra capra'yı aşağıda hasar almadan ataklarından roll yaparak kurtularak doğradım. oyunun bazı yerlerinde öyle ucuz bir zorluk var ki adama oyunu harbiden bıraktırır. oyun daha dengeli olmalıymış, özellikle pvp sistemi çok ama çok sakat. oyuna yeni adımını atmış adamın karşısına hayvan gibi ekimpmanıyla, büyüleriyle çıkan çok yavşak var ve ilginçtir ki bu adamlar harbiden yaptıkları bu mallıktan büyük zevk alıyor.

    edit: bu arada zweihander çok baba bi silah bu oyunu büyü veya pyromancer ile oynamanın hiçbir zaman taraftarı olmadım ve oynayanlara anlam veremedim. bu konuda beni haklı çıkarıyor zweihander. kalkan zaten kullanmaz oldum, asıl challenge two handed kodumu oturtan bir kılıç alıp ortamlarda coşmak. zwei, claymore, black knight sword, black knight straight sword, black knight halberd açık ara favorilerim. bir tek black knight great sword bulamadım, buldum ama yeni build ile buldum (undead parish'tte kulenin tepesindeki karaoğlanı zwei ile ezdim) ona da statlar yetmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 25 Haziran 2014; 2:38:25 >
  • Lost izalith ten ben de nefret ediyorum :) Hele ilk zamanlar ejder bacakları 2 kilometreden altlarlardı üstümüze iyice çekilmez durumdaydı...
    Ama oranın sonundaki bossu kesmen lazım bitirebilmek için O da çok gereksiz bir bosstur.
  • bed of chaos da tamam. oyunun 2. yarısı (Anor londo'dan sonra, lordvessel'ı aldıktan sonra) o kadar ucuz, iğrenç ve çirkin ki resmen ite kaka kendimi zorladım. Halbuki ilk yarısı şahane, ilerlemenin keyif verdiği bir yapıdaydı blighttown bile.. Oyun boyunca bed of chaos kadar ucuz bir boss-zorluk yoktur herhalde, bir de anor londo'daki archerlar var. Four kings desen ayrı bir rezalet, taktik bile yapmıyorsun hasar verme yarışına giriyorsun, nito desen şaka gibi 1 dakikamı bile almadı kesmesi..



    şöyle özet geçecek olursak.

    *Asylum demon basit, en fazla 2 defa ölürsünüz onda da acemilikten.
    *Taurus demon basit, yine en fazla 1-2 defa ölürsünüz dikkati dağıtmazsanız.
    *Capra demon zor sayılabilir, mekanın darlığının ve köpeklerin etkisi de var. Köpekleri kesince capra'nın ataklarını dodge yapması çocuk oyuncağı zaten.
    *Gaping Dragon eh işte, ilk ataklarını gözlemlerseniz çocuk oyuncağı.
    *quelag zor sayılabilir, attığı lavlar neyse de tek atışta sizi indirebiliyor, summon yapmakta fayda var dikkati diğer tarafta olacak.
    *iron golem başta gözlem yaparsanız kolay, tower knight'ı hatırlattı ayaklara saldır çöksün felan.
    *ornstein and smough dlc'siz oyundaki bence en zor boss(lar) summonda fayda var ama benim humanity bittiği için hollow vaziyette kesmiştim. 5 kere felan ölmüşümdür
    *seath the scaleless çocuk oyuncağı, arkada kalıp curse yemezseniz çok kolay. ama ona giden mekan cins, görünmez köprüler felan.
    *pinwheel'a boss bile denemez, rezalet derecede kolay, oyunun başında gidip rite of kindling'i almak lazım.
    *great grey wolf sif ortalama zorlukta, kendisinin çok iyi bir hikayesi var dlc'de öğrendiğim.
    *four kings 1 defa ölürsünüz sonra stone armor kuşanıp black knight sword ile taktiksiz öküz gibi girişirseniz 3 kings olarak kalır.
    *ceaseless discharge kodu mu oturtuyor ama yavaş olduğu için vurdukça koluna vuruyorsunuz.
    *demon firesage asylum demon'un yanar dönerlisi, fire patlamalarına dikkat ettikten sonra kolay
    *centipede demon birazcık zorladı keza kameranın mallaşması ve framerate rezilliği birlikte geldi.
    *bed of chaos ise küfür gibi. 5 kere ölmüşümdür, öldükten sonra aynı iğrenç mekanlarda dolaşması sıkıntı. atakları basit, 2 süpürmenin hemen peşine 2 de batırma yapıyor, iş bitince ortaya atlayıp yumrukla öldürüyorsunuz. ucuz ve rezil bir boss.

    Dlc bosslarına gelecek olursak.

    *Sanctuary guardian aşırı agresif ama iyi gözlemleyince kesersiniz.
    *Knight Artorias ana oyunun tüm bosslarından daha zor, 3 defa ölmüşümdür ama 4. gidişimde aşırı sabır sayesinde kesmişimdir. kendisi ana oyunla ilgili bence en önemli karakterlerden biri, grey wolf sif'in sadık yol arkadaşı. aşırı agresif bana demon's souls'taki flamelurker'ı hatırlattı. ilacı sabır ve yüksek stabiliteli bir kalkan.
    *Kalameet zor sayılabilir, kusmuğuna dikkat etmekte fayda var bir de mobil olmalısınız, fazla ağır ekipmanlar kuşanmamalısınız.
    *manus 3 defa gelip öldüğüm hayvanat, ultra agresif ve en son artık sinirlenip çıktım. summon felan yapmadan keseyim diyorum ama olacak gibi değil

    manus'u kesip gwyn'e gitsem mi gitmesem mi bilemedim, lord vessel'a 4 lord'un soullarını koyduktan sonra geri dönüş var mı bilmiyorum. keza oolacile township'e dönüp kırmızı sign'larla bol bol pvp yapıyorum. sanırım son boss gwynn'e gidersek oyun bitecek.


    manus'a giderken darkroot'taki kedinin bizi sif'e yönlendirilmesi ve sif'i kurtarmamız tüylerimi diken diken etti. sonrasında bulduğumuz kalkanın açıklamasında yazıyor zaten hikayesi. Artorias'ın hikayesi oyunda açık ara en güzel yazılmış ve ilgi çekici olanı. Sif olayını biraz da kendim araştırdım eğer normal oyunda sif'i öldürmemişsek ve önce dlc'yi yapmışsak (sif'i orada kurtarmışsak) sonra ana oyunda sif'e gidersek alternatif video giriyor ki gözleri dolduruyor. Sif bizim onu geçmişte kurtardığımızı hatırlıyor, o yüzüğü alıp abyss'e gitmemiz gerektiğini bu kararımızdan dönmeyeceğimizi biliyor, belki ölürse ebedi dostu artorias'a sonunda kavuşacak:(





    Sakın ola sakın bu oyunu keseyim biçeyim aman ne hardcore adamım modunda oynamayın. Aldığınız her item'ın description kısmını mutlaka okuyun keza oyun size hikayeyi ancak öyle anlatıyor. O kadar da zor bir oyun değil zaten, ufaktan ekstra dikkat istiyor o kadar. Ayrıca praise the sun mıdır ne mal bir şeydir keşke filtreleme olsa da görmesem şu mallığı oyunda, portal 2'den sonra reddit bebelerinin etrafa cake is a lie xD yazması kadar itici ve cins geliyor.

    oyun çıkmadan konusunu açmıştım, çıktı askere gittim geldim aylarca tribes'a, nier'a, disgaea'ya felan gömüldüm daha yeni sonuna gelebildim. Son nesildeki en iyi oyunlardan diyebilirim (nier'ın ardında tabi keza dark souls'un 2. yarısı çok çirkin ve ucuz) daha demon's souls var bitecek, hatta dark souls 2 var. Ardına bir ps4 ve bloodborne ohş valla

    edit: bir de benim gibi körü körüne kendiniz keşfederek oynayın, sakın ola bir videoya rehbere felan bakmayın. benim gibi oyunun başında new londo'ya girin hayaletlere hasar veremeyince topuklayarak kaçın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 29 Haziran 2014; 17:17:11 >
  • arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum online durumu benim için çok önemli malum oyun çok zor online oyuncu durumu nasıl tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim bu arada dark souls 2 yi bitirdim oyun müthişti tersten gidiyorum şimdi birinci oyunu oynamayı düşünüyorum online şu an aktif mi bir sıkıntı var mı saygılar...!
  • Beyler Blighttown'dan çıkmak için kestirme var mı ya ? Nefret ettim mekandan. Quelaag'ı kestim, üstüne gidip lavdan canavarı da kestim ( Quelaag'dan sonra gidilen yerdeki. Zırhı alınca saldıran ). Quelaag'ın kardeşini filan da gördüm bonfire yaktım. Döndüm geriye ayar oldum ya. Saçma sapan sinekler - 800 metreden görüp koşan canavarlar filan. Blighttowndan geçmeden Firelink'e ya da herhangi bir yere gitmenin yolu yok mu ? Lavlı mekanda bossu kestikten sonra yerler kurudu. İlerledim Capra Demon kestim. Sonra 2 tane birden saldırdılar, 2.si kesti çıktım oyundan. O rotadan dönüş varsa tekrar girip denerim.
    Oyun mekaniklerine hakimim, soul kaybı pek yaşamadan farm yaparak ilerledim. Itemler güzel. Rotanın zorluğu önemli değil, çıkmak için 3-5 boss kesebilirim yeter ki Blighttown'dan geçmeyeyim. Zaten fps düşüyor lanet mekanda. Saçma saçma aşağılara düşerek ölüyorum. Blighttown yüzünden oyuna giresim kalmadı.
  • Aoi. kullanıcısına yanıt
    Quelagg'a gitmeden bi bonfire vardı oradan çık sağdan devam et yukarıdan git valley of drakes'e varacaksın oradan new londo ruins'e oradan da firelink'e geçebilirsin, pek kısa yol değil ama basıp geçebilirsin.

    Eğer blighttown'dan tiksindiysen anor londo'dan sonra oyunu bırakma noktasına gelebilirsin. Lost izalith, tomb of the giants, new londo ruins hep çirkin ve uyduruk yerler tıpkı blighttown gibi sinir bozucu olabiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 18 Temmuz 2014; 5:18:28 >
  • @Aoi.
    kısayol olarak şu var gayette güzel bir yol

    firelink shrine 'dan aşağıya new londo ruins 'e iniceksin. Asansörden inip merdivenden inince hemen sol tarafta aynı yapıda merdivenler var. Bu merdivenlerden çıkınca demir kapı var, master key aldıysan oyuna başlarken bunu açabilirsin. Açınca tam karşıda bir mağara girişi var, burası blighttown'un ortasına denk geliyor. En aşağıya, zemine inince bonfire var yakında.
  • Oyunu şimdi oynamaya başlasak arkadaşımla summonlama da falan sorun yaşar mıyız? Steam de oyunu alamıyoruz mecburen başka yerlerden alıp ekleyeceğiz steama. Serverları hala çalışlışyor mu oyunun? DS2' de bile bazen birbirimizi summonlayamıyorken DS1 ne alemdedir acaba merak ediyorum. Ayrıca tek oynamaya korkuyorum oyunu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

    Oyunu şimdi oynamaya başlasak arkadaşımla summonlama da falan sorun yaşar mıyız? Steam de oyunu alamıyoruz mecburen başka yerlerden alıp ekleyeceğiz steama. Serverları hala çalışlışyor mu oyunun? DS2' de bile bazen birbirimizi summonlayamıyorken DS1 ne alemdedir acaba merak ediyorum. Ayrıca tek oynamaya korkuyorum oyunu :)

    oyun gfwl(game for windows live) kullandığı için istediğin arkadaşını sana hiç göstermeyebilir bile. öyle rast gele biri varsa görürsün. atılan 10 summon dan 1 i ni felan gösteriyodur heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninamarok

    @Aoi.
    kısayol olarak şu var gayette güzel bir yol

    firelink shrine 'dan aşağıya new londo ruins 'e iniceksin. Asansörden inip merdivenden inince hemen sol tarafta aynı yapıda merdivenler var. Bu merdivenlerden çıkınca demir kapı var, master key aldıysan oyuna başlarken bunu açabilirsin. Açınca tam karşıda bir mağara girişi var, burası blighttown'un ortasına denk geliyor. En aşağıya, zemine inince bonfire var yakında.

    Yok hocam Blighttown'da idim zaten. Oraya Depths'ten gitmiştim. Blighttown'dan çıkmak için yol istemiştim ama hallettim, teşekkür ederim. Bir daha inmem gerekirse ( gerekmesin ) bu yolu kullanırım, daha pratik gözüküyor.

    @wildlove
    Hocam en son cinnet anında Queelag'dan çıktıktan sonra soldan kaptırdım, asansör gibi bir şeyden yukarı çıktım. Kimseye bulaşmadan sürekli merdivenlerle çıktım koşa koşa. En son dediğiniz yere geldim şansa. Valley of Drakes'den de büyük ejderhayı, sonra öteki ufakları öldürerek Darkroot Basin'e geçtim. Oradan Hydra'yı kestiğimiz yerden Undead Burg > Undead Parish yaptım. Şimdi Demircinin olduğu Bonfire'dayım ( Parish ), Sen's Fortress'a mı gitmem lazım ? Yoksa daha önce yapmam gereken bir şey var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aoi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ninamarok

    @Aoi.
    kısayol olarak şu var gayette güzel bir yol

    firelink shrine 'dan aşağıya new londo ruins 'e iniceksin. Asansörden inip merdivenden inince hemen sol tarafta aynı yapıda merdivenler var. Bu merdivenlerden çıkınca demir kapı var, master key aldıysan oyuna başlarken bunu açabilirsin. Açınca tam karşıda bir mağara girişi var, burası blighttown'un ortasına denk geliyor. En aşağıya, zemine inince bonfire var yakında.

    Yok hocam Blighttown'da idim zaten. Oraya Depths'ten gitmiştim. Blighttown'dan çıkmak için yol istemiştim ama hallettim, teşekkür ederim. Bir daha inmem gerekirse ( gerekmesin ) bu yolu kullanırım, daha pratik gözüküyor.

    @wildlove
    Hocam en son cinnet anında Queelag'dan çıktıktan sonra soldan kaptırdım, asansör gibi bir şeyden yukarı çıktım. Kimseye bulaşmadan sürekli merdivenlerle çıktım koşa koşa. En son dediğiniz yere geldim şansa. Valley of Drakes'den de büyük ejderhayı, sonra öteki ufakları öldürerek Darkroot Basin'e geçtim. Oradan Hydra'yı kestiğimiz yerden Undead Burg > Undead Parish yaptım. Şimdi Demircinin olduğu Bonfire'dayım ( Parish ), Sen's Fortress'a mı gitmem lazım ? Yoksa daha önce yapmam gereken bir şey var mı ?

    yapman gereken başka bir şey yok sen's fortress'a doğru yola çıkabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Oyunun zorluğunu kontroller oluşturuyor anlaşılan. Ben adamı denk getirene kadar 35 kere vuruyor bana. Bir checkpointte taaa görevin en başında olduğu için o kadar emek boşa gidiyor. Günah günah.

    Hedefe kilitlenme özelliğini kullanmazsan hiç ilerlenmiyor bu oyunda. Klavye ile oynuyorsan ayarlardan o tuşu kolay bir yere al(caps lock gibi). Kumanda ile oynuyorsan Xbox Controller Emulator programını kullanarak tuşları doğru şekle ayarlayabilirsin, sağ analoga bastığında hedefe kilitlenmesi lazım.

    hedefe kilitlenme pc için hangi tuş? ayarlardan bakıyorum ama bulamadım bitürlü.
  • :D
  • Mouse orta tuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GFWL sayesinde 1 senedir orjinal oyunumu win8 'de oynayamadım.Gittim Dark Souls PtDE PS3 için satın aldım.Kurtuldum gfwl denen illetten.DS 2 steam kullanıyormuş onu PC için almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evsen81 -- 28 Ağustos 2014; 23:02:19 >
  • gfwl sistemi halen daha kalkmadı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackPierre

    gfwl sistemi halen daha kalkmadı mı?

    kalkmadı kalkıcak gibi durmuyor
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.