Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.539
Cevap
34
Favori
50.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pek açmadı bu oyun ya. Üst üste oynayınca mı böyle oldu bilmiyorum ama. Yani aman açayım da oynayayım arzusu yok. Üç günde on saat anca oynamışım ki ben dört günde Dark Souls 1 bitirmiştim. Demon's Souls andırıyor hafiften bu oyun Firelink Shrine'ı Demon's Souls'taki merkez lokasyona benzetmişler.


    Benim şimdilik asıl hedefim Ps5 alıp Bloodborne ve Demon's Souls Remake oynamak aslında. Dark Souls III (2016) [ANA KONU] 

  • Hayatimda hic souls oyunu oynamamistim. İlk defa ds3 ile seriye bir giris yaptim. Hep oynamak istemistim ama cesaret edememistim. Oyunun ilk bossu gundry'i(en kolay bossmus) heralde bi 15-20 kere oldukten sonra kesebildim. Neyse sonradan oyunun mekaniklerine alistim, catedral bolumunun bossunu da kestim. Bosslarda cok fazla zorlanmadim, en fazla bir iki kere olmusumdur. Oyunun bosslari o kadar da zor degilmis. Asil zorlayici kisim bossa gidene kadar ki surec. Bazen asiri cesaret geliyor daliyorum 3 kisinin arasina ne oldugunu anlamadan ölüyorum. Ne zaman bu cesaret gelse oyun beni cezalandirdi, mekaniklere ne kadar alissam da tam hakim olamadigim icin oldugum cok oldu. Biraz sabir isi, her zaman sabirli olmak gerekiyor. Bu arada sinirden bir tisortumu ortadan ikiye boldum. İlk mercenary ile baslamistim ama acemiler icin uygun degil bence. Daha sonra knight ile basladim cok rahatladim. Bir de tavsiye istiyorum, knight icin hangi silahlar ve zirh onemli. Ben deep axe miydi neydi onunla devam ediyorum +4 yaptim, zirh oyunun basinda verilen zirh ile devam ediyorum. Tavsiye bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ariandel DLC'sinde ikinci boss'ta yardım lazım güncel oynayan arkadaşlar varsa gelirse çok sevinirim. ( İlk boss'ta özellikle adam bulmak çok kolaydı da bu boss'un bonfire'ın da adam bulamadım.

  • Herkesin elden ring beklediği bu günlerde ben dark souls 3'e başladım.
    Diyeceğim tek şey, miyazaki çok büyük adamsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    çok zorlanıyorum hocam neden kaynaklı olabilir her gördüğümü kesmeye çalışıyorum ondan mı oluyor acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok başarılı


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Şahane olmuş. You Lucky Bastard. Drug Lord Busted Dark Souls III (2016) [ANA KONU] Kaptan Amerika kalkanı.Dark Souls III (2016) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Dark Souls serverları sizce yeniden aktif olur mu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 30 Mart 2022; 10:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem dark souls 3 te hem de 2 de online serverlara baglanmıyor.

    Sorun bendemi yoksa genel bir problemmi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajmet -- 31 Mart 2022; 20:31:23 >
  • ajmet A kullanıcısına yanıt

    genel hocam bir hack olayı mı ne olmuş o yüzden kapattılardı ne zaman açılır bilmiyoruz.

  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgi için.

    Açılır insallah yakın zamanda.

  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU]



    Sunlight Medal, Proof of a Concord Kept, vertebra shackle ve wolf's blood swordgrass toplayacağım diye canım çıktı ama bunu da hallettik. Sırada Ds2 var..





  • convergence modunu yükledim oyun bambaşka bir şey oldu. dark souls 4 desek sırıtmaz yalnız ışıklandırma inanılmaz göz yoruyor. ayarlardan parlaklığı en düşüğe getirmeme rağmen. bir türlü çözemedim sorunu

  • Merhaba. Souls oyunlarında yeniyim. Direkt DS3 ile başladım knight olarak. Statlarımı sadece endurance ve strenge olarak mı vermeliyim? Ek olarak vitality taşıma yükünün kapasitesini arttırıyor. Yüküm %70 i geçmedikten sonra hareket hızım hep sabit mi kallıyor? Mesela yük %40 olsa da %65 olsada hareket hızım aynı mı?

  • Mutlaka izometrik modu gelmeli bu oyuna :)



    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]Flurdehyoutube
    Using Tilt Shift to turn Dark Souls 3 into a miniature world. With its tiny inhabitants waddling around going on about their lives. Patreon: https://www.patreon.com/Flurdeh Subscribe for more! Twitter: https://twitter.com/Flurdeh -- About the game -- Dark Souls III is a 2016 action role-playing video game developed by FromSoftware and published by Bandai Namco Entertainment. It is the third and final game in the Dark Souls series. The player controls the Ashen One, an Undead who failed to become a Lord of Cinder and thus called an Unkindled, rises and must link the fire by returning Prince Lothric and the defiant Lords of Cinder to their thrones in Firelink Shrine. -- Credits -- Music: "Firelink Shrine - Dark Souls III Soundtrack" - Yuka Kitamura Reshade -- About the Channel -- Tiny Game Worlds is all about seeing the scenery and worlds of video games from a completely different perspective, using techniques like and similar to Tilt Shift in video games to make the world appear smaller.
    https://www.youtube.com/watch?v=e13mDQnkWVE
  • Dark Souls 3'ü istediğim şekilde ve zamanda ancak şu aralar oynayabildim. Özellikle oyunun sunumu harika. Müzikler enfes. Boss savaşları çok eğlenceli. Zorlandığım zaman yardım alarak geçtiğim oldu. Eklenti paketleri de çok iyiydi. 6 yılı geçmiş oyun çıkalı ve online oynayan birçok oyuncu var. Oynanış bakımından diğer iki oyundan hızlı bir oyun. Hikaye konusunda ise daha çok oyuncuların yorumuna bırakmışlar. Gerçekten oynanması gereken bir seri. Sekiro ve daha sonra Elden Ring'i de uygun zamanda oynamayı planlıyorum. Dark Souls III (2016) [ANA KONU] 

  • Tekrar başladım. Eski sistem oynatmıyordu. Oyun güzel de kanser bir zorluk var. Çokça eleştirilen Dark Souls 2'nin yaptığı numaraları bu oyun da yapıyor ama nedense Dark Souls 2'nin adı çıkmış. Bir tane olması yetecek yerde iki tane orta büyüklükte mob koymuşlar mesela. Biriyle uğraşırken diğeri arkadan çakıp pestilini çıkarıyor. Onun dışında bataklık kısımları falan çok kanser. Bir de şeyi soracam, büyü hasarını hangi stat arttırıyor?

  • Nasil npc summon edecegim boss yardimi icin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Oyun aslında zor değil, 1-2 defa bitirince kolay olduğunu anlamış olursunuz.

    DS2 kötü bir oyundur, DS3 GOTY bir oyundur.

    Oyuna alışmak zaman alır, alışınca da mob sayısı yetersiz dahi diyebilirsiniz.

    Büyü hasarı için INT ve FAITH.

    Bataklıktaki 2 yengeci keserseniz PYRO yüzüğü düşürmüş olursunuz.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bazı boss'larda NPC olmuyor. Ember bastıktan sonra etrafta beyaz yazılar çıkar. Bunlardan yardım alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.