Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.041
Cevap
31
Favori
108.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yalnız ds2'deki büyücülük olayı ne kadar zamanında nerf yesede diğer 1 ve 3. oyunu 10 katlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Ancient Dragon yolu şaka mı? Ciddi soruyorum gözden kaçırdığım bir şey mi var? Otuz tane mob koymak nedir lan? Hepsi de Golden Knight bu arada. Vendrick için son ruh kaldı, ki Vendrick ayrı bir olay, adam bir savuruyor kılıcını odanın sonuna kadar. Üzerimdeki set defans vermiyor ki, darbe alınca tek yiyorum. Koskoca Soul Spear patates olmuş bu oyunda. Kalameet'i dört tane Soul Spear ile kesmiştim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Koşarak mı geçiyorsun sarı elemanların yanından?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitti oyun. Bugün üç saat farm yaptım ancient dragon için. O dev korumlara 12 kere kesip yolu temizledim. Golden Knightlar yaklaşmazsan saldırmıyormuş bu arada. DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU]  Vendrick gene biraz zorladı ama soul spear farmladım beş tane, toplam yirmi soul spear ve 5 giant soul ile girince pek şansı olmadı. Nashandra ve Aldiayı da kestim yalnız final sinematiğinde siyah ekrana düşüyor oyun. Türkçe yamayla alakalı sanırım oyun sonu ekranı gelmiyor. Tahta da otursam odadan da çıksam aynı. Türkçe yamayı kaldırınca da bu sefer geri kuramayacam çünkü süresi bitti. Bu üyelik sisteminin de böyle dandik bir tarafı var işte. Yamayı satın almıyorsun da süreli kiralıyorsun. Daha üç tane dlc vardı bitecek. Dlcleri de İngilizce oynamak istemiyorum. Ne yapacam bilmiyorum sinir etti.


    Yama kaldırmadan pasifleştiriliyormuş neyse ki geçtim. Sırada dlcler var şimdi. DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Ağustos 2021; 22:20:9 >




  • 40 saat, 219 level ile dlcleri de tamamladım. Daha önce söylenen her şeyi tekrar etmeye gerek yok. Keyifli bir oyun mu, eh. Sonuçta 40 saat oynattı kendini. Büyüler sıkıntılı, bossların yarısı çöp, hitbox net bozuk. Hani kolay kolay bu yorumu yapmam ama, bence bu oyunu oynamayın arkadaşlar. Sinir olmaya değmiyor bence. Çünkü oyun oyuncuya eziyet etmek için tasarlanmış. Adil bir zorluk olsa tamam, ancak bazı şeyler sırf laf olsun diye eklenmiş oyuna, bunu oynarken görüyorsunuz. Bir de siz ne kadar güçlenirseniz güçlenin mobların canı da artıyor. Dlclerde soul spear tam patates oldu. Üstü kapalı bir level scaling var. Ha şunu belirteyim, oyun tamamen melee için tasarlanmış sanki çoğu noktada. Saf str gitmek oyunu çok kolaylaştırıyor olabilir, denemek lazım. Dlc bossları tamamen magic defence bossları olduğu için de büyüler perte çıkabiliyor.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hitbox ve büyüler hariç(ek paketlerde işe yaramaması çok doğru) tüm yazdıklarınıza katılıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam üçüncü oyuna başlayacağım da sorcerer nasıl o oyunda hocam? Saf str mi gitsem bu sefer ne yapsam? Büyü de seviyorum yani.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    DS2 hariç(ki o da ek paketler hariç)diğer 2 oyun da büyü konusunda tatmin edici değil benim için. 3. oyunda mana barı da olduğu için stat dağılımını dengeli dağıtmanız lazım eğer büyücü oynayacaksanız.

    Ufak bir hatırlatma yapayım,2. oyunda olduğu gibi hızlı bir level atlama yapamazsınız 3. oyunda,haberiniz olsun.
    Ds2'de oyunun yarısında 100 leveli çoktan geçmiş olursunuz ama 3. oyunda oyun sonunda 100 levele ya çok yaklaşırsınız ya da biraz geçersiniz.

    O yüzden kuvvet veya yetenek gidip keyfinize bakın. Yok eğer ng+++ veya daha fazla oynayacağım diyorsanız baştan büyücü kasın. Size kalmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam söylediklerinizden hareketle 3. oyun 2. oyundan ziyade ilk oyuna benziyor gerek büyü mekanikleri gerekse level sistemi olarak. Bu da beni feci heyecanlandırıyor. Bakalım oyuna başlayacağım on dakikaya.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Hikaye olarakta çok benzer hatta tamamlayıcı yönleri de var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahaha Andre bile var oyunda. Çok sevdim. O ikinci oyunun hantallığı yok. Büyüyü anında atıyor. Animasyonlar çok akıcı. Mekanlar harika görünüyor. Feci yükseldim iki saatte. Zırhlı köpek bossu kestim şimdi uyuyacağım. Stat sistemi ilk oyunla aynı. Çoğu şey ilk oyunla aynı zaten. Bu sefer hiçbir yardım almadan bitirmeye çalışacağım ama imkansız görünüyor. Bayağı bayağı kağıt kalemle not almak lazım.

  • Dark Souls 2: Scholar of the First Sin satın aldım. Fakat mağazada "Season Pass" diye bir paket var. Onu almaya çalıştığımda, "Dark Souls 2 oyununa sahip olmasınız" diyor. Scholar of the First Sin, şu Season Pass'ın getirdiği yenilikleri ve 3 ayrı hikaye DLC'sini de kapsıyor sanırım? Ona göre tekrar tekrar satın alma yapmak istemiyorum.

  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    Evet hepsi içinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsini oynadim, 2nin tadi baskadir. Majula da calan muzik..
    The chosen undead
    The Bearer of the Curse
    Ashen one
    2 nin Dlc.leri bitirmemiştim. Cok.fazla.invasion yediğimi hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 saat sonunda bol bol kanser olarak tüm dlc'leri de oynayarak oyunu bitirdim. Sadece göz gözü görmeyen karlı bölgenin bossunu kesmedim orada bonfire olmadığı için yeter lan artık seni de kesmiyim dedim oyunu tamamladım. Seri içinde ds2 en kolayı diyenlere buradan selamlarımı iletiyorum. Serinin ve tüm oyun dünyasının en zor ve en kanser oyunu. Mekaniği diğerlerine göre hantal ve bu mekaniğe rağmen bossları hızlı yapmışlar. Ana oyunda boss olarak en çok Ancient Dragon ve Darklurker'da zorlandım. Bosslar belki çok zor değildi ama bazı bosslara giden yollar acayip kanserdi. Bonfire sıkıntısı olmaması güzel olmuş. Bu kadar sövmeme rağmen oyunu sevmedim mi elbette sevdim her şeye rağmen kendine bağlayan farklı bir yapısı var ne kadar sövsek de saysak da bu oyunların tadı farklı. Ben oyunu Curved Dragon Greatsword ile bitirdim ama youtube'da santier's spear diye bir silah gördüm bossları peynir ekmek gibi kesiyor oyunu bir de bununla mı bitirsem napsam.. DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] 





  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    "Mekaniği diğerlerine göre hantal ve bu mekaniğe rağmen bossları hızlı yapmışlar"

    DS2'yi itici yapan yegane neden. Çok doğru tespit.
    Souls oyunlarından feyz alıp benzeri oyun yapanların çoğu bu formülü kullanıp yapay bir zorluk yaratıyorlar maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal oyunu son bosları kesip bitirip dlclere girebilir miyim yoksa direk ng+ ya falanmı atıyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 13 Ekim 2021; 16:9:39 >
  • Hocalar Dark Souls 2 Scholar of the First Sin oyunu aldım. Gördüğüm kadarıyla bu sürüm hem teknik açıdan toplanmış, tüm dlcler ve bir iki ek içerik/değişiklik içeren toplu bir paket.


    Şimdi benim sorum eski düz sürümle arasında düz sürümü almalısın denecek bir fark var mı? Mesela skyrimde bazı eski modları oynayabilmek için eski düz sürümün de alınmasını önerenler vardı internette.


    Yani Dark Souls 2 Scholar of the First Sin sürümünün yanına eski sürümü almam için bir sebep var mı?

  •  DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU]

    Bunu da hallettik. Böylece tüm DS serisi tamamlanmış oldu. Kaledeki çift pursuer'ler zorladı ama dövüş keyifliydi. Oyunda bosslar çerez olmuş ama mesele bosslara ulaşmak. Moblar ve bosslara giden yollar aşırı kanserdi. Ds2 gömüldüğü kadar kötü bir oyun değil tüm kanserliğine rağmen seviyorum oyunu. Giant Lord çoğu bossdan daha zor. Velstad kolay ama karizması yeter. Bossa girdiğimiz de çalan müzik şahane. Vendrick'in gerilimli müziğide fena değil. Bu oyun diğer oyunlara göre atmosferi daha kasvetli. Korku oyunu gibi adeta, Allah'tan majula yı ferah yapmışlarda level atlamaya gidince insan rahatlıyor biraz. Bu sefer Lud and Zallen'i de kesmeyi ihmal etmedim tabii ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 27 Nisan 2022; 8:20:29 >




  • satıcı gavlan'ı yanlışlıkla öldürdüm. İlerleyen zamanda oyuna etkisi olur mu?

  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.