Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.041
Cevap
31
Favori
108.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vendrik’in yanına gidiyorum savaşmıyor.
    Sanırım savaşması için 5 adet “soul of giant” ihtiyaç varmış.
    Malesef ben bu ruhları paraya dönüştürüp harcamıştım
    Aynı lokasyonlara gittiğimde “soul of giant” çıkmıyor.
    Ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun grafikleri çok mu kötü.oynanış videolarında da pek iyi diğil gibi geldi.Ona göre bir karar vericem.iyi oyunlar herkese
  • İlk defa bir oyunda bu kadar cok zorlandim..
    Arkadaşlar birisi bana oyunu anlatabilirmi , sürekli olarak bosslari öldürüyorum ama oyunda ilerleme sagladigimdan emin degilim.
    Ve sürekli siyah kapilarla karşilaşiyorum ama onlari acamiyorum..Yüzük gerekmiş bu yüzükleri nerden temin edebilirim.. Oynayan saglam bir arkadaş.. bana oyunu bitirmem icin özet gecebilirmi ?
    Dark soul serisi soru işaretlerle birakti beni..
  • o kapıları acmak için kings ring lazım. o yüzüğü de king vendrick bossundan elde edebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    İlk oyununuzda kendi başınıza öğrenip oynamanız daha iyi fakat çok zorluk çekiyorsanız burdaki rehberlerden yardım alabilirsinizhttps://darksouls2.wiki.fextralife.com/Guides+&+Walkthroughs

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler duymak istedigim bunlardi :)
  • Var mı oynayan?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi seyirler arkadaşlar.


    https://www.youtube.com/watch?v=b50CD6pRyuY&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir gizli duvarı açamıyorum. Youtube dan video takip ederek oynuyorum. Orada açılan duvarların hiçbiri bana açılmıyor. Sebebi nedir biliyor musunuz neyi eksik yaptım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    "X" düğmesine basıcaksın. Pc veya Xbox'da oynuyorsan aynı işlevi gören tuşa bas.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ettim hocam. Herşeyi deneyip bunu yapmamış olmam ds1 e gitti aklım demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ama sorun sizde değil sorun ds 2'de sistemin farklı işlemesi. Hatta dikkat ederseniz görünmez duvarların önüne hep mesaj konulur. Mesajı açma tuşu ve duvarı açma tuşu aynı olduğundan trollük yapanlara gün doğmuştur. Neyseki diğer oyunlarda aynı saçmalığı devam ettirmediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru hocam birkaç duvarda sıkıntı oldu, sizden öğrendikten sonra denediklerimde. Gerçekten orada duvar var mı bilmiyorum tabi, mesaja tıklayabildim sadece. Oyun gerçekten çok farklı olmuş ds1 den. Arka arkaya oynuyorum seriyi. Aynı tadı alamadım ds2 de. Belki diğerine çok alıştım diyedir. Ama yine de sevdim. İlk oynadığım soulslike oyun Bloodborne. Oynanış şekli benzer olsa da hepsi birbirinden farklı. Bloodborne'ü ikinci kez +1 de oynayınca çok çabuk bitirmiştim. Ds1 e geçince yatkınlık olsa da yine de zorlandım. Ds2 de aynı zorluk olmadı. Çok daha kolay geldi oyun. Bakalım ds3 nasıl. Tekrar teşekkür ettim
  • Oyunu bugün ps4 e aldım seriye 3 - 2 diye devam ediyorum, bundan sonra da 1 i oynarım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 11 Eylül 2020; 5:7:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonthor kullanıcısına yanıt
    Bazı yönleri ile efsane bazı yönleri ile de çoğu souls oyuncusunu kendinden soğutmuş bir yapım.
    İyi oyunlar,kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam bir -noob- işi.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için en güzel souls oyunu net bir şekilde.dlc leri yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souls serisine daha doğrusu türe bloodborne'la başladım ilerde demon souls dark souls 1-2-3 şeklinde devam etmek istiyorum inşallah   



    steam'da bu yorumları görünce önce güldüm   sonra lan okadar para verip alacaz ya oynamazsam diye düşündüm 


    "Gün 1:

    Sevgili kara kaplı günlük... Bugün Dark Souls 2 denen bir oyuna başladım. Grafikleri, oyun mekanikleri falan çok hoş görünüyor. Ayrıca konusu da ilgi çekici. Başlar başlamaz öldüm ama normal, daha yeni alışıyorum.


    Gün 2:

    Sevgili günlük... Bugün oyunda başka oyuncuların olduğunu da fark ettim. Hep birlikte, omuz omuza çarpışıyoruz ve birbirimize mesajlar bırakıyoruz. Bu fikri kim bulduysa onu canı gönülden kutluyorum. Çok heyecanlıyım.


    Gün 4:

    Sevgili günlük. Oyunu oynamaya devam ediyorum. Beklediğimden zor çıktı ama idare ediyorum sanırım. Düşmanları öldürünce ruhlarını toplama fikri çok ilginç. Bugün gene bol bol öldüm, o yüzden ruhlarımın hepsini kaybettim ama olsun. Oyunda en çok gördüğüm şey "Öldün" ekranı oldu galiba. Alışacağım, azimliyim.


    Gün 6:

    Günlük... Ölmeye ve ruhlarımı kaybetmeye devam ediyorum, daha ilk bölgeden bile çıkamadım. Nerede yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Oynamaya devam.


    Gün 10:

    Bugün diğer oyunculardan biri oyunuma girip beni öldürdü! Onunla kalsa iyi, üstüne topladığım her şeyimi çalıp gitti. Bu fikri kim bulduysa Allah belasını versin!


    Gün 12:

    Hala kahrolasıca ilk bölgedeyim. Sıfır ruh. Sıfır işe yarar eşya. Sıfır keyif. Kahrolasıca oyunun kahrolasıca istatistiklerine bakılırsa şimdiye dek 336 kez ölmüşüm. Bu da yetmiyormuş gibi tansiyonum 20'ye, sinir kat sayım tavana vurdu! Ama ben göstereceğim bu oyuna gününü! Ben ne oyunlar bitirdim be! El mi yaman, bey mi yaman? Hahayt!


    Gün 13:

    El yaman...


    Gün 14:

    Oyunu silip Super Mario oynamaya karar verdim..."


    -


    "Eğer nezih bir ailede yaşıyorsanız almayın!

    Eğer küfür etmeyi sevmiyorsanız almayın!

    Eğer Stres atmak istiyorsanız almayın!

    Eğer Boşluğa kağıt sıkıştırıp adam öldürebileceğinizi sanıyorsanız almayın! (Diss to Metin2)

    Eğer 2 kişiyi tek keserim diyorsanız almayın!

    Yanlış bir adım atarsanız ölürsünüz.

    Yanlış bir yerde koşarsanız ölürsünüz.

    Staminanızı harcarsanız ölürsünüz.

    Estus Flask'ınızı harcarsanız ölürsünüz.

    Zamanında yuvarlanmazsanız ölürsünüz.

    Zamanında saldırmazsanız ölürsünüz.

    Zamanında kaçmazsanız ölürsünüz.

    Fazla saldırırsanız ölürsünüz.


    Kısacası; ölmeye hazırlanın


    (+135 Saat güncellemesi)

    Bu incelemeyi yazdığımda oyunda 20 Saat civarı oynanış sürem vardı, geriye kalan 115 saatte oyunu 6 kere fiilen bitirdim ve halen bilmediğim o kadar çok şey var ki, şu önerileri size yapmalıyım; Dikkatli değilseniz, araştırmayı sevmiyorsanız ve oyunun size verdiklerini nerede kullanacağınızı kestiremiyorsanız oynamayın.


    Hikayeye gelirsek; Oyun size hikayeyi hiç söylemiyor. Klasik Soul oyunu kafası, saldım çayıra mevlam kayıra diyor. NPC'ler ile konuştukça öğreniyorsunuz Drangleic'in hikayesini. Eskiden bir kral yaşarmış, devlere karşı bir krallık kurmuş, savaşmış. Devlerin gücüne karşı titanlar yapmış vesaire. Bunu öğrenmek için dialogları "aman yine konuşuyorlar "x" e bas geç" mantığı ile geçmemeniz gerekiyor, yoksa oyun sizin için bir aksiyon oyununun ötesine geçemez, şunu rahatlıkla söyliyebilirim, eski Steam hesabımda +250 saat Skyrim oynamış birisi olarak bu oyunun hikayesini Skyrim'in hikayesinden kat be kat üstün ve şaşırtıcı buluyorum. +250 saat skyrim oynayım bir kere bile "Hass... Ulan o öyle miymiş? Vay a.. adamlar neler düşünmüş..." demediğimi hatırlıyorum fakat Dark Souls 2'de ki ilk boss'un ne olduğunu, neden orada olduğunu ve kim olduğunu oyunun sonlarına doğru öğretiyor size. Her boss'un, her karakterin bir hikayesi var ve size bunları anlatıyor. Tamam, Skyrimde yolunuzu konuşarak şekillendiriyorsunuz ona sözüm yok, RPG olarak Dark Souls 2 ilede karşılaştırmıyorum fakat Dark Souls'un Skyrim'den üstün olduğu yönleri var, Skyriminde üstün olduğu yönleri var, şimdi ortamı Skyrim-Dark Souls tartışmasına çevirmeyelim.


    Karakter dizaynları: Demiştim ya, karakterlerin kendilerine has hikayeleri var diye, işte öyle bir oyun ki bu bir karakteri bulunduğu hücreden çıkartıyorsunuz, daha önceden tanıştığınız bir karakterin o karaktere hainlik yapıp onu o hücreye kapattığını o kurtardığınız karakterden öğreniyorsunuz ve eğer Story Line dediğimiz şeyleri yaparsanız o karakterler birbirleri ile ölümüne kapışıyor ve siz birisini öldürebiliyorsunuz. Hangi karakteri öldürürseniz diğeri teşekkür olarak size zırhını veriyor. Bir karakter buluyorsunuz, size hayat hikayesini anlatıyor ve o hikayede ki bir akrabası düşman olarak karşınıza çıkıyor. O an "Ulan şu NPC bana bundan bahsettiydi, nasıl biri olduğunu, hadi ona göre öldüreyim bunu" diyebiliyorsunuz yoksa o düşman size soğuk terler döktürebiliyor.


    Fizik ve Animasyonlar: 1. oyundan üstün bulduğum sayılı unsurlardan bu oyunda, akıcı animasyonlar ve SONUNDA DÜZGÜN HITBOXLAR! Dar alanda dövüşürseniz kılıcınızı duvarlara vurarak kırabilirsiniz, daha kötüsü duvarlara vurmaktan düşmana vuramayabilirsiniz, kılıç duvara vurduğunuzda sekiyor. Vuruş hissi 1. oyundan kötü olsada çoğu FPS ve RPG oyunundan iyi.


    Oyunu Oynamalımısınız?: Söylediğim gibi, araştırmayı ve hikayeyi öğrenmeyi seviyorsanız oynayın. Aksiyon oyuncusuysanız yine oynayın. Hard RPG seviyorsanız yine oynayın. Casual oyunlar seven bir Casual değilseniz oynamayın.


    Son not: Oyunun mantığı şu; Bir şeyleri araştırıyorsunuz, onun arkasında araştırıp öğrenebileceğiniz 2 seçenek daha çıkıyor, onları araştırıyorsunuz, daha fazla şey çıkıyor. Sonunda görüyorsunuz ki her şey başlangıçla ilgiliymiş, oyunun ilk 2 saatinde gördüğünüz alanlar geçmişte savaş alanıymış ve artık harabeye dönmüş. Bu yüzden "Tekrar oynanabilirlik" çok üst düzeyde ve New Game Plus sistemi var. Oyunu bitirdiğinizde zorluğunu arttırarak tekrar başlayabiliyorsunuz -Evet oyuna en kolay ayarlarda başlıyorsunuz. O kadarda zor değil canım :) -


    Yeni başlayacaklara kısa bir not: Dark Souls oyunları her ne kadar oyuncu dostu görünmesede öyleler. Bir Boss'a girmeden önce size o Boss'un zayıf yönünü dolaylı olarak söyler. Nasıl mı? Boss'un bulunduğu bölgeye "Lightning" büyülü zayıf bir eşya koyar ve sizin anlamanız gereken şey eğer "Lightning" büyülü silah/büyü ile bu boss ile savaşırsanız daha fazla hasar vuracağınızdır. Onun dışında bunları Wikilerden de öğrenebilirsiniz. Oyun size her türlü yardımı dolaylı yoldan yapıyor. O kadar zor değil canım :) -135 Saat resmi +300 saat gayri resmi oyunda 25000 kere öldü-


    İyi oyunlar!"

     


    bu arada galiba dark soul 2'yi miyazaki yapmamış neden 





  • bu arada galiba dark soul 2'yi miyazaki yapmamış neden?


    O sıra bloodborne'u yapıyordu miyazaki reyiz.

  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.