Şimdi Ara

Darius'a Late Gamede Nasıl İş Yaptırırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erken ve orta oyunda iyi güzel ama geç oyuna geldiğimizde Darius ile çok tıkanıyorum. Aslında bana özel bir durum değil, Darius zaten late herosu değil. Ama yine de aşırı işlevsiz kalıyorum ve benim yaptığım bir yanlış var mı diye düşünüyorum.

    Karşıda mid ve adc nin kastığı bir oyunda kazanma olasılığınız ne yaparsanız yapın 0 gibi bir şey. Eskiden direkt vuran Q skili ve %220 hasar veren W si ile ani hasar kabiliyeti olan bir şampiyonken şimdi kanama yükü yokken late gamede bir tf sırasında tamamen işlevsiz kalıyor. Hani tank kassan da erimesi saniyeler almıyor. E hasar da vuramıyorsun. Karşına ilk önce tank ve off tank şampiyonlar geliyor ve kolay kolay arkaya kaçma şansın yok. Onlara da vurmaya çalışırsan direkt eriyorsun. Canı az olan birine denk getirip ulti atman lazım. Onu da yaptın az bir şey şansın oluyor hasar vurmak için rakip kaçmazsa, onu da yapamazsan yandın resmen. Hani yine takımın iyi oynadığı bir düzende iş yapma şansın az çok var ama taşıma ihtimali tek başına hiç resmen.

    Çok farklı buildler denedim. full AD den tutun full tank a, hareket hızı dizilimlerinden saldırı hızı dizilimlerine. Hiçbir şekilde yeterli kalamıyorum. Tek başına yok... Hani Garen kadar bile olamıyor. Neyi denemiyorum bilemedim. Bir çözüm var mı onu da bilemiyorum. Yardım istiyorum birisi bana yardım etsin.

    Bu arada ciddiyim aşırı değişik buildler denedim. Hani bunu da mı Darius'a çıktın oha be kardeşim diyeceğiniz şeyleri bile denedim.







  • Dostum hayalet kullanman ve fightlara girerken yükü en kolay dolduracağın adama odaklanman lazım.Build olarak full ad full tank tarzı dizilimleri gitmekten de üçlü kuvvet sonra tank veya kara balta sonra tank şeklinde ilerleyebilirsin.Darius kolayına düşmez oynayışında bir hata vardır belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip takımda elbet hata yapıp ayrı düşen biri olur onu e ile yakalayıp takımınla çok hızlı eritebilirsin gelen 5 yüklede diğerlerini aradan çıkarman baya kolay olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HR Creative

    Dostum hayalet kullanman ve fightlara girerken yükü en kolay dolduracağın adama odaklanman lazım.Build olarak full ad full tank tarzı dizilimleri gitmekten de üçlü kuvvet sonra tank veya kara balta sonra tank şeklinde ilerleyebilirsin.Darius kolayına düşmez oynayışında bir hata vardır belki.
    Sezon 3 den beri Darius oynuyorum. Bu söylediklerini defalarca denedim emin ol. Bunların çözüm olmadığını gördüğüm için absürt buildlere yönelmeye başladım. Darius latede pasif kalıyor çünkü güçlenmesi zaman alıyor ve çok olası değil. Takımın tfyi uzatması lazım. Takımdaki tek tanklayabilecek şampiyon Darius olduğunda işler daha da yaş. Takım iyi oynuyorsa her şampiyon iş yapar sorun o değil. Kötü oynayan bir takımı nasıl taşıyabilirsin latede? Eğer karşıda Vayne varsa en basitinden erimen 2 saniye sürmez. 2 Saniyede kime ulti atıcan da kanama biriktirebilicen? Takımda başka tank varsa o zaman biraz rahatsın. Renekton, Jax gibi şampiyonlar bu konuda çok daha rahat. Hem daha dayanıklılar hem de daha mobiller. Karabalta ile latede hasarın az kalıyor, bu sebeple Vahşi Hydra çıkmayı seviyorum. Hem verdiği can çalma da çok iyi oluyor. Ama ne kadar ad çıkarsam çıkayım şu geç vuran Q ve hasarı azaltılmış W ile eski Darius ile oynarken yapabildiğim hiçbir şeyi yapamıyorum.

    Eskiden Darius'un ADC yi 3 vuruşta alabilme şansı vardı. Bu yüzden AD ağırlıklı oynamayı severdim. Q dan zaten kaçma şansı yoktu, W nin hasarı %220 idi. Q-W-R ye Carry alabiliyordun. Şimdi karşına bir Ez gelse Luci gelse Vayne gelse yapabileceğin hiçbir şey yok. Hasar bile vurmayı başarsan yine kaçıyorlar. Kanama biriktirmen imkansız.

    Söyleyebileceğim tek şey eğer rakip takım bölünerek tf atıyorsa o zaman bir şeyler yapabilecek gücün oluyor, ama o da olmuyorsa tek çare supportun desteğini almak. İşler yolunda gittiğinde o an oyundaki en güçlü karakter olunduğu için iyi fikir aslında ama sana verilen destekle de bir şey yapamazsan tf tamamen imkansıza dönüşür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

    rakip takımda elbet hata yapıp ayrı düşen biri olur onu e ile yakalayıp takımınla çok hızlı eritebilirsin gelen 5 yüklede diğerlerini aradan çıkarman baya kolay olur
    Flash E kombosuyla takıma çok fazla kill kazandırmışlığım var. Ondan 5 yük kazanabilsem bile rakip takımda mobil şampiyonlar olduğu sürece anlamı yok. TF sırasında da aynı şekilde her zaman iş görmüyor kenarda yük biriktirmek. Carry geri oynadığı sürece yaklaşman çok olası olmuyor. Ve takımın geri kalanı da iş görmediğinde yapılabilecek ne kalıyor bilmiyorum. Özellikle kötü bir takıma denk gelindiğinde iyice çıkmaza giriyorsun.
  • Hahaha tescilli troll Enes Kazdal (13) e ciddi ciddi cevap vermişsiniz yahu inanılmaz
  • Darius late game'de direkt düşüyo bence çöp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Hahaha tescilli troll Enes Kazdal (13) e ciddi ciddi cevap vermişsiniz yahu inanılmaz
    Ula ergen adamı hasta etme uç şuradan
  • Kötüsün. Zilean oynayan birini bul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

    Ula ergen adamı hasta etme uç şuradan

    Alıntıları Göster
    Büyüklerinle doğru konuş Enes Kazdal (13) LoL değil burası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 8 Şubat 2019; 20:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Büyüklerinle doğru konuş Enes Kazdal (13) LoL değil burası

    Alıntıları Göster
    Senden kaç yaş büyük olduğumun farkında mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

    Kötüsün. Zilean oynayan birini bul.
    Benle oynayacak adam olsa daha sorun ne sanki aldırırım bi lulu taşırım her türlü. Sorun o değil zaten. Sorun kötü oynayan takımı taşımak latede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

    Senden kaç yaş büyük olduğumun farkında mısın?

    Alıntıları Göster
    Ya Enes 13 yaşındasın abim ne bu özgüven Almayım ayağımın altına bak haa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Ya Enes 13 yaşındasın abim ne bu özgüven Almayım ayağımın altına bak haa

    Alıntıları Göster
    Blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

    Blok

    Alıntıları Göster
    ayy lmao

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bende darius mainim (113k daha az :( ) darius latede birazdaha geri oluyor çünkü latede tam kasmış vayne ile darius kapışıyor tabi sonuç ne olur Biliyoruz. ama orta süreli veya erken oyunda darius vayneyi alır ad dariuslar tank tan biraz daha az işlevsel gibi "BENCE * :d




    Sonuç : darius latede, erken oyun veya orta süreli oyun gibi op deil biraz daha geri oluyor ;(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar paşa -- 26 Haziran 2019; 12:22:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • örlide tek atıyor bari latede çöp kal .s.s.s..s.s.s.s.s.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.