Şimdi Ara

Darısı Başımıza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş ismi ile müsamma taş gibi takım, bazı takviyelerle ve birazda sabırla hakikaten geçmişteki ihtişmlı günlerine geri dönecektir... 3 yıl üst üste şampiyon olduğunu bilirim... Muhtemelen Stadyumla birlikte seviye atlayacaktır her anlamda... İnş. gerçekleşir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinwheel

    Valla elin Schalke'si çıkacağına GS çıksın. Gs'li arkadaşlarımın nasıl sevindiğini gördüm gerçekten hakettiler. Bende kıskanmadım değil Seneye inşallah biz de CL'ye gideriz. Birşey yapabilir miyiz bilmiyorum ama o havayı tatmak lazım.

    bizdeki bu rant mücadelesi bitmediği sürece şl de çeyrek final görmeye ömrümüz yetmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King#6James

    Besiktas seneye avrupaya gidebilicek mi? Yoksa gene maddi sikintilardan dolayi gidememe ihtimali var mi? Suan ligde iyi gidiyor Besiktas kadrosuda fena degil. Borclari biraz azaltip belini dogrultsa Uefa da guzel isler yapar bir kac takviyeyle. Sampiyonlar ligi icin kadrosu yetersiz suan. Veliyle falan olcak is degil. Biz lig 8. liginden cok cabuk toparlandik umarim Besiktas'ta oyle hiz bir toparlanma yasar. Turk futbolunun biraz yukselmesi lazim. Galatasaray, Fenerbahce ve Besiktas avrupada istikrar yakalarsa bunlarin yaninda Trabzon, Bursa gibi takimlarda ulke puanina katki yaparsa tadindan yenmez. Sampiyonlar ligine direkt olarak 2 takim gonderebilsek cok guzel olur.

    Yok usta problem yok seneye avrupadayız.Yukarıda yazdığım gibi bu yıl gitmiş olsaydık gruptan çıksak yeterdi 2 yıl sonra lig 2. si ön elemesiz giderdi yine.Veya Bursa-Trabzon yapabilseydi..

    5 takım olmamız fena baltalıyor şu konumda.Üç büyükler yine aşağı yukarı aynı puanları topluyor 5 senelik ortalamada ama kalan iki sıraya giren batırıyor.




  • Adamların başında F.Terim diye bir gaz makinası var,bence devamı da gelecektir.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 20 Miyon € civarında bir ödeme yapıldı UEFA'ya, yani önümüzde ki sene için bir olumsuzluk görünmüyor inşallah gideceğiz Avrupaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    Beşiktaş ismi ile müsamma taş gibi takım, bazı takviyelerle ve birazda sabırla hakikaten geçmişteki ihtişmlı günlerine geri dönecektir... 3 yıl üst üste şampiyon olduğunu bilirim... Muhtemelen Stadyumla birlikte seviye atlayacaktır her anlamda... İnş. gerçekleşir...

    Necati Şaşmaz 4.kez şampiyon olamadığı için takımı bırakmış Öyle diyor kendisi, büyük laf söyledim falan diyor..

    Bu arada Beşiktaş maddi durum yüzünden değil belgede sahtecilik yüzünden gidemedi düzelteyim.. Ödenmemiş borçları ödenmiş gibi göstermiş bu yüzden..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.